Hvad er Britney Spears' rigtige hårfarve?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Britney Spears' rigtige hårfarve?
Hvad er Britney Spears' rigtige hårfarve?
Anonim

Britney Spears er blevet en af de mest ikoniske entertainere i musikindustrien, og det med rette! Stjernen debuterede første gang tilbage i 1993 på Disney-showet 'The Mickey Mouse Club' sammen med Christina Aguilera, Ryan Gosling og selvfølgelig Justin Timberlake. Mens hendes optræden i showet var kortvarig, ville Britney snart katapultere til international berømmelse og succes med udgivelsen af hendes debutalbum, 'Baby One More Time'.

Efterhånden som hendes karriere skred frem, overtog Britney hurtigt status som popprinsesse og blev en af de største musikere i 2000'erne. Selvom vi altid har kendt Britney og hendes signaturblonde hår, viser det sig, at Brit på ingen måde er en naturlig blondine, og har farvet det hele tiden! Så hvad er Britney Spears' rigtige hårfarve? Lad os finde ud af det!

Britney Spears er det ikke, blondine?

Britney Spears har fuldstændig revolutioneret musikindustrien efter udgivelsen af hendes debutalbum, 'Baby One More Time', i 1999. Mens musikken altid har været Britneys styrke, begyndte stjernen først sin karriere som ingen ringere end en Disney-barn på genstart af 'The Mickey Mouse Club'. Sangerinden spillede hovedrollen i showet sammen med nogle store navne, herunder Christina Aguilera og Justin Timberlake, som Britney senere skulle gå på date 6 år efter, de arbejdede sammen på showet.

I løbet af sin tid på 'The Mickey Mouse Club' havde Britney sit naturlige hår, hvilket er, tro det eller ej, brunette! Sangerinden, der notorisk har taget blondt hår på som sit signaturlook, er naturligt brunette og har været oppe indtil 2000, hvor hun valgte et platinblondt look, der hurtigt blev til hendes go-to-frisure. Mens Britney måske har givet os en drille af hendes brune hår nu og da, havde hun ført et blondt liv, så meget, at fans virkelig troede, at hun var en naturlig blondine.

Det var bestemt et look, der narrede os alle, men et look, der bestemt virkede til Britneys favør! Det blonde hår blev synonymt med Britney Spears, og utallige popstjerner efter hende tog den samme formel for at efterligne popprinsessen. Sangerinden har også ladet sine rødder vokse ud i flere Instagram-opslag, især i løbet af den aktuelle pandemi, og fremviser yderligere hendes naturligt brune hår, der bare venter på at komme ud!

Selv om vi elsker os selv en brunette Britney, klæder blondine stjernen, som om det ikke er nogens sag! I 2019 blev Britney fuld brunette efter at have farvet sit hår efter sin søsters anmodning og forlod det som det er i et stykke tid. Sangerinden tog til Instagram for at dele transformationen og overraskede så mange følgere med, hvad hendes rigtige hårfarve er.

På trods af at hun så godt ud uanset farven, farvede 'Toxic'-sangerinden den tilbage til blond kort efter og har holdt den som den er lige siden.

Anbefalede: