Her er, hvad disse 10 MCU-stjerner lavede, før de blev berømte

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvad disse 10 MCU-stjerner lavede, før de blev berømte
Her er, hvad disse 10 MCU-stjerner lavede, før de blev berømte
Anonim

Blandt de mange vidunderlige ting ved Marvel Cinematic Universe er, at det har introduceret os for masser af skuespillere, som ellers tidligere var ukendte. MCU'en har givet rigelige muligheder for både skuespillegender og opkomlinge og har udvidet sig betydeligt til at blive en af de mest efterspurgte, mangfoldige og højindtjenende franchise i filmhistorien. I årenes løb er Marvel-film ikke kun vokset i popularitet, men er blevet mere og mere godt modtaget af kritikere, hvilket er en bemærkelsesværdig præstation i en branche, hvor superheltefilm engang blev betragtet som mindre end traditionel filmisk mad. Dette skyldes i høj grad arbejdet fra de utrolige skuespillere, som fortsætter med at bidrage til MCU på deres egne unikke måder.

Mange af disse skuespillere startede i teatret, hvilket er velegnet til MCU's storslåethed. I mellemtiden begyndte andre som børneskuespillere eller arbejdede omvendt i mange år, før de skabte sig et navn. Med så mange flere grunde til at blive begejstret for MCU i år, lad os se tilbage på, hvordan disse Marvel-helte hver især startede i filmindustrien.

10 Brie Larson

En ung Brie Larson i Raising Dad
En ung Brie Larson i Raising Dad

Før Brie Larson fik verdensomspændende berømmelse som kaptajn Marvel, den rolle, hun mener, hun var "bestemt til at spille", havde Brie Larson en rolle i den kortvarige sitcom Raising Dad sammen med Bob Saget og Kat Dennings. Hun var kun 12 år gammel på det tidspunkt, og den akavede pre-teenager er næsten ikke til at kende fra den glamourøse og magtfulde skuespillerinde, vi har lært at kende og elske.

9 Samuel L. Jackson

En ung Samuel L Jackson i Coming to America
En ung Samuel L Jackson i Coming to America

En teaterveteran, Samuel L. Jackson medvirkede i mange skuespil, før han blev en verdensberømt filmstjerne, og han var også stærkt involveret i politisk aktivisme. På et tidspunkt var han endda en cheerleader på gymnasiet. På skærmen kunne en ung Jackson ses i succesfilmene Coming to America og Goodfellas, selvom du bliver nødt til at holde øje med hans blink-og-du vil savne-det-optrædener.

8 Chris Hemsworth

Chris Hemsworth i Home and Away
Chris Hemsworth i Home and Away

Den hunky Thor-skuespiller startede sin karriere på tv. Ligesom mange australske skuespillere, såsom Margot Robbie og afdøde Heath Ledger, optrådte Chris Hemsworth i lange australske sæber Neighbours og Home and Away. På grund af hans charme og flotte udseende ville det ikke vare længe, før Hollywood ringede.

7 Paul Rudd

Paul Rudd i sin tv-debut
Paul Rudd i sin tv-debut

Det er utroligt, at den ungdommelige Ant-Man-stjerne blev født i 60'erne og begyndte sin skuespillerkarriere helt tilbage i 1992. Efter at have arbejdet som DJ på Bar Mitzvahs havde Rudd en lille rolle i tv-dramaet Sisters. Tre år senere modtog han mild anerkendelse i billetsuccesen Clueless, selvom hans rolle stort set blev overskygget af Alicia Silverstones stjernekraft som den ikoniske Cher Horowitz.

6 Michael B. Jordan

Michael B Jordan i The Wire
Michael B Jordan i The Wire

Før Michael B. Jordan blev et kendt navn i Black Panther, en af de mest indtjenende film nogensinde, spillede Michael B. Jordan Wallace på The Wire, da han var teenager. Den smukke skuespiller er fuldstændig uigenkendelig som den lille, følsomme Wallace, men hans stjernekraft var tydelig.

Wallace var en af de mest elskede karakterer i seriens første sæson, så der var ingen tvivl om, at den uhyre talentfulde unge skuespiller ville fortsætte med at skabe sig et stort navn.

5 Randall Park

Randall Park på Curb Your Entusiasme
Randall Park på Curb Your Entusiasme

Efter endt uddannelse fra det prestigefyldte UCLA arbejdede Ant-Man and the Wasp-skuespilleren på avisen New Times LA. Derefter havde han mindre roller på sitcoms såsom Curb Your Enthusiasm, hvor han spillede en læge, der har et ulidelig uhyggeligt møde med Larry David i afsnittet "The Table Read", og i Community og The Office.

4 Tom Holland

Tom Holland i Billy Elliot the Musical
Tom Holland i Billy Elliot the Musical

Den 24-årige engelske skuespiller, som nu er berømt for at komme til MCU som Spider-Man, begyndte sin karriere i teatret, da han var barn. I en alder af 12 optrådte han på scenen i Billy Elliot the Musical, og han blev endda inviteret til at møde den britiske premierminister. Han fortsatte med at optræde i musicalen indtil 2010, hvor West End-løbet sluttede.

To år senere blev han castet som søn af A-lister Ewan McGregor og Naomi Watts i filmen The Impossible.

3 Ryan Reynolds

Ryan Reynolds i Sabrina the Teenage Witch
Ryan Reynolds i Sabrina the Teenage Witch

Selv om han er verdensberømt nu, kæmpede Deadpool-stjernen i en del år, før han blev castet i film. Før Sabrina the Teenage Witch blev sendt, blev den piloteret som en tv-film helt tilbage i 1996, og Sabrinas kærlighedsinteresse blev spillet af ingen ringere end Ryan Reynolds, der kun var 19 på det tidspunkt.

I 1998 spillede den dengang 21-årige Reynolds hovedrollen i den stort set glemte sitcom Two Guys and a Girl, før han medvirkede i forskellige film i en mindre kapacitet.

2 Zoe Saldana

Zoe Saldana i Center Stage
Zoe Saldana i Center Stage

Nu den næstmest indtjenende filmskuespiller nogensinde havde Zoe Saldana en ydmyg begyndelse før sin rolle som Gamora i filmserien Guardians of the Galaxy og Avengers. Hun var passioneret omkring ballet og lavede meget teaterarbejde, før hun blev berømt. I sin første filmrolle udnyttede hun sine danseevner ved at spille balletstuderende i 2000'erne Center Stage.

1 Scarlett Johansson

Scarlett Johansson i North
Scarlett Johansson i North

Før Scarlett Johansson blev en af de mest berømte skuespillerinder på planeten og kom ind i MCU som Black Widow, var Scarlett Johansson børneskuespillerinde. Den unge Scarlett optrådte i kritisk panorerede familiefilm North og Home Alone 3 i midten af 90'erne. I en alder af 13 modtog hun anerkendelse for sin rolle i Robert Redfords drama The Horse Whisperer fra 1998 og var derefter på vej til en glitrende karriere.

Anbefalede: