Henry Cavil blev så optaget af Witcher, at han rev sine kostumer Takket være hans træningsrutine

Indholdsfortegnelse:

Henry Cavil blev så optaget af Witcher, at han rev sine kostumer Takket være hans træningsrutine
Henry Cavil blev så optaget af Witcher, at han rev sine kostumer Takket være hans træningsrutine
Anonim

Som om Henry Cavill ikke var muskuløs nok som DC's Man of Steel, brugte han for nylig meget tid i fitnesscentret for at blive den umuligt mejslede Ger alt i Netflix' The Witcher. Cavill blev så stiv, at hans muskler konstant slog igennem hans kostumer, og nu udnytter han sin kondition ved at løbe til gavn for Durrell Wildlife Conservation Trust og hjælpe med at redde truede arter fra udryddelse.

At blive endnu større end Superman

For at portrættere The Witcher's Ger alt forbedrede Cavill sin Superman-muskulatur og brugte utallige timer på træning i fitnesscenteret. Han arbejdede endda sammen med Dave Rienzi, en bodybuildingekspert, der træner Dwayne "The Rock" Johnson.

Anmeldelser af The Witcher, som havde premiere på Netflix i december sidste år, har været blandede, men med en potentiel anden sæson i tankerne, er Cavill allerede tilbage til træning.

A Costume Designer's Worst Nightmare

Mens Cavills svulmende muskler var med til at tiltrække seere til The Witcher, gjorde hans store stel det utroligt vanskeligt for showets kostumedesignere.

"Ikke kun var skuespilleren særlig opmærksom på sit outfit, men at hans muskler under optagelserne slidte læderet ned i en så alarmerende hastighed, at der konstant blev produceret erstatninger for at imødekomme produktionens behov," Tim Aslam, The Witcher s kostumedesigner, fort alte Polygon.

Cavill bruger sin træning til god brug

Mens meget af Cavills fokus på træningscenteret har været på at blive stærkere og mere muskuløs, er han nu også begyndt at arbejde mere på sin cardio. Den 36-årige skuespiller vil deltage i The Durrell Challenge, et 13k-løb til gavn for Durrell Wildlife Conservation Trust, en af hans foretrukne velgørenhedsorganisationer.

Trusten arbejder på at redde truede arter fra udryddelse, og Cavill fort alte fans på Instagram, at hans dobbelttræning nu ikke kun er for The Witcher sæson 2, men også "for alle verdens økosystemer".

8-mile-løbet finder sted i Jersey i Storbritannien den 17. maj. Fans, der ønsker at "kaste en mønt til deres Witcher" og donere, kan tilmelde sig på doitfordurrell.com.

Anbefalede: