The Office': Seth Rogan var engang på audition for rollen som Dwight Schrute

Indholdsfortegnelse:

The Office': Seth Rogan var engang på audition for rollen som Dwight Schrute
The Office': Seth Rogan var engang på audition for rollen som Dwight Schrute
Anonim

Seth Rogen er en af de mest sympatiske mennesker i branchen, og gennem tiden har han skabt en unik arv til sig selv i Hollywood. Den talentfulde forfatter og performer har gjort alt under solen, inklusive noget arbejde for Netflix. Selvom han har masser af unikke ideer i tankerne, er Rogens brød og smør hans komedie, især når han arbejder med sin ven, James Franco. Hvis hans tidligere arbejde er nogen indikation, så er det bedste endnu ikke kommet for Rogen.

Dengang han stadig fandt sit fodfæste i Hollywood, var den yngre Rogen i gang med auditions til nogle bemærkelsesværdige projekter, herunder The Office. Det er rigtigt, hvis tingene var gået en anden vej, så ville manden med et unikt grin have arbejdet hos Dunder Mifflin som papirsælger.

Så, hvad skete der præcist her? Lad os se nærmere og se, hvad der sker!

Seth Auditions For Dwight Schrute

Tilbage i 2005 fik The Office sin debut på tv og blomstrede til sidst ud til et af de største shows nogensinde. Inden showet blev sendt, havde castingafdelingen hænderne fulde, da der var en masse dygtige mennesker, der ledte efter roller.

Seth Rogen søgte at skabe sig et navn som skuespiller, og han endte med at lande en audition for at påtage sig rollen som Dwight Schrute. Inden han kom til audition, havde Seth fået arbejde i underholdningsindustrien. Ifølge IMDb var han en stjerne i showet Freaks and Geeks, og han havde optrådt i Anchorman i en lille rolle på det store lærred.

På dette tidspunkt havde Rogen endnu ikke forvandlet sig til et kendt navn, og The Office havde et enormt potentiale takket være, at dets oversøiske inspiration var en succes. Vi kan kun forestille os, hvor begejstret Rogen var over, at han havde en chance for at vinde en rolle i serien.

Der er en video af hans audition, som folk kan se online, og den giver et indblik i, hvordan han ville have spillet karakteren, og hvordan audition-processen var.

I sidste ende ville tingene ikke gå Rogens vej under auditionen, da en anden mand, der var klar til rollen, viste sig at passe perfekt til roeavleren.

Rainn Wilson Gets The Gig

På trods af det faktum, at den talentfulde Seth Rogen var klar til rollen som Dwight Schrute, var skuespilleren Rainn Wilson i stand til at træde ind og komme til audition, hvilket viste sig at være den rigtige person til at tage rollen til det næste niveau.

Før Rainn Wilson fik sin audition med The Office, var Rainn Wilson i gang med at skabe en solid karriere som skuespiller på både det store og det lille lærred.

På tv fik Wilson roller i programmer som Charmed, Dark Angel og CSI, før han fik en større rolle på Six Feet Under, som sluttede samme år, som The Office begyndte.

På det store lærred fik Wilson også succes i mindre roller. Ifølge IMDb optrådte han i film som Galaxy Quest, Almost Famous og House of 1000 Corpses, som viste, at casting-instruktører var interesserede i at arbejde med ham i en række forskellige roller. Al hans succes indtil da har uden tvivl gjort ham til en varm handelsvare til et show, der leder efter en solid skuespiller med en dokumenteret baggrund.

Wilson endte med at få rollen som Dwight Schrute, og vi er nødt til at give casting-direktøren kredit, da dette viste sig at være det rigtige valg. Heldigvis ville alt fungere godt for alle involverede parter her.

kontoret starter, men det gør Seth også

Selv om Seth Rogen blev forbigået for rollen som Dwight Schrute, ville tingene spille godt for den optrædende. Ikke nok med det, men showet endte med at blive en gigant i sig selv.

Som vi har set gennem tiden, er The Office et af de største shows i sin æra, og det fortsætter med at have en rabiat tilhængerskare. Uanset hvor lang tid det er siden et nyt afsnit blev sendt, har showets unikke karakter givet det mulighed for at trives, og et blik på sociale medier vil afsløre folk, der citerer programmet, som om det stadig er det hotteste på tv.

For Seth Rogen, godt, tingene gik fint. Ifølge IMDb, samme år som The Office debuterede, ville Rogen vinde sig en rolle i The 40-Year-Old Virgin, som var en kæmpe kickstarter for hans skuespillerkarriere. Han ville til sidst finde vej til hits som Knocked Up, This Is The End, Pineapple Express og Neighbours. Ikke nok med det, men hans stemmeskuespil har givet ham roller i Kung-Fu Panda og Løvernes Konge.

Norm alt kan det at tabe en rolle være vejens ende for en performer, men for Seth Rogen endte det med at åbne alle de rigtige døre. Dette er et sjældent tilfælde, hvor alt fungerede fint for alle.

Anbefalede: