Hvem er Quentin Tarantinos kone Daniella Pick?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Quentin Tarantinos kone Daniella Pick?
Hvem er Quentin Tarantinos kone Daniella Pick?
Anonim

Pulp Fiction-instruktør, Quentin Tarantino, bød for nylig velkommen til sit andet barn med sin kone gennem tre år, Daniella Pick. Nyheden overraskede mange fans, som ikke engang vidste, at han var gift. Her er alt, hvad du bør vide om den kontroversielle filmskabers kone og børn.

Hvem er Quentin Tarantinos kone, og hvad laver hun?

Pick er en israelsk sanger, model og tv-personlighed. Hun kommer fra en kendt familie af musikere, hvilket fik hende til at gå ind i branchen i en tidlig alder sammen med sin søster, Sharona Pick. Hendes far, Svika Pick, er sanger, mens hendes mor, Mirit Shem-Or er sangskriver. Bortset fra musik har Tarantinos kone også forsøgt sig med skuespil. Ifølge IMDb spillede hun Daphna Ben-Cobo i sin mands helt egen Oscar-vindende film, Once Upon a Time in Hollywood. Hun optrådte også i realityserier som Big Brother VIP og Goalstar.

Som en stjerne i sig selv har den 38-årige samlet en nettoværdi på $4 millioner ifølge Idol Net Worth. Udover at arbejde som sanger, model og influencer, betragter Pick også sin del i Tarantinos filmskabende proces som et andet fuldtidsjob. "Når Quentin optager en film, er det en stor sag," afslørede hun. "Det er klart, jeg deltager aktivt i det, og [det påvirker] hele atmosfæren derhjemme."

Hun fortsatte: "Det er et meget intensivt halvt år, og hver dag er meget vigtig. Det er som at være sammen med en, der træner til OL, eller som Quentin altid siger, det er som at bestige Everest. Quentin er en mester Han er så charmerende, omsorgsfuld og professionel. Han får alle til at føle sig gode på settet. Det gjorde mig virkelig stolt at se det."

Hvordan mødte Quentin Tarantino sin kone Daniella Pick?

Tarantino mødte sin kommende kone i 2009, da han promoverede Inglorious Basterds i Israel. De begyndte at date kort efter, men forholdet varede ikke længe. Syv år senere gav parret deres romantik et nyt forsøg. I 2017 friede True Romance-skaberen til sangeren. De havde en forlovelsesfest i New York med deltagelse af berømtheder, han har arbejdet med som Uma Thurman, Bruce Willis, Samuel L. Jackson og Diane Kruger. Skuespiller Harvey Keitel jokede endda: "Når du laver en film som Inglourious Basterds, fik du ikke kun en Oscar, men du fik også Daniella."

I 2018 blev de to knyttet sammen i en intim ceremoni med kun 20 gæster. De tog imod deres første barn, en søn ved navn Leo, to år senere. "Daniella og Quentin Tarantino er glade for at kunne annoncere fødslen af deres første barn," meddelte Tarantinos repræsentant dengang. "En lille dreng født 22. februar 2020."To år senere, den 2. juli 2022, fødte Pick en babypige. "Daniella og Quentin Tarantino er glade for at kunne meddele, at Daniella fødte deres babypige den 2. juli 2022," sagde parret i en fælles erklæring for People, "en lillesøster til Leo, deres første barn."

Inde i Quentin Tarantino og Daniella Picks familieliv

På trods af Tarantinos anslåede formue på $120 millioner sagde Pick, at de lever et "beskedent" liv som familie. "Vi er meget familieorienterede, vi elsker at være hjemme, at gå ud at spise [og] se film, både derhjemme og i biografen," fort alte hun. "Udover det elsker jeg at lave mad og invitere venner over, og jeg laver også mad hver dag. Quentin elsker virkelig min madlavning, og jeg laver ting, som jeg kender hjemmefra og også nye ting, jeg elsker køkkenet." Hun tilføjede, at de "bruger meget tid sammen i løbet af dagen, griner, snakker."

"Han er en gentleman, romantisk, sjov og en hunk… Han er et geni og en utrolig ægtemand," sagde Pick om Oscar-vinderen. De sidste par år boede de to i Israel, væk fra rampelyset. "Idéen var, at vi ville tilbringe tre til fire måneder i Tel Aviv og tre til fire måneder i Los Angeles, og så ramte COVID," fort alte Tarantino Jimmy Kimmel Live i 2021. "Så tre til fire måneder blev til ni til 12 måneder."

Anbefalede: