MCUs Simu Liu viser sine sindssygt tonede mavemuskler takket være 'Shang-Chi' træningsrutine

Indholdsfortegnelse:

MCUs Simu Liu viser sine sindssygt tonede mavemuskler takket være 'Shang-Chi' træningsrutine
MCUs Simu Liu viser sine sindssygt tonede mavemuskler takket være 'Shang-Chi' træningsrutine
Anonim

Nyligt præget Marvel-stjernen Simu Liu trænede hårdere end nogensinde for at opnå sin tonede figur for Shang-Chi og Legenden om de ti ringe. Den 25. film i Marvel Cinematic Universe vil indeholde Liu i titelrollen som kriminalkæmperen, den første asiatiske superhelt nogensinde, og kan også prale af en overvejende asiatisk rollebesætning.

Skuespilleren optrådte for nylig på juniforsiden af magasinet Men's He alth, hvor han fremviste sine vanvittigt tonede mavemuskler og fysik, resultatet af hans intense Shang-Chi-træning.

Simu Liu lavede de fleste stunts på egen hånd

I henhold til Liu er han en "selvlært fyr, der kan lide at lave flips i sin baghave" og er super stolt af sin forvandling til Shang-Chi, som er en mester i Kung Fu. Skuespilleren løftede vægte og kørte gennem kampkoreografi dagligt for at forberede sig til sin rolle i filmen.

Liu delte billederne med hans revne biceps til sine sociale medie-konti og spøgte med, at han "opgav Boba i flere uger" til fotoshootet. Han er den første østasiatiske person, der pryder coveret, hvilket er kommet som en overraskelse for fans.

Men's He alth rapporterede, at skuespilleren bulkede op til 185 pund og tilføjede ti pund muskler til sin krop for rollen.

Han havde allerede en baggrund i kampsport som Taekwondo, Wing Chun og gymnastik fra sine dage som stuntman, men skuespilleren øvede sig i at strække ud for at blive mere fleksibel og øve Kung Fu.

Skuespilleren lavede de fleste stunts i filmen og afslørede tidligere, hvordan en bestemt knivgribende kampscene blev optaget efter "175 optagelser" og "en lastbil med gaze."

Simu Lius mest kendte rolle er hans portrættering af Jung Kim i den canadiske tv-sitcom Kim's Convenience. I 2015 optrådte han i tre afsnit af NBC's Heroes Reborn som en stuntdouble som en del af stuntholdet. Han var også en stunt-double for Pete Wentz i musikvideoen til Century, den ikoniske Fall Out Boy-sang.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings udkommer den 3. september 2021 og har Awkwafina (Katy), Tony Leung Chu-wai (Mandarin), Fala Chen (Leiko Wu), Michelle Yeoh (Jiang Nan) blandt andre.

Anbefalede: