The Gilmore Girls Reunion-fans så ikke komme på Melissa McCarthys nye show

Indholdsfortegnelse:

The Gilmore Girls Reunion-fans så ikke komme på Melissa McCarthys nye show
The Gilmore Girls Reunion-fans så ikke komme på Melissa McCarthys nye show
Anonim

Gilmore Girls var en komedie-dramaserie, der blev sendt fra 2000 til 2007 om en teenagepige og hendes unge enlige mor, mens de navigerede i deres forhold til hinanden, familie, venner og partnere. Det medvirkede Lauren Graham som Lorelai Gilmore og Alexis Bledel som hendes datter, Rory. Lorelai og Rory's Stars Hollow-naboer blev også fanfavoritter. Melissa McCarthy spillede en af disse karakterer, Lorelais bedste ven Sookie St. James.

Selvom Melissa McCarthy næsten holdt op med at spille, før hun landede Gilmore Girls, er hendes skuespillerkarriere kun taget fart efter showets succes. Hun har medvirket i andre tv-serier, herunder Mike og Molly, og hun er også en filmstjerne. Hun medvirker nu i en ny tv-serie på Netflix kaldet God's Favorite Idiot.

9 Melissa McCarthy medvirker i det nye Netflix-show Guds yndlingsidiot

Melissa McCarthys nye Netflix-komedieserie havde premiere den 15. juni. Showet følger historien om Clark Thompson, efter at han finder ud af, at Gud har udvalgt ham til at være en kraft til at hjælpe mennesker og beskytte verden mod ondskab. McCarthy spiller Clarks kollega og kæreste, Amily Luck. Sammen står parret over for forskellige udfordringer, herunder en brandsø og en apokalypse.

8 Melissa McCarthy spiller sammen med sin mand Ben Falcone

Melissa McCarthys mand, Ben Falcone, skrev serien. Han har også hovedrollen som Clark Thompson. Ben og Melissa mødtes oprindeligt i 1998 på et impro-teater. De blev gift i 2005, og de deler to døtre. Hvis Melissa og Ben er nogen indikation, er det ikke altid et dårligt karrieretræk at blande forretning med fornøjelse.

7 Melissa McCarthy og hendes mand samarbejder meget

God's Favorite Idiot er ikke det første projekt, Melissa McCarthy og Ben Falcone har arbejdet på sammen. Faktisk har deres samarbejder været faste elementer i begge deres karrierer. I 2011 optrådte de begge i Bridesmaids, som markerede første gang, parret havde arbejdet sammen på det store lærred. De fortsatte med at spille i Identity Thief, The Heat og Spy sammen. Ben har også instrueret Melissa i Tammy, The Boss og Life of the Party.

6 Melissa McCarthys tidligere Gilmore Girls Costar Yanic Truesdale medvirker også i sit nye show

Den canadiske skuespiller Yanic Truesdale spillede oprindeligt med Melissa i Gilmore Girls. Yanic spillede Michel, en anden af Lorelai Gilmores venner og kolleger. Yanic og Melissa blev for nylig genforenet på skærmen for Guds yndlingsidiot. Yanic spiller Chamuel, en engel, der kommer for at informere Clark om hans nye status som en af Guds udvalgte.

5 Hvad har Melissa og Yanic sagt om deres genforening på skærmen?

Yanic og Melissa var meget begejstrede for at blive genforenet til serien. Yanic fort alte E! Nyheder om, at det var ligegyldigt, da Ben og Melissa bad ham om at deltage i showet. Han sagde, at han var "interesseret i at arbejde med [Melissa] igen med forskellige karakterer, og at vi er ældre og forskellige steder i livet." Melissa og Yanic sagde også, at hvis de kunne vælge en anden tidligere Gilmore Girls-spiller til at deltage i næste sæson, ville de vælge Kelly Bishop eller Lauren Graham.

4 Det er ikke første gang, Melissa McCarthy og Yanic Truesdale genforenes på skærmen

Tilbage i 2016 blev den firedelte genoplivning af Gilmore Girls, Gilmore Girls: A Year in the Life, tilgængelig på Netflix. Mange af seriens originale stjerner vendte tilbage. Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Kelly Bishop, Matt Czuchry, Milo Ventimiglia, Liza Weil og Jared Padalecki gentog alle deres originale roller. Yanic og Melissa vendte også tilbage til deres elskede roller som Michel og Sookie.

3 Hvad har Yanic Truesdale ellers været i siden Gilmore Girls?

Yanic Truesdale har fortsat med at optræde, siden Gilmore Girls sluttede i 2007. Han har medvirket i serierne Mauvais Karma, Mohawk Girls, The Fixer, Sing It!, The Catch og The Wedding Planners. Han har også medvirket i tv-film, herunder Christmas Catch, Dan the Weatherman, Love by Accident, A Christmas Exchange og Fallen Angels Murder Club: Friends to Die For.

2 Hvad venter Melissa McCarthy?

God's Favorite Idiot er blot et af Melissa McCarthys spændende nye projekter. Hun optræder også i Thor: Love and Thunder sammen med Chris Hemsworth og Natalie Portman. I 2023 skal hun spille hovedrollen som Ursula i live-action-genindspilningen af Den Lille Havfrue, med Halle Baliey og Javier Bardem i hovedrollerne. Hun er i øjeblikket ved at filmatisere Unfrosted, en komedie instrueret af Jerry Seinfeld.

1 Melissa og Yanic er ikke de eneste succesrige tidligere Gilmore Girls-stjerner

Melissa McCarthy og Yanic Truesdale er ikke de eneste tidligere Gilmore Girls-stjerner, der er blevet ved med at optræde. Milo Ventimiglia spillede Jack Pearson i hitshowet This Is Us. Lauren Graham er gået videre til hovedrollen i Parenthood og The Mighty Ducks: Game Changers. Alexis Bledel medvirkede i The Handmaid's Tale, og det rygtes, at hun vender tilbage til sin rolle som Lena i The Sisterhood of the Traveling Pants 3. Matt Czuchry spiller Conrad Hawkins i The Resident.

Anbefalede: