Den sentimentale betydning bag Shiloh Jolie-Pitts navn

Indholdsfortegnelse:

Den sentimentale betydning bag Shiloh Jolie-Pitts navn
Den sentimentale betydning bag Shiloh Jolie-Pitts navn
Anonim

Angelina Jolie overraskede fans i 2021, ikke kun med sin første Marvel Cinematic Universe-film Eternals, men også for at vise fem af sine seks børn med Brad Pitt til adskillige begivenheder på den røde løber. Den kønsbekræftende Shiloh Jolie-Pitt forbløffede fans med deres nye look. Da hun voksede op, blev Jolies førstefødte altid fotograferet iført drengetøj. De ønskede endda at ændre deres navn til John på et tidspunkt. Men nu hvor de er blevet ved med at bruge Shiloh, er det på tide, at vi sporer navnets sentimentale oprindelse.

The Real Reason, Shiloh Jolie-Pitt ønskede at ændre sit navn til John

I 2008 fort alte Pitt Oprah Winfrey, at Shiloh krævede at blive kaldt John eller Peter."Hun vil kun hedde John. John eller Peter," sagde han. "Så det er en Peter Pan-ting. Så vi er nødt til at kalde hende John. 'Shi, vil du …' – 'John. Jeg er John.' Og så vil jeg sige: 'John, vil du have appelsinjuice?' Og hun siger: 'Nej!' Så du ved, det er bare den slags ting, der er søde for forældre, og det er sikkert virkelig ubehageligt for andre mennesker."

To år senere t alte hans nu ekskone Jolie også om Shilohs drengeagtige udseende i et Vanity Fair-interview. "Shiloh, vi føler, har Montenegro-stil. Det er, hvordan folk klæder sig der," sagde Oscar-vinderen om sit barn. "Hun kan lide træningsdragter, hun kan lide [almindelige] jakkesæt. Hun kan lide at klæde sig som en dreng. Hun vil gerne være en dreng. Så vi var nødt til at klippe hendes hår. Hun kan lide at gå i drenges alt. Hun tror, hun er en af brødrene." Jolie og Pitt har konsekvent støttet Shiloh i at udforske deres identitet.

Hvordan fik Shiloh-Jolie Pitt deres fødselsnavn?

I 2008 afslørede The Maleficent-stjernen, at Shilohs navn har en tragisk historie bag sig."Det var et navn, mine forældre næsten kaldte deres første barn - der var en abort: Shiloh Baptist," fort alte Jolie til Vanity Fair. "Fordi min far havde skudt i Georgia, og det var det mest sydlige navn [mine forældre] kunne finde på. Det er et navn, jeg altid har kunne lide." Før hun videregav navnet til sin datter, ville Jolie bruge navnet som et alias, når hun skulle på hoteller. "Jeg plejede at gå under det på hoteller: Shiloh Baptist," huskede hun. "Jeg var gået under det, da Brad ringede til hotelværelser, hvor jeg boede."

Med hensyn til Jolies forhold til sin far Jon Voight, manden der fandt på navnet Shiloh, sagde skuespillerinden tidligere, at hun havde skåret ham ud af sit liv. "Jeg ønsker ikke at offentliggøre årsagerne til mit dårlige forhold til min far," sagde Eternals-stjernen til Access Hollywood i begyndelsen af 2000'erne. "Jeg vil kun sige, at ligesom alle børn ville [hendes bror, Jamie] og jeg have elsket at have haft et varmt og kærligt forhold til vores far." Det så ikke ud til at ændre sig, da hun fik sine børn. Jolie sagde engang: "Efter alle disse år har jeg besluttet, at det ikke er sundt for mig at være omkring min far, især nu hvor jeg er ansvarlig for mit eget barn."

I 2017 lod Mr. and Mrs. Smith-skuespillerinden endelig Voight tilbage i sit liv. "Han har været meget god til at forstå, at de havde brug for deres bedstefar på dette tidspunkt," fort alte Jolie Vanity Fair om, at hans far kom godt ud af det med hendes børn. "Jeg var nødt til at holde et terapimøde i går aftes, og han var lige i nærheden. Han kender en slags reglen - lad være med at få dem til at lege med dig. Bare vær en sej bedstefar, der er kreativ, og hæng ud og fortæl historier og læs en bog i biblioteket."

Snakker Shiloh Jolie-Pitt med deres far Brad Pitt?

På et tidspunkt frygtede Jolie for sine børns liv, mens hun var gift med Pitt. Naturligvis antog fans, at børnene ikke taler med deres far længere. Men i 2020 afslørede rapporter, at Shiloh faktisk har bevaret et godt forhold til Fight Club-skuespilleren."Shiloh ringer hele tiden til ham for at få hjælp til skolearbejde, for at spørge ham til råds om, hvilke bøger han skal læse eller film at se," sagde en kilde. "Og han har fået hende til at interessere sig for historie, maleri og endda skulptur. Og tvillingerne taler med ham om deres interesser – Viv elsker karate, og Knox er virkelig til robotteknologi."

Samme år vandt Jolie forældremyndigheden over børnene. Pitt anfægtede afgørelsen i 2021. Californiens højesteret afviste dog hans anmodning om revision på grund af et "teknisk proceduremæssigt problem". Jolie var angiveligt "glad" over beslutningen. "Ms. Jolie er fokuseret på sin familie og glad for, at hendes børns velbefindende ikke vil blive styret af uetisk adfærd," sagde skuespillerindens advokat Robert Olson. "Som forstærket af Californiens appeldomstole prioriterer vores retsvæsen etik og børns tarv og tolererer ikke retlig forseelse for at belønne en parts interesser. Ms. Jolie er glad for, at familien nu bevæger sig fremad i samarbejde."Der var rygter om, at Jolie fratog Pitt at se sine børn. Men ingen af dem blev nogensinde bekræftet af skuespillerne eller nogen pålidelig kilde.

Anbefalede: