Disse Saturday Night Live-stjerner fik aldrig deres store pause

Indholdsfortegnelse:

Disse Saturday Night Live-stjerner fik aldrig deres store pause
Disse Saturday Night Live-stjerner fik aldrig deres store pause
Anonim

For enhver kommende skuespiller eller komiker er det en kæmpe aftale at komme med på Saturday Night Live! Siden showets start tilbage i 1975 har mindre end 200 mennesker haft mulighed for at pryde scenen som en del af castet.

SNL er uden tvivl en af vor tids respekterede komedieserier. Årti efter årti fortsætter showet med at udsende nogle af vor tids mest ikoniske komiske kunstnere. Fra Eddie Murphy til Kristen Wig har show-standouts ikke kun gået ud for at gøre det stort i både film og tv, men de har efterladt indtryk på popkulturen, som aldrig kan slettes. Men hvad med de optrædende, der farede vild i baggrunden, hvad er der nogensinde sket med dem?

8 Jan Hooks Just Couldn't Hook Her Big Break

janhookspeewee
janhookspeewee

En mester af indtryk, SNL sjove dame Jan Hooks forlod showet tilbage i 1991. Saturday Night Live-alunen var ikke kun ansvarlig for sine tidløse karakterer såsom Candy of the 'Sweeny Sisters', men hun var en mester af indtryk omfattede politiske personer som Nancy Regan og popstjernen Sinead O'Connor.

Efter at have forladt showet påtog Hooks mærkelige projekter, men fik aldrig rigtig den store navneanerkendelse, hun fortjente. Efter sin afgang erstattede Hooks skuespillerinden Jean Smart i sitcomen Designing Women, hun lagde jævnligt stemme til Manjula på The Simpsons, og hun havde en tilbagevendende rolle på 30 Rock from the Sun.

Desværre døde Hooks i 2014 og blev døbt af det tidligere SNL-cast-medlem Kristen Wig som "en af de bedste der nogensinde har været."

7 Paul Brittain var ikke, hvad producer Lorne Michaels ledte efter

PaulBrittainSNL
PaulBrittainSNL

Brittain sluttede sig til rollebesætningen i 2010, hvor han var kendt for sine karakterer "Sex" Ed Vincent, Lord Cecil Wyndemere samt indtryk af skuespillerne James Franco og Johnny Depp.

Desværre blev han sat på en halvsæsonkontrakt i sæsonen 2011-2012, hvorefter producer Lorne Michaels besluttede ikke at forny den.

Siden hans store gennembrud i showet er Paul gået i gang med at lave skitsearbejde på Kroll Show, og han har også givet udtryk for karakterer i Grown Ups 2 og Hotel Transylvania. Uheldigvis for Paul, et af hans mest bemærkelsesværdige stykker, siden SNL var med i den ekstremt kortvarige ABC-sitcom Trophy Wife.

6 Fans havde store forhåbninger til Cheri Oteri

cherioterisnl
cherioterisnl

SNL alun Oteri var bedst kendt for sine energiske karakterer, såsom den spartanske cheerleader Arianna og Louisiana-accent gatekeeper Nadeen. Oteri optrådte på scenen sammen med SNL-kraftcentre som Molly Shannon og Will Ferrell, og Oteri blev klassificeret som en fremtrædende, det vil sige indtil hun forlod showet i 2000.

Siden Oteri optrådte i showet, fik Oteri ikke rigtig det store gennembrud i rollen, som fans håbede, hun ville få. Cheri optrådte på prequel til Dumb and Dumber samt filmfranchisen Scary Movie. Derudover har Oteri hovedsageligt spillet gæstestjerneroller og voice over koncerter, siden han forlod Saturday Night Live.

5 Nogle komikere gør det bedre bag kameraet, som Laura Kightlinger

Laura-Kightlinger-4
Laura-Kightlinger-4

Kightlinger arbejdede på showet i midten af 90'erne som både forfatter og performer. Komikeren kæmpede for at få tilstrækkelig sendetid under sit ophold på SNL, men var bedst kendt for at efterligne OJ Simpsons anklager Marcia Clark.

Efter at have bet alt sin komediekontingent sent om aftenen, vendte Laura tilbage til stand-up-komedie, gav stemme til karakterer i børnefilm som Lego Batman, og hun fortsatte også med at skrive for sitcoms som Will og Grace samt Two Broke Piger.

4 Dean Edwards fik aldrig den skærmtid, han fortjente

deanedwardssnl
deanedwardssnl

Edwards sluttede sig til rollebesætningen i 2001 og gav fans en masse mindeværdige indtryk. Fra Michael Jackson til Serena Williams og Billy Ocean var Edwards-efterligninger virkelig et hit blandt dem, der så dem, men desværre fik han ikke den skærmtid, han fortjente.

Edwards forlod showet i 2003 og er gået med stemme til Shrek-karakterens æsel for Eddie Murphy, og han har også set succes med sin YouTube-kanal "deanedwardscomedy".

3 Jerry Minor passede bare ikke budgettet

jerryminorsnl
jerryminorsnl

Minor var medlem af SNL-rollen fra 2000-2001. Minor skrev og optrådte på serien, men forlod den før starten af sæsonen 2002-2003 på grund af budgetmæssige årsager. I sin tid var Jerry bedst kendt for sin sketch Rap Street såvel som sin tilbagevendende rolle på Weekend Update som pastor Al Sharpton.

Post SNL, Minor har optrådt i Unbreakable Kimmy Schmidt, som advokat Christopher Darden, sammen med den tidligere sjove SNL-dame Tina Fey, og han skrev og optrådte også i FOX-showet Cedric the Entertainer.

Relateret:

2 Ellen Cleghornes sitcom kom i bedømmelsen

EllenCleghorneSNL
EllenCleghorneSNL

Cleghorne, som var en del af SNL i Adam Sandler og Chris Farleys dage, spillede karakterer som Queen Qhenequa og Zoraida på NBC-siden. Ellen forlod showet i 1995, efter at WB gav hende sin egen sitcom, Cleghorne! Desværre faldt showet i seertal og blev aflyst efter en sæson. Selvom hun ikke fik sin 'store SNL-pause', blev hun castet til en birolle i Grownups 2, og hun gik tilbage til skolen, hvor hun tog sin Ph. D i Performance Studies.

1 R. Kelly-imitator Finesse Mitchell Get's droppet

finessemitchellsnl
finessemitchellsnl

Mitchell blev ansat som spillefilm under seriens 29. sæson og var bedst kendt for indtryk som R. Kelly, Bobby Brown og Gayle King.

Finesse har optrådt i showet i tre sæsoner og indrømmer, at showet havde en undertone af konkurrence, da komikere kæmpede for at få deres sketcher i luften. Ifølge Mitchel følte han, at han 'druknede', og han var sikker på, at showet kunne fornemme det. Efter at være blevet forfremmet til fuldtidsspiller i showet i 2005, blev Finesse senere skåret på grund af budgetmæssige begrænsninger.

Siden han optrådte på SNL har Mitchell optrådt i The Today Show som gæstekorrespondent, og han har optrådt i film som Who's Your Caddy? Comebacks og gale penge

Anbefalede: