Miley Cyrus har datet nogle store navne, men hvem er hendes rigeste eks?

Indholdsfortegnelse:

Miley Cyrus har datet nogle store navne, men hvem er hendes rigeste eks?
Miley Cyrus har datet nogle store navne, men hvem er hendes rigeste eks?
Anonim

Miley Cyrus er en meget succesfuld skuespillerinde og sangerinde. Hun fik sin start i branchen på Disney Channel, hvor hun medvirkede som Hannah Montana i et show med sin far. Showet lancerede hendes musikkarriere, og hun havde mange turnéer som sig selv og som sin karakter. Cyrus har også medvirket i film som The Last Song.

Siden hun forlod Disney Channel, er Miley Cyrus virkelig brudt ud af sin skal. Sangerinden er fortsat med at udgive musik og er blevet en af de største popstjerner på planeten. 'Wrecking Ball' og 'Plastic Hearts' er blot to af hendes hits. Cyrus har også haft en hvirvelvind af et kærlighedsliv og ser i øjeblikket trommeslager Maxx Morando. Her er otte af hendes ekser, og hvor meget de er værd.

8 Hvor meget er Tyler Posey værd?

Ung kærlighed! Tyler Posey og Miley Cyrus mødtes på sættet af Cyrus' fars show Doc i 2000. Posey var 9 og Cyrus var kun 7 på det tidspunkt. De var bare børn, og Posey har sagt, at han ville blive begejstret, når de ville holde hinanden i hånden. Cyrus var Poseys første kys.

Posey er blevet en succesfuld skuespiller. Han ledede rollebesætningen i Teen Wolf som Scott McCall sammen med Dylan O'Brien. Han spillede også med Lucy Hale i 2018-filmen Truth Or Dare. Hans nyeste projekt er en film for Teen Wolf. Tyler Posey har en nettoværdi på $7 millioner.

7 Hvor meget er Nick Jonas værd?

En anden historie om ung kærlighed til Miley Cyrus dukkede op, da hun mødte Nick Jonas. De to var omkring 13, da de begyndte at date i juni 2006. Jonas' karriere med sine brødre var ikke helt taget af. Cyrus og Jonas datede indtil december året efter, sammen gennem Cyrus's Best Of Both Worlds-turné, som The Jonas Brothers åbnede.

Cyrus skrev faktisk sin hitsang '7 Things' om Jonas-broren. Cyrus dissede for nylig Jonus under en koncert. Jonas har haft stor succes med sine brødre og sin solosangkarriere og har udgivet topsange som 'Jealous' og 'Sucker'. Han er nu gift med Priyanka Chopra og har en nettoværdi på $70 millioner.

6 Hvor meget er Liam Hemsworth værd?

Fans fik deres hjerter knust to gange over Miley Cyrus' forhold til Liam Hemsworth. De to mødtes på sættet af The Last Song, og de begyndte at date i 2010. Hemsworth friede faktisk i maj 2012, men de valgte at skilles i slutningen af 2013.

Det var ikke slutningen på deres kærlighedshistorie. År senere forsøgte de igen på deres forhold. Cyrus og Hemsworth blev gift i december o2018, men blev separeret mindre end et år senere efter et angiveligt katastrof alt ægteskab. Hemsworth har haft en succesfuld skuespillerkarriere i film, hvor hans mest bemærkelsesværdige rolle er Gale i The Hunger Games-serien. Han har en nettoværdi på $28 millioner.

5 Hvor meget er Jared Leto og Kellan Lutz værd?

Miley Cyrus forblev ikke single mellem hendes forhold til Liam Hemsworth. Hun havde to afslappede udsving - en med Kellan Lutz og en anden med Jared Leto. Cyrus sluttede op med Lutz i 2013, som faktisk er venner med Hemsworth. Lutz er en skuespiller kendt for sin rolle som Emmett i Twilight-serien med en nettoværdi på $5 millioner.

Cyrus og Leto havde en meget afslappet omgang i begyndelsen af 2014. En kilde fort alte USA "de kan lide at have det godt, de elsker at tale om kunst og musik - og de er begge komfortable med nøgenhed!" Leto er både skuespiller og sanger, som for nylig er kendt for sin rolle som Joker og sin præstation i showet WeCrashed. Hans nettoformue er angiveligt $90 millioner.

4 Hvor meget er Mike Will Made-It værd?

Mike Will Made-It er en musikproducer, rapper, sangskriver og DJ. Han har en nettoværdi på 20 millioner dollars for sit arbejde i musikindustrien. Mike Will mødte Cyrus på grund af musikken. Han producerede hendes fjerde album, Bangerz. Han skabte specifikt beatet til Bangerz' hitsingle 'We Can't Stop'.

Ifølge nogle tætte på Cyrus fandt hende og Mike Will sammen lige efter hendes brud fra Hemsworth. "Alle i hendes omgangskreds ved, at de har været sammen hele tiden," afslørede en kilde til Us. Cyrus' mor betragtede ham som "en del af familien."

3 Hvor meget er Patrick Schwarzenegger værd?

Patrick Schwarzenegger er en skuespiller med en nettoværdi på $6 millioner. Han er især kendt for sin rolle i filmen Midnight Sun, som også medvirkede Bella Thorne. Han har også en rolle i Chris Pratts show på Amazon Prime, The Terminal List. Schwarzenegger havde øjnene op for Miley Cyrus i et stykke tid, og de fandt endelig sammen i 2014.

Uheldigvis for Cyrus blev Schwarzenegger fotograferet med et kropsskud af en mystisk pige i begyndelsen af 2015. Selvom de forsøgte at finde ud af tingene, endte de med at stoppe det i april 2015.

2 Hvor meget er Kaitlynn Carter værd?

Kaitlynn Carter var den første person, Miley Cyrus blev knyttet til efter sin skilsmisse fra Liam Hemsworth - næsten umiddelbart efter, faktisk. De to så at kysse på en tur til Italien i august 2019. Da de vendte tilbage til USA, pakkede de to deres PDA i omkring en måned, før de skiltes.

Kaitlynn Carter er en blogger, der plejede at date Brody Jenner. Hun er med i The Hills: New Beginnings og har nu en baby med Kristopher Brock. Hun har en nettoværdi på $1 million.

1 Hvor meget er Cody Simpson værd?

Cody Simpson og Miley Cyrus var et eksempel på en strengflamme af lidenskab, der brændte ud for hurtigt. De begyndte at date i 2019, lige da Simpson gik tilbage til svømmetræning og lige før pandemien. De boede sammen, før han måtte vende tilbage til Australien, og hun gjorde sig klar til turné, og til sidst sagde de op.

Simpson t alte med Billboard om, at de er splittet og sagde, at der ikke var "ingen hårde følelser. Vi skulle forskellige steder." Siden han ikke kom til finalen i sommer-OL, er Simpson vendt tilbage til musikken. Han udgav for nylig et album med titlen Cody Simpson. Han har en nettoværdi på $5 millioner.

Anbefalede: