Disse stjerner har universitetsgrader inden for områder, du aldrig ville forvente

Indholdsfortegnelse:

Disse stjerner har universitetsgrader inden for områder, du aldrig ville forvente
Disse stjerner har universitetsgrader inden for områder, du aldrig ville forvente
Anonim

En livslektion, som universitetsuddannede lærer kort efter at have fået deres grader, er, at de måske ikke ender i en karriere, der er relateret til deres hovedfag. Mange, der har hovedfag i ét fag, ender med at arbejde inden for helt uafhængige områder. Det er et simpelt, nogle gange uundgåeligt faktum.

Mange stjerner har også mødt denne virkelighed. Nogle af de største A-liste navne har diplomer inden for områder, du aldrig ville forvente, og nogle gik endda på nogle af de mest prestigefyldte colleges og universiteter i verden. Her er blot nogle få af de mest overraskende grader af Hollywoods elite.

10 Conan O'Brian - Historie og litteratur

Den tidligere sent nat-vært og komiker steg gennem graderne som komedieskribent hos SNL, før han udfyldte et tidsrum, som engang var indehaver af David Letterman. Før det var han studerende på Harvard University, hvor han tog en grad i historie og litteratur. Conan t alte jævnligt om sin kærlighed til historie i sine shows. Han lavede et destinationssegment på Abe Lincoln Presidential Library, og han holdt berømt et krus af WWII-general og afdøde præsident Dwight D. Eisenhower på sit skrivebord. I nogle klip kan du se buster af folk som præsidenterne Roosevelt og Kennedy på hans kontor.

9 Natalie Portman - Psykologi

Stjernen i succesfilm som Star Wars og Thor er også en Harvard-kandidat. Hun fik sin bachelor i psykologi fra universitetet i 2003, da hun stadig filmede Star Wars med George Lucas. Portman har været medforfatter til to videnskabelige artikler om psykologi.

8 Will Ferrell - Sportsinformation

Sjove fakta: Will Ferrell havde aldrig planlagt at blive komiker. På college var hans drøm at blive sportsreporter og tv-omtaler, hvorfor han tog hovedfag i det, der kaldes Sports Information, et felt, der studerer og analyserer sportsregler og spillerstatistik. Efter at have slået ud i sport begyndte han at lave sketchkomedie. Til sidst blev han, Cheri Oteri og Kris Kattan alle fløjet ud til New York for at gå på audition for Lorne Michaels. Resten, som man siger, er historie.

7 Carrie Underwood - Communications

Man kunne tro, at American Idol-vinderen og platinalbum-country-sangerinden tog hovedfag i musik eller måske teaterkunst for at blive den performer, hun er i dag. Underwood har faktisk en bachelorgrad i kommunikation fra Northeastern State University i Oklahoma.

6 Malim Bialik - Neurovidenskab

Bialik spillede ikke bare neurovidenskabsmand på tv'et The Big Bang Theory, hun er en i det virkelige liv. Hun har en doktorgrad, og flere år før hun sluttede sig til castet i showet, skrev hun bøger, der gik ind for, at unge piger skulle tage flere stillinger i STEM-programmer og karrierer, noget hun fortsætter med i dag.

5 Rebel Wilson - Law

Wilson har både en bachelor- og en mastergrad i jura, som hun modtog fra UNSW i Australien i 2009, blot et par år før hun fik sin ikoniske rolle i Pitch Perfect-filmene. Om hun studerede civilret eller strafferet er uvist.

4 Lisa Kudrow - Biologi

Kudrow blev et kendt navn takket være sin rolle som Phoebe Buffay på Friends. Ligesom alle karaktererne i showet blev hun ikonisk som gruppens dumme og skandaløse hippie, der troede på alle mulige underlige ting. Phoebe var en meget uvidenskabelig karakter og var ikke en for logik eller hårde beviser om tyngdekraft eller evolution. Kudrow er dog næsten det modsatte af den karakter. Hun har en uddannelse i biologi fra Vassar. Ligesom Natalie Portman er hun en publiceret forfatter i en håndfuld peer-reviewed videnskabelige tidsskrifter.

3 Kourtney Kardashian - Teater, Rob Kardashian - Business

Folk kan lide at gøre grin med Kardashians, siden de blev berømte takket være reality-tv. Men Kardashian/Jenners er meget klogere, end folk giver dem æren for. Kim studerer til advokat, Rob Kardashian har en handelsuddannelse fra University of Southern California, og Kourtney dimitterede fra University of Arizona i 2002 med en grad i teater.

2 Ashton Kutcher - Biokemisk teknik

Kutcher blev berømt takket være sin rolle som Michael Kelso, den uhyggelige, men alligevel ødelæggende smukke kvindebedårer på That 70s Show. En hjørnesten i showets historie var hans kemi på skærmen med sin medstjerne Mila Kunis, som nu er hans kone. Men selvom Kelso er den mest notorisk dumme person i Point Place, Wisconsin, har Kutcher i det virkelige liv en baggrund inden for et af de mest udfordrende felter i den akademiske verden. Kutcher studerede biokemisk teknik ved University of Iowa. Hvis Michael Kelso var en rigtig person, er det højst usandsynligt, at han overhovedet kunne stave ordet "Biokemisk."

1 Weird Al - Arkitektur

Weird Al Yankovic studerede på Cal Poly State University, hvor han startede i skole i en alder af 16. Ikke nok med det, han dimitterede som sin high school's senior klasse valedictorian. Det er svært nok at opgradere som valedictorian, men at afslutte college i så tidlig en alder er utrolig sjældent. Al startede i skole et år tidligt i forhold til sin alder og sprang anden klasse over. Derefter studerede han arkitektur, mens han begyndte at boltre sig i komedie og musik, før han tog eksamen i slutningen af 1970'erne. Han havde også sit eget show på sin college-radiostation. Hvordan han gik fra at være en fremtidig arkitekt til at være en komedie sangskriver er emnet for hans nye biografi Weird med Harry Potters Daniel Radcliffe i hovedrollen.

Anbefalede: