Quentin Tarantinos 10 bedste film, rangeret ifølge IMDb

Indholdsfortegnelse:

Quentin Tarantinos 10 bedste film, rangeret ifølge IMDb
Quentin Tarantinos 10 bedste film, rangeret ifølge IMDb
Anonim

Instruktør, manuskriptforfatter og producer Quentin Tarantino blev berømt i 90'erne med film som Reservoir Dogs og Pulp Fiction. I løbet af de sidste 30 år er Quentins film - som ofte også er ekstremt personlige - blevet kendt for deres mørke humor, talrige popkulturreferencer, udvidede dialoger samt ensemblebesætninger, som ofte omfattede stjerner som Leonardo DiCaprio, Uma Thurman og Brad Pitt.

Dagens liste rangerer Quentins film i henhold til deres vurdering på IMDb, og i betragtning af, at instruktøren er meget kræsen med filmene, beslutter han sig for at instruere et flertal af sine mest kendte film, og i betragtning af, at instruktøren er meget kræsen med filmene, har han besluttet sig for at instruere et flertal af sine mest kendte film, og er kommet på dagens liste! Ja, Quentin har muligvis været involveret i fremstillingen af over halvtreds film gennem årene, men indtil videre har han kun instrueret 10 med Once Upon a Time… i Hollywood som hans seneste!

10 Once Upon a Time… In Hollywood (2019) - 7,6

Kicking the list off at place number 10 is 2019 comedy-drama Once Upon a Time… In Hollywood. Filmen - som fortæller historien om en falmet skuespiller og hans stunt-double - har Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern og Al Pacino i hovedrollerne. I øjeblikket har Once Upon a Time… In Hollywood en vurdering på 7,6 på IMDb.

9 The Hateful Eight (2015) - 7,8

Hateful Eight-scenen
Hateful Eight-scenen

Pladsen nummer otte på dagens liste går til den revisionistiske western-thriller fra 2015 The Hateful Eight, The Movie - som fortæller historien om en dusørjæger og hans fange, der finder ly i en hytte i Wyoming om vinteren - med Samuel L i hovedrollen Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, W alton Goggins, Tim Roth, Bruce Dern, James Parks og Channing Tatum. I øjeblikket har The Hateful Eight en bedømmelse på 7,8 på IMDb.

8 Sin City (2005) - 8,0

Sin City scene
Sin City scene

Næste på listen er neo-noir-krimi-antologien fra 2005 Sin City. Frank Miller og Robert Rodriguez instruerede filmen, men Quentin Tarantino modtog også kredit som gæsteinstruktør.

Sin City - med Jessica Alba, Benicio del Toro, Brittany Murphy, Clive Owen, Mickey Rourke, Bruce Willis og Elijah Wood i hovedrollerne - har i øjeblikket en vurdering på 8,0 på IMDb, hvilket placerer den på plads nummer syv.

7 Kill Bill: Vol. 2 (2004) - 8,0

Kill Bill Vol. 2 scene
Kill Bill Vol. 2 scene

Plads nummer syv på listen over Quentin Tarantinos bedste film ifølge IMDb går til kampsportsfilmen Kill Bill: Volume 2 fra 2004, som er en efterfølger til det første afsnit. Filmen følger Bruden, mens hun fortsætter med at forfølge hævn over sin tidligere chef og elsker Bill. I øjeblikket har Kill Bill: Volume 2 - med Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen, Daryl Hannah, Gordon Liu og Michael Parks i hovedrollerne - en vurdering på 8,0 på IMDb, hvilket betyder, at den deler sin plads med Sin City.

6 Kill Bill: Vol. 1 (2003) - 8,1

Kill Bill Vol. 1 scene
Kill Bill Vol. 1 scene

Lad os straks gå videre til dens prequel Kill Bill: Volume 1, da marshall arts-filmen fra 2003 har fundet vej til nummer seks på dagens liste. Filmen viser bruden, der vågner op fra fire års koma og søger hævn over det hold, der forrådte hende. Kill Bill: Volume 1 - med Uma Thurman, Lucy Liu, Vivica A. Fox, Michael Madsen, Daryl Hannah og Julie Dreyfus i hovedrollerne - har i øjeblikket en vurdering på 8,1 på IMDb.

5 Reservoir Dogs (1992) - 8,3

Reservoir Dogs scene
Reservoir Dogs scene

De fem bedste Quentin Tarantino-film åbner op for krimifilmen Reservoir Dogs fra 1992, hvor Quentin i hemmelighed fortæller en far-søn-historie. Filmen - som handler om et smykketyveri, der går g alt - har Harvey Keitel, Tim Roth, Chris Penn, Steve Buscemi, Lawrence Tierney og Michael Madsen i hovedrollerne, og den har i øjeblikket en vurdering på 8,3 på IMDb.

4 Inglourious Basterds (2009) - 8,3

Uhyggelig Basterds-scene
Uhyggelig Basterds-scene

Pladsen nummer fire på dagens liste går til krigsfilmen Inglourious Basterds fra 2009. Den har Brad Pitt, Christoph W altz, Michael Fassbender, Eli Roth, Diane Kruger, Daniel Brühl, Til Schweiger og Mélanie Laurent i hovedrollerne, og den foregår i det nazi-besatte Frankrig under Anden Verdenskrig.

I øjeblikket har Inglourious Basterds en vurdering på 8,3 på IMDb, hvilket betyder, at den deler sin plads med Reservoir Dogs.

3 Django Unchained (2012) - 8,4

Django Unchained scene
Django Unchained scene

Åbning af de tre bedste Quentin Tarantino-film ifølge IMDb er den revisionistiske westernfilm fra 2012, Django Unchained. Filmen fortæller historien om en frigivet slave, der er sat ud for at redde sin kone, og den har Jamie Foxx, Christoph W altz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Samuel L. Jackson, W alton Goggins og Don Johnson i hovedrollerne. I øjeblikket har Django Unchained en vurdering på 8,4 på IMDb.

2 Kill Bill: The Whole Bloody Affair (2011) - 8,8

Dræb Bill The Whole Bloody Affair-scenen
Dræb Bill The Whole Bloody Affair-scenen

Den andenplads på dagens liste er Kill Bill: The Whole Bloody Affair - den originale udgave af Kill Bill, som inkorporerer begge de tidligere nævnte film og en udvidet animationssekvens. Ja, filmene tilsammen er højere vurderet end filmene individuelt, da Kill Bill: The Whole Bloody Affair - som blev udgivet i 2011 - i øjeblikket har en vurdering på 8,8 på IMDb.

1 Pulp Fiction (1994) - 8,9

Pulp Fiction scene
Pulp Fiction scene

Neo-noir-komedien-krimifilmen Pulp Fiction fra 1994 samler listen på førstepladsen. Filmen - som følger adskillige krimier rundt omkring i Los Angeles - har John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Harvey Keitel, Tim Roth, Amanda Plummer, Rosanna Arquette, Christopher Walken, Maria de Medeiros, Ving Rhames, Eric Stoltz og Bruce Willis. I øjeblikket har Pulp Fiction en vurdering på 8,9 på IMDb, hvilket gør den til Quentin Tarantinos mest succesrige film på IMDb.

Anbefalede: