Sådan holder Sandra Bullock sig i form som 57-årig

Indholdsfortegnelse:

Sådan holder Sandra Bullock sig i form som 57-årig
Sådan holder Sandra Bullock sig i form som 57-årig
Anonim

Sandra Bullock har længe været kendt som 'America's Sweetheart', og hun overrasker fans hver gang. Hendes større end livet personlighed skinner lige så klart som hendes ydre æstetiske skønhed. Alle øjne er rettet mod Bullock, hver gang hun træder ind i et værelse eller går en rød løber, og hun lægger ikke skjul på, at hun arbejder hårdt for at se sit absolut bedste ud.

Hun har underholdt sine fans i årtier, men på trods af at hun nu er 57 år gammel, har Sandra Bullock formået at bevare sit ungdommelige udseende, og de fleste vil være enige om, at hun er i bedre form nu, end hun har gjort. nogensinde været før. Selvfølgelig vil alle gerne vide, hvad hendes hemmelighed er for at se velegnet ud i alle hendes fantastiske røde løberkjoler.

10 Sandra Bullock prioriterer fitness

Den første del af at holde sig i form er at sørge for, at hun ikke mister det faktum af syne, at det tager tid, arbejde og dedikation. Sandra Bullock har arbejdet hårdt for at prioritere sit fitness-regime ved at lave mindst en time, seks gange om ugen, som er dedikeret til hendes træningsrutine. Selv når hendes filmplan er en udmattende tid, passer Bullock i sin træning ved at sørge for, at hun passer ind, selv før hun kommer til sættet. Under optagelserne af Bird Box var der adskillige gange, hvor hun ankom på sættet, mens hun stadig var i sit træningsudstyr, i et forsøg på at passe det hele ind.

9 Hun har en fitnessguru

Sandra Bullock henvender sig til sin fitnessguru for at hjælpe hende på vej. Hun udnytter de utrolige talenter hos De La Rue, skaberen af den berygtede teknik kaldet 'Body By Simone'. For dem, der ikke er bekendte, kombinerer denne træningsrutine højenergi dansebevægelser med elementer af yoga og pilates. Dette koncept siges at være meget effektivt til at tone hele hendes krop og efterlade Sandra kamera klar, i ethvert outfit, hun vælger fra stativet. Hver session varer cirka en time.

8 Sandra Bullock gør god brug af modstandsbånd

Sandra Bullock ser perfekt tonet ud, når hun bærer stropløse designerkjoler på den røde løber, og det fitnessniveau opnås med en masse målrettede øvelser. Efter råd fra De La Rue vender Bullock sig til modstandsbånd for at holde hendes arme i form og tone hendes muskler uden brug af tungt udstyr. Dette er især praktisk, når Bullock er på farten og ikke er i stand til at deltage i et fitnesscenter for at gøre brug af deres udstyr. Modstandsbånd er en nem måde for hende at snige sig ind i en træning uden besvær.

7 Planking er måske ikke sjovt, men hun gør dem

Vi har alle hørt, at planking er en fantastisk måde at forblive tonet og skulptureret på, og på trods af at dette måske ikke er den sjoveste øvelse, der er at lave, har det bestemt vist sig at være en effektiv øvelse for Sandra Bullock. Hun målretter sine skuldre og overkropsmuskler ved rutinemæssigt at udfordre sig selv til at planke i længere perioder, og til gengæld har hun afsløret slank definition i sin ryg og overarme til alle sine tilbedende, misundelige fans.

6 Sandra Bullock er omhyggelig med portionskontrol

For at forblive i sin fineste form i en alder af 57, skal Sandra Bullock gøre mere end bare motion… hun skal også spise rigtigt. Hun indrømmer, at hun er meget forsigtig, når det kommer til portionskontrol ved måltiderne og gør alt for ikke at overspise, selv når det er fristende at gøre det. Sandra siger, at hun forsøger at holde sit stofskifte aktivt ved at spise mindre portioner af sine sunde måltider, og hun fortsætter med at græsse på frugter og nødder, når lysten sætter ind.

5 Hun forsøger at holde sin kost ren

Ud over at holde sine madportioner under kontrol, sørger Sandra Bullock særligt for at sikre, at hendes kost er så ren og sund som muligt. Hun hælder til frisk mad, og når det er muligt, vælger hun fritgående mad at tilføje til sin kost. At holde hendes måltidsvalg så sunde som muligt indebærer at vælge kyllinge- og kalkunmåltider, der er både sukkerfrie og glutenfrie, hvilket ikke altid er den nemmeste ting at gøre. Sandra forsøger at holde sig til sin sunde kost så ofte som muligt, som en måde at forstærke alt det hårde arbejde, hun lægger i at træne for at holde sig i form.

4 snydedage holder hende i balance

Selvfølgelig er ikke hver dag fuld af sund kost og dedikerede træningsrutiner. Sandra Bullock er måske en berømthed, men hun er lige så 'menneskelig' som os andre, og hun indrømmer, at hun nogle gange falder af vognen og omfavner det som en normal del af livet. Hun holder sit liv i balance ved at sørge for, at en dag om ugen er dedikeret til at nyde hendes yndlingsmad. Hun tillader sig typisk mere madfrihed fredag aften og til lørdag aften. Bullock dedikerer disse splurges til hendes yndlingsmad. Hun siger: "Jeg elsker slik, som wienerbrød, rå kagedej eller en dejlig skål Lucky Charms med mælk, som jeg spiser i sengen mens jeg ser SNL; det er himlen lige der!"

3 Sandra Bullock danser sine kalorier af

Dans er ikke bare sjovt; det er tilfældigvis en fantastisk måde at forbrænde kalorier på. Sandra Bullock indrømmer, at det mest spændende aspekt af hendes træningsrutine er, at hun nogle gange vælger at danse sig til fitness. Ved at bevæge sig i takt med hendes yndlingssange og følge de trin, som hendes fitnessguru har udstukket for hende, er hun i stand til at smide de ekstra kalorier på en sjov måde, der slet ikke føles som en træning. Hendes smarte fodarbejde hjælper med at ryste al den mad af sig, hun forkælede sig med i løbet af sine snydedage!

2 Sandra tackler højintensiv cardio

Når det kommer til virkelig at arbejde hårdt på at holde sig i form, involverer Sandra Bullocks træningsrutine at tackle nogle højintensive træningspas. Hun skubber grænserne for sin egen komfortzone ved at deltage i nogle højenergi-cardio-øvelser og sørger for at veksle mellem 10 minutters højintensive cardio- og styrketræningsbevægelser, som isolerer specifikke kropsdele. En del af hendes højintensitetsrutine involverer nogle gange at hoppe i reb eller rebound.

1 Yoga og pilates er indarbejdet i Sandra Bullocks rutine

Sandra Bullock er meget bevidst om, hvordan det at strække og forlænge hendes muskler ikke kun er fantastisk for hendes fysiske udseende, men hun afslutter sin liste over gode ting til fysisk kondition. også for hendes fysiske helbred. Hun er i stand til at opnå større tonus og muskuløs definition ved brug af disse øvelser, såvel som at være i stand til at finde sindsro og ro i sindet.

Anbefalede: