Bullet Train har en smuk stjernebesat rollebesætning, men hvem er den rigeste?

Indholdsfortegnelse:

Bullet Train har en smuk stjernebesat rollebesætning, men hvem er den rigeste?
Bullet Train har en smuk stjernebesat rollebesætning, men hvem er den rigeste?
Anonim

Uanset om du kender ham som en hengiven far, en ekstraordinær film eller endda en Hollywood-kritiker, er det ubestrideligt, at Brad Pitt blev et kendt navn siden hans begyndelse i Hollywood tilbage i 1987. Hans omfattende skuespillerkarriere har set skuespilleren forvandle sig til en bred vifte af karakterer og personligheder med lethed. Siden hans skilsmisse fra Angelina Jolie har Pitt kæmpet både i sit personlige og professionelle liv. Skuespilleren har endda t alt om at være på "sidste etape af sin karriere", da han tror på, at hans næste par roller bliver hans sidste.

På trods af de ødelæggende nyheder kan Pitts næste rolle blive en af hans største. Den kommende udgivelse af Bullet Train vil se Pitt slutte sig til et enormt stjernebesat ensemble inklusive Bad Bunny, Sandra Bullock og Michael Shannon på en vild rejse, hvor destinationen ikke nødvendigvis er i kortene. Men hvem ud af disse Hollywood-tunge hitters er den rigeste? Lad os tage et kig på den episke rollebesætning fra Bullet Train rangeret efter nettoværdi.

9 Zazie Beetz As Hornet

Når vi kommer på niendepladsen på listen, har vi den tysk-amerikanske skuespillerinde Zazie Beetz. Måske bedst kendt for sin rolle som Van i FX-komedie-dramaet Atlanta, har den Emmy-vindende skuespillerinde udviklet en temmelig omfattende 11-årig karriere siden sin debut på skærmen i sjette afsnit af det meget roste Black Mirror. Andre bemærkelsesværdige roller som Beetz inkluderer Domino i 2018's Deadpool 2 og Sophie Dumond i 2019's Joker. I Bullet Train portrætterer Beetz rollen som den amerikanske lejemorder Hornet. Ifølge All Famous Birthdays har den 31-årige i øjeblikket en nettoværdi på 1,5 millioner dollars.

8 Brian Tyree Henry As Lemon

Derefter har vi en anden Atlanta-stjerne, der for nylig har været i rampelyset for sine stadig mere populære roller, Brian Tyree Henry. Den 39-årige skuespiller er bedst kendt for sin hovedrolle som Alfred "Paper Boi" Miles i den 5-dobbelte Emmy-vindende serie, Atlanta. Senest blev Tyree Henry en del af Marvel Cinematic Universe gennem sin rolle som den første åbent homoseksuelle superhelt Phastos i 2021's Eternals. I Bullet Train portrætterer Tyree Henry rollen som den britiske lejemorder, Lemon. Ifølge All Famous Birthdays har den talentfulde skuespiller i øjeblikket en nettoværdi på 1,5 millioner dollars, hvilket binder ham på denne liste med Atlanta-medstjernen Beetz.

7 Joey King As The Prince

Når vi kommer ind, har vi en etableret skuespillerinde, som for nylig fik et betydeligt gennembrud i sin karriere gennem sine hovedroller i serier og spillefilm. På trods af at hun er begyndt at optræde som 4-årig, begyndte Joey King at få betydelig opmærksomhed gennem sin hovedrolle som Elle i Netflix' teenagefilmserie The Kissing Booth. Efter sin Netflix-succes fortsatte King med at tage hovedrollen i krimidramaserien The Act, som fort alte den sande historie om Gypsy Rose Blanchard. I Bullet Train portrætterer King rollen som den britiske lejemorder, Prinsen. Gennem sin 18-årige karriere har King samlet en nettoværdi på $4 millioner ifølge Celebrity Net Worth.

6 Logan Lerman som søn

Derefter har vi måske en af de mest berømte hjerteknusere i hans generation, Logan Lerman. Mest kendt for sin rolle som den litterære halvgud Percy Jackson i Percy Jackson-filmserien udviklede Lerman en temmelig omfattende skuespillerkarriere gennem sine 22 år på skærmen. Skuespillerens andre bemærkelsesværdige roller inkluderer Charlie i teen-dramaet The Perks Of Being A Wallflower og Jonah Heidelbaum i Amazon Prime's Hunters, hvor han spillede hovedrollen sammen med skuespillerlegenden Al Pacino. I Bullet Train portrætterer Lerman rollen som Sønnen. Ifølge Celebrity Net Worth har Lerman i øjeblikket en nettoværdi på $8 millioner, hvilket placerer ham på sjettepladsen på listen.

5 Michael Shannon som den hvide død

Når vi kommer ind, har vi en erfaren skuespiller, der er vant til at optræde i stjernespækkede ensembler, Michael Shannon. Den 47-årige skuespiller er bedst kendt for roller som Bobby Andes i Nocturnal Animals og John Givings i Revolutionary Road, hvoraf han begge blev nomineret til en Oscar for bedste mandlige birolle. I Bullet Train portrætterer Shannon filmens store dårlige The White Death. Ifølge Celebrity Net Worth har Shannon samlet en nettoværdi på 8 millioner dollars, hvilket binder ham med Lerman på listen.

4 Aaron Taylor Johnson Som Tangerine

Derefter har vi en anden berømt teenagehjerteknuser fra hans generation, Aaron Taylor Johnson. Den 32-årige britiske skuespiller blev først berømt helt tilbage i 2008 gennem sin førende drømmebådsrolle som Robbie i den britiske teenagekomedie Angus, Thongs, And Perfect Snogging. Efter sin teenagersucces gik Taylor Johnson en langt mere actionfyldt karrierevej gennem sine superhelteroller som Dave Lizewski i Kickass-serien og Pietro Maximoff i Avengers: Age Of Ultron. I Bullet Train portrætterer Taylor Johnson rollen som den britiske lejemorder Tangerine. Ifølge Celebrity Net Worth har skuespilleren i øjeblikket en nettoværdi på $16 millioner.

3 Bad Bunny As The Wolf

Vi går videre til top tre af de rigeste medvirkende på listen, og vi har den Puerto Ricanske reggaeton-sensation, Bad Bunny på nummer tre. Den Grammy-vindende musiker opnåede først global berømmelse gennem sit samarbejde med Cardi B og J Balvin i hit nummer 1-sangen "I Like It". Siden da er han blevet et symbol på moderne latinmusik verden over. Hans rolle som den mexicanske lejemorder, The Wolf, i Bullet Train vil markere hans allerførste store filmrolle efter tidligere at have optrådt i Narcos: Mexico som Arturo "Kitty" Páez. Ifølge Celebrity Net Worth har den talentfulde kunstner i øjeblikket en nettoværdi på $18 millioner.

2 Sandra Bullock Som Maria Beetle

På andenpladsen og lige gå glip af titlen som det rigeste medvirkende er skuespillerlegenden Sandra Bullock. Gennem sin intensive 35-årige karriere er den 58-årige skuespillerinde blevet kronet som modtager af adskillige fornemme priser i sin branche, såsom en Golden Globe, Screen Actors Guild Award og endda en Oscar. I Bullet Train portrætterer Bullock rollen som handler Maria Beetle. Ifølge Celebrity Net Worth har den talentfulde skuespillerinde i øjeblikket en imponerende nettoværdi på 250 millioner dollars.

1 Brad Pitt som mariehøne

Og endelig kommer først ind og tager titlen som det rigeste Bullet Train-cast-medlem er OG-hjerteknuseren og Hollywood-ikonet, Brad Pitt. Ligesom Bullock har Pitt udviklet en fornem og velrenommeret skuespillerkarriere siden sin begyndelse tilbage i 1987. Siden da har den 58-årige skuespiller modtaget adskillige skuespillerpriser såsom 2 Oscar-priser, 1 BAFTA og 2 Golden Globe Awards. I Bullet Train portrætterer Pitt hovedrollen som Ladybug, som filmen centrerer sig om. Ifølge Celebrity Net Worth har den erfarne skuespiller i øjeblikket en kæmpe nettoværdi på $300 millioner.

Anbefalede: