Denne berømte skuespillerinde gik uden succes til audition til rollen som Serena på 'Gossip Girl

Indholdsfortegnelse:

Denne berømte skuespillerinde gik uden succes til audition til rollen som Serena på 'Gossip Girl
Denne berømte skuespillerinde gik uden succes til audition til rollen som Serena på 'Gossip Girl
Anonim

Næsten 15 år efter sin debut har Gossip Girl stadig en plads i hjerterne hos fans over hele verden. Selvom en genstart blev udgivet i 2021, er de fleste seere enige om, at der ikke er noget, der ligner det originale show. En del af det, der gjorde Gossip Girl så vellykket, var det geniale rollebesætning, delvist ledet af Blake Lively som den karismatiske it-girl Serena van der Woodsen. Selvom Lively har spillet mange store roller siden sin tid som Serena, herunder Emily Nelson i A Simple Favor og Nancy Adams i The Shallows, fortsætter hendes arbejde med Gossip Girl med at vinde nye generationer af seere.

Blake Livelys vej til at blive Serena van der Woodsen var ikke ligetil, da der var tøven på begge sider. Andre gik også til audition for at spille Serena, inklusive en nu ultraberømt skuespillerinde, som blev afvist efter auditionen. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvem der var til audition for Serena, og hvorfor skaberne gik med Blake Lively i stedet!

Serena Van Der Woodsens rolle

Gossip Girl-fans kender Serena van der Woodsen som it-girl fra Upper-East Side. Serena, der er berømt spillet af Blake Lively, er den pige, som alle andre piger på Manhattan ønsker at være. Til Gossip Girls seks-sæsonsløb inspirerede Serena millioner af seeres modevalg, selvom de foretrak hendes bedste ven Blair Waldorf.

Der ville ikke have været nogen Gossip Girl uden Serena, og det er svært at sige, hvordan showet ville have været, hvis en anden skuespillerinde havde portrætteret hende (selvom det ikke altid var en positiv oplevelse for Blake Lively at spille hende). Men der var nogle andre kandidater til rollen, nogle af dem nu store stjerner i Hollywood.

Den berømte skuespillerinde, der deltog i audition

Da auditionerne til Gossip Girl fandt sted, kom en ung skuespillerinde fra Kentucky ind for at læse for Serena. Jennifer Lawrence var ukendt for Josh Schwartz, showets skaber, på det tidspunkt. Havde han vidst, at hun ville blive en af de mest succesrige skuespillerinder i Hollywood blot et par år senere, havde han måske været mere opmærksom på hende.

Som det viser sig, kan Schwartz ikke engang huske Lawrences audition. "Vi var ikke klar over det på det tidspunkt, men Jennifer Lawrence ville virkelig gerne spille Serena og gik til audition," afslørede han. "Denne historie kom til os brugt, men vi fik at vide, at hun bestemt gik til audition og var kede af ikke at få den."

På tidspunktet for audition ville Lawrence have været omkring 15 år gammel.

Andre skuespillerinder, der blev overvejet

Jennifer Lawrence var ikke den eneste anden skuespillerinde, der kunne have spillet Serena, selvom hendes audition ikke var vellykket. CW-netværkets castingdirektør, David Rapaport, afslørede, at deres førstevalg var Rumer Willis.

Den ældste datter af Demi Moore og Bruce Willis, Rumer fik ikke rollen som Serena, men hun har siden haft en succesrig karriere som skuespillerinde og sangerinde, og optrådte i film som Once Upon a Time in Hollywood og i tv-serien Empire.

På det tidspunkt, hvor Rumer Willis blev udnævnt til at spille Serena, blev en anden skuespillerinde også sat til at spille sin BFF Blair Waldorf, som endte med at blive spillet af Leighton Meester. Ashley Olsen var studiets førstevalg til at spille Blair!

Blake Livelys første audition

Ifølge Hello Giggles gik Blake Livelys første audition til at spille Serena godt, bortset fra det faktum, at den første skærmtest, hun lavede, kom tilbage med blandede resultater. Selvom hun kunne spille rollen, fik hendes udseende hende til at virke mere som en "solrig Californien"-pige, som publikum ikke ville købe "som en Upper East Side-debutant."

For at afhjælpe problemet lavede casting-direktøren endnu en screentest med Lively og fik hende til at se mere sofistikeret ud ved at glatte hendes hår. Strategiarbejdet og Lively fremstod med succes som en New Yorker. Interessant nok vises hendes hår med strandbølger i pilotafsnittet af showet!

Hvorfor gik de med Blake Lively

Castingen af Blake Lively som Serena van der Woodsen var helt sikkert med til at gøre Gossip Girl så vellykket. Showets skabere besluttede oprindeligt at gå med Lively baseret på forslag, som fans af bogserien havde lavet. De gik online og så på opslagstavler, hvor fans, der havde set Lively i The Sisterhood of the Traveling Pants i 2005, fik hende til at være det perfekte valg til at spille Serena.

På grund af dette nyttige tip prøvede skaberne ikke for mange piger til rollen som Serena. Schwartz forklarede, at hun bare skulle "være en person, som du tror ville sidde på forreste række ved Fashion Week til sidst." Og Lively legemliggjorde det billede perfekt.

Blake Lively var i begyndelsen tøvende

Selv om Lively var den perfekte Serena, var hun ikke overbevist om, at det at acceptere rollen var det rigtige træk for hende. Efter at de tilbød hende det, afviste hun det i første omgang, så hun kunne gå på college.

Showets skabere gik på kompromis ved at lade Lively gå på Columbia University en dag om ugen og lovede, at optagelserne ville blive langsommere, efter at det første års hype var forbi. Tiltrukket af chancen for at færdiggøre sine studier takkede Lively ja til rollen. Desværre endte arrangementet ikke med at virke.

Som hun fort alte Vanity Fair, "sænkede showet ikke farten. Det er bare blevet mere og mere."

Anbefalede: