Killing Eve': Her er hvorfor Sandra Oh blev chokeret, da hun blev castet som Eva

Indholdsfortegnelse:

Killing Eve': Her er hvorfor Sandra Oh blev chokeret, da hun blev castet som Eva
Killing Eve': Her er hvorfor Sandra Oh blev chokeret, da hun blev castet som Eva
Anonim

Sandra Oh har haft en utrolig karriere, og mange mennesker elskede at se hende portrættere Meredith Greys bedste veninde Cristina Yang på Grey's Anatomy. For nylig er hun blevet rost for at spille Eve Polastri i det populære drama Killing Eve. I 2018 blev Oh nomineret for bedste hovedrolleindehaver i en dramaserie, og hun var den første asiatiske kvinde, der modtog denne nominering.

Fans venter på sæson fire, mens folk nyder "kat og mus"-vibes og actionfyldte historier.

Sandra Oh har sagt, at hun var chokeret over at blive castet som Eve på Killing Eve. Lad os tage et kig på, hvad hun sagde om at få denne rolle.

At blive medvirket som aften

Mens fans ville være begejstrede for at se Cristina Yang på Grey's, sagde Sandra Oh, at hun ikke tror, hun ville vende tilbage til hospitalsdramaet.

Heldigvis kan fans stadig se hende på tv, da Killing Eve stadig går stærkt.

Da hun blev interviewet af Vulture sagde Sandra Oh, at hun ikke troede, at hun var med i opløbet til at portrættere Eve. Sandra Oh sagde, at hun ikke vidste, hvilken rolle hun prøvede, ifølge Stylist.co.uk. Hun var overrasket, og fans er bestemt også overrasket over at høre dette, da hun har så meget talent og er utrolig i enhver rolle, hun påtager sig.

sandra åh som eve og jodie comer som villanelle på killing eve tv-show
sandra åh som eve og jodie comer som villanelle på killing eve tv-show

Oh sagde: "Jeg rullede hurtigt ned i manuskriptet, og jeg kan ikke rigtig fortælle dig, hvad jeg ledte efter. "Så jeg siger: 'Så Nancy [hendes agent], jeg forstår ikke, hvad er den del?' Og Nancy siger 'Sweetheart, it's Eve, it's Eve'."

Oh sagde, at hun ikke anede, at hun ville komme i betragtning til en af hovedrollerne i showet. Da hun t alte med Vanity Fair, sagde Oh, at hun læste manuskriptet og troede, at der ville være en del til hende: en receptionist eller læge.

Hun fort alte Vulture, "Jeg tænker meget på det øjeblik. Hvor dybt jeg har gået, hvor dybt har jeg internaliseret dette? [Så] mange år med at blive set [på en bestemt måde], det påvirker dybt, dybt, dybt os… Jeg gik ikke engang ud fra, da jeg blev tilbudt noget, at jeg ville være en af de centrale historiefortællere. Hvorfor?”

Oh delte, at hun var "hjernevasket", fordi det ikke var gået op for hende, at de castede hende som Eva.

Behovet for mangfoldighed

Sandra Oh har altid været ærlig omkring sine oplevelser i Hollywood. Da hun t alte med Kerry Washington for et nummer af Variety kaldet "Actors on Actors", sagde Oh, at hun ofte ville tale med Shonda Rhimes og de andre forfattere, når hun medvirkede i Grey's Anatomy. Hun ville sikre sig, at hun "kæmpede" for Cristina Yang. Hun sagde også, at showet ikke berørte race, men da Cristina giftede sig med Burke, betød det, at deres mødre interagerede, og da de var af asiatisk og sort baggrund, følte hun, at det burde afspejles i episoderne.

Oh sagde, "Jeg tænker: 'Kom nu, der er en masse historie, vi kan lave her!' Men de ønskede ikke at røre ved den, uanset årsagen. Nu er min interesse meget mere i at bringe den historie ind."

sandra åh som cristina yang på grås anatomi
sandra åh som cristina yang på grås anatomi

I et interview med Vogue sagde Oh: "Det har taget mig 30 år at få denne del. Det ser jeg så tydeligt.” Hun fortsatte: "Og de tænkte bare på mig." Oh forklarede, at i novellerne, som Killing Eve er baseret på, ser Eva ud til at være hvid.

Oh fort alte, at hendes tidlige skuespillerår blev brugt på canadiske tv-shows, reklamer og industrifilm. Hun forklarede: "I Canada er der et mandat til mangfoldighed. Jeg var en pige, asiatisk, og jeg t alte fransk. Jeg satte kryds ved alle deres felter. Ønskede jeg at blive castet fra det tidspunkt? Ikke rigtig. Du kunne altid føle, at du var kvoten. Du havde altid den mindste del. Du er ikke central i historien. Men så kommer du ikke til at være i endnu en, hvad som helst, 20, 30 år."

Sandra Oh har udt alt sig om, at industrien i Storbritannien ikke er særlig forskelligartet. Ifølge Independent.co.uk sagde hun til Kerry Washington for Varietys "Actors on Actors"-serie: "Det Forenede Kongerige, jeg er ikke bange for at sige, står bag. Jeg er ikke kun den eneste asiatiske person på sættet - nogle gange ændrer det sig, [det er] meget spændende, når nogen kommer på sættet."

Da Kayleigh Llewellyn, en skribent på Killing Eve, udsendte et zoom-opkald, der fremhævede hende og de andre forfattere, lagde folk mærke til, at forfatterværelset omfattede ni hvide kvinder.

Ifølge Variety begyndte folk at tweete, at dette var problematisk. En fan tweetede, "forestil dig, hvor meget bedre at dræbe aftenen ville være, hvis de havde en farvet person i forfatterværelset."

Sandra Oh er en utrolig talentfuld skuespillerinde, og fans sætter bestemt pris på hendes kloge, meningsfulde ord, når de taler om hendes oplevelser i Hollywood.

Anbefalede: