5 roller Scarlett Johansson afviste (og 10 hun blev afvist for)

Indholdsfortegnelse:

5 roller Scarlett Johansson afviste (og 10 hun blev afvist for)
5 roller Scarlett Johansson afviste (og 10 hun blev afvist for)
Anonim

Scarlett Johansson er måske en Hollywood-stjerne i disse dage, men ligesom alle andre kendte skuespillere derude, måtte hun arbejde sig til toppen. Det betød auditions, og tro det eller ej, hun gik til audition til adskillige film, der blev store hits … men uden at hun var med i dem. Det er rigtigt, unge frøken Johansson fejlede flere auditions til kendte film.

Selvfølgelig er tingene lidt anderledes nu. Som en Hollywood-superstjerne kan Scarlett vælge og vrage mellem roller. Bordet er vendt, og hun får nu afvist de projekter, hun ikke er til - beviser, at det kan betale sig at holde fast i noget og aldrig opgive en drøm, bare fordi nogen sagde, at hun ikke var den rigtige til en rolle.

Uanset om det var en rolle, hun blev afvist til, eller en hun afviste, så har vi dem alle lige her.

15 Hun afviste: Dante "Tex" Gill - Rub And Tug

Selvom det er vigtigt for en skuespiller at have rækkevidde, er det også vigtigt for dem at vide, at ikke alle roller er for dem. Som rollen som Dante "Tex" Gill i Rub And Tug. Det er en film baseret på en transkønnet karakter, som Johansson måtte afvise efter at have været udsat for kritik for at have accepteret rollen i første omgang.

14 Afvist for: Lisbeth Salander - Girl With The Dragon Tattoo

Black Widow-stjernen Scarlett Johansson gik til audition for rollen som Lisbeth Salander, men blev afvist for det. Ifølge The Hollywood Reporter sagde instruktøren David Fincher til dels: "Scarlett Johansson var fantastisk. Det var en fantastisk audition, siger jeg dig. Men sagen med Scarlett er, at du ikke kan vente på, at hun tager tøjet af.."

13 Afvist for: Hallie Parker And Annie James - The Parent Trap Remake

The Parent Trap-genindspilningen lancerede den friske Lindsay Lohans karriere, men hvad du måske ikke er klar over, er, at Scarlett Johansson gik på audition til rollen som den drilske, men alligevel fantastiske tosomhed, Hallie Parker og Annie James. På grund af en casting-ændring i sidste øjeblik tabte Johansson til Lindsay Lohan, og resten er historie.

12 Hun afviste: Marilyn Monroe - My Week With Marilyn

Michelle Williams' portrættering af Marilyn Monroe i My Week With Marilyn fik blandede anmeldelser. Rollen blev først tilbudt til Scarlett Johansson, som takkede nej til den. Stjernen fort alte USA Today: "Der er meget at udforske, og jeg kan godt lide at se andre mennesker gøre det, men jeg har ingen interesse."

11 Afvist for: Ryan Stone - Gravity

The Blind Side-stjernen, Sandra Bullocks portrættering af Ryan Stone i Alfonso Cuaróns rumthriller Gravity gav hende en Oscar-nominering. Ifølge Uproxx sagde "Cuarón, at han t alte med Johansson såvel som en række andre skuespillerinder om hovedrollen i 'Gravity', men besluttede til sidst, at han bare ville have en ældre til rollen."

10 She Turned Down: Daisy Buchanan - The Great Gatsby

Scarlett Johansson var frontløber for Baz Luhrmanns tilpasning af The Great Gatsby. Stjernen skulle spille den manipulative og vægelsindede Daisy Buchanan, men måtte bøje sig på grund af planlægningskonflikter, da hun filmede We Bought A Zoo med Matt Damon. Rollen blev derefter tilbudt til Carey Mulligan.

9 Afvist for: Fantine - Les Misérables

Anne Hathaways portrættering af Fantine i Les Misérables gav hende utallige nomineringer og en række priser. Ifølge Broadway gik Scarlett Johansson også til audition til rollen. Stjernen afslørede delvist: "Jeg tror, at når jeg ser på filmen nu, er der ingen mulig måde, jeg nogensinde kunne have toppet den præstation (af Anne Hathaway)."

8 Afvist for: Sarah Bailey - The Craft

En 12-årig Scarlett Johansson gik til audition til hovedrollen som Sarah Bailey i teenage-heksefilmen The Craft. Hun fik ikke rollen, da The Mentalist-stjernen Robin Tunney spillede Bailey. Vi gætter på, at Johansson var for ung til rollen. Tunney var 22 år gammel, da hun blev castet som hovedpersonen i teenagefilmen.

7 Afvist for: Evey Hammond - V For Vendetta

Natalie Portman er synonym med Evey Hammond, og vi kan ikke forestille os, at nogen anden bringer karakteren til live, helt som hun gjorde. Men vi spekulerer på, hvad der kunne have været, hvis Scarlett Johansson havde fået rollen som Hammond. MCU-stjernen blev tilbudt rollen, men tabte til sidst til Natalie Portman.

6 Hun afviste: Rebecca - Thumbsucker

Kelli Garner spillede Rebecca i Thumbsucker, men det var oprindeligt Scarlett Johansson, der skulle spille karakteren. Johansson droppede ud af filmen, før optagelserne begyndte. Hendes optræden i Lost In Translation satte hende på radaren hos store filminstruktører, og på grund af den kendsgerning væltede roller ind.

5 Afvist for: Judy Shepherd - Jumanji

Rollen som Judy Shepherd i eventyrfilmen Jumanji slyngede Kirsten Dunst til stjernestatus. Scarlett Johansson havde også prøvet til rollen som Judy, men blev afvist til rollen. Hendes audition-bånd viser en frisk 11-årig Johansson, der spiller sit lille hjerte. Hun ville også have lavet en super sød Judy.

4 Afvist for: Lois Lane - Superman Returns

At spille den eftertragtede rolle som Supermans kærlighedsinteresse i Superman Returns lykkedes ikke for Scarlett Johansson. Et direktørskifte førte til, at Johansson blev smidt ud af opløbet til rollen som Lois Lane. Kate Bosworth fik rollen, men hendes skildring af den førende dame var ikke mindeværdig.

3 Afvist for: Claire Colburn - Elizabethtown

Elizabethtown er den anden film, som det lykkedes Kirsten Dunst at lande, som Scarlett Johansson afviste for. Marriage Story-stjernen læste for rollen som Claire Colburn, men fik tydeligvis ikke rollen. Johansson passer alligevel ikke til den nuttede arketype, og vi kan forstå, hvorfor hun tabte på denne.

2 Hun afviste: Lindsey Farris - Mission Impossible III

The Mission Impossible-franchisen har set nogle af Hollywoods mest talentfulde førende damer stå i centrum ved siden af Tom Cruise. Scarlett Johansson skulle spille Lindsay Farris i Mission Impossible III, men droppede ud kort før optagelserne begyndte, med henvisning til planlægningskonflikter. Rollen gik til Keri Russell, som ydede en fremragende præstation.

1 Afvist for: Maria Von Trapp - The Sound Of Music London Stage Revival

Scarlett Johansson er sangerinde, det er der ingen tvivl om. Stjernen blev næsten castet som Maria Von Trapp i Andrew Lloyd Webbers London-scenerevival af The Sound of Music. Johansson fik dog ikke rollen. Hendes folk bad om alt for mange penge, og Webber gik med en anden skuespillerinde til sidst.

Anbefalede: