Vil Rowan Atkinson faktisk være på Peaky blinds?

Indholdsfortegnelse:

Vil Rowan Atkinson faktisk være på Peaky blinds?
Vil Rowan Atkinson faktisk være på Peaky blinds?
Anonim

Hit britisk periodedrama Peaky Blinders slutter med sæson 6, udgivet i Storbritannien i foråret 2022 og i USA på Netflix den 10. juni 2022. Showet følger bander i Birmingham, England, i årene efter Første Verdenskrig. Tommy Shelby, spillet af den irske skuespiller Cillian Murphy, spiller hovedrollen som lederen af Peaky Blinders, den mest berygtede bande i byen. Hans familie af gangstere vækker drama og problemer i byen i deres søgen efter magt og rigdom.

Peaky Blinders har gennem de sidste fem sæsoner udviklet et ry for at få bemærkelsesværdige gæstestjerner. Showets sidste sæson blev allerede sendt i Storbritannien sidste vinter, men der er stadig spekulationer om, hvem der kan være en gæstestjerne i de sidste rater. Hvem ved? Måske kunne en så berømt og humoristisk som den tidligere Mr. Bean optræde i det mørke og voldelige show.

8 Adrien Brody gæstede i sæson 4

Adrien Brody ser trist ud i et Christian Dior-fotoshoot
Adrien Brody ser trist ud i et Christian Dior-fotoshoot

Adrien Brody vakte opsigt i sæson 4, da han sluttede sig til Peaky Blinders-castet som sæsonens antagonist, Luca Changretta, et mafiamedlem fra New York. Brody er en Oscar-vinder, som norm alt spiller hovedrollen i kunstfærdige indiefilm, men spiller alligevel seriens mest hensynsløse antagonist mod Shelby-familien. Han medvirkede kun i sæson 4, så Brody vender desværre ikke tilbage i seriens sidste sæson.

7 Vil Anya Taylor-Joy være tilbage i sæson 6?

Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy

The Queen's Gambit-skuespillerinden kom til showet i sæson fem som Gina Grey, en amerikaner, der svindler mod Shelby-familien. På tidspunktet for sæsonens udgivelse var Anya en af de mest omt alte skuespillerinder i film og tv efter sine roller i Emma og The Queen's Gambit. Anya Taylor-Joy vender tilbage til den sidste sæson og gentager sin fremtrædende og populære rolle som Michael Greys kone.

6 Sam Claflin vender tilbage i den sidste sæson

Sam Claflin er tilbage i sæson 6 for at spille den ondskabsfulde Oswald Mosley. Den britiske skuespiller er en fanfavorit af showet. Han kom med i sæson fem, hvor han spillede en frygtelig fascistisk politiker, der går side om side med Tommy Shelby. Det forventes, at Claflins karakter bliver hovedantagonisten i sæson 6.

5 Tom Hardy vender også tilbage til Peaky Blinders

Cillian Murphy og Tom Hardy som Tommy Shelby og Alfie Solomons i Peaky Blinders
Cillian Murphy og Tom Hardy som Tommy Shelby og Alfie Solomons i Peaky Blinders

Tom Hardy er måske den mest kendte skuespiller i seriens rollebesætning, selvom han ikke har spillet en hovedperson. Han optræder første gang i sæson to af Peaky Blinders, hvor han spiller lederen af en jødisk bande i London. Hans mesterlige skuespil stjæler showet, da hans forhold til Tommy Shelby konstant ændrer sig fra ven til fjende og tilbage igen. Ifølge The Independent insisterede Hardy på at vende tilbage til sidste sæson, så han vil være tilbage!

4 Kunne helten Fiennes-Tiffin være gæstestjerne?

Efter et kryptisk Instagram-opslag cirkulerede et langt ude rygte om, at Hero Fiennes-Tiffin ville slutte sig til Peaky Blinders-rollebesætningen til sæson 6. Den britiske skuespiller er bedst kendt for at spille en ung Voldemort i Harry Potter og Halvblodet. Prins. Hardcore Peaky Blinders-fans troede, at instruktør Anthony Byrnes Instagram-opslag om showets kostumer refererede til, at Fiennes-Tiffin kom med i castet. Denne teori blev aldrig bekræftet.

3 Kan Rowan Atkinson-rygterne faktisk være sande?

Rowan Atkinson som Mr. Bean
Rowan Atkinson som Mr. Bean

Som ofte er tilfældet, kan rygter vise sig at være en skuffelse. Det ser ikke ud til, at den britiske komiker Rowan Atkinson optræder i sæson 6 af Peaky Blinders. I 2020 startede et rygte på Twitter om, at Atkinson ville portrættere Adolf Hitler relateret til skurken Oswald Mosleys fascistiske plotlinje. En talsmand for Peaky Blinders afviste hurtigt rygterne, men det var ønsketænkning!

2 Who Is The Real Sæson 6 Guess Star?

Cillian Murphy som Tom Shelby fra Peaky Blinders
Cillian Murphy som Tom Shelby fra Peaky Blinders

Da sæsonen er færdig med at blive sendt i Det Forenede Kongerige, kendte vi allerede castet forud for Netflix-udgivelsen. Der var meget hype omkring potentielle overraskelses-cameos, men det ser ikke ud til, at nogen gør en særlig optræden. Stephen Graham slutter sig til castet i denne sæson, som spiller Hayden Stagg, og han får selskab af andre nytilkomne Paul Anderson, Ned Dennehy, Aimee-Ffion Edwards og Amber Anderson.

1 Showets produktion stod over for store udfordringer Optagelsessæson 6

Showets instruktør Anthony Byrne havde problemer med produktionen af Peaky Blinders sidste sæson. Som de fleste shows i 2020 forsinkede showets skabere optagelserne af sæson 6 på grund af logistik omkring COVID-19-pandemien. Tragisk nok døde skuespillerinden, der spiller tante Polly i showet, Helen McCory, af kræft under den omlagte filmoptagelse, hvilket desværre komplicerede plotlinjen og logistikken yderligere.

Anbefalede: