Rainn Wilson tror, at 'Dwight Schrute' ville trives i et dystopisk samfund

Indholdsfortegnelse:

Rainn Wilson tror, at 'Dwight Schrute' ville trives i et dystopisk samfund
Rainn Wilson tror, at 'Dwight Schrute' ville trives i et dystopisk samfund
Anonim

Rainn Wilson medvirker i den nye dramaserie Utopia, en tilpasset version af den britiske original. Mens han diskuterede showet og dets mærkelige forbindelse til nutidens samfund, overvejede han, hvordan hans uden tvivl mest roste karakter i hans karriere ville håndtere den dystopiske verden, showet skildrer. Forhastede vacciner, vira, skovbrande og mere lagdelt drama kan vise sig at være for meget for den fiktive karakter.

Career Crossover

Serien, der inkluderer "milliardærer, konspirationsteorier, (og) statslige organisationer", ville få enhver seer derhjemme til at spekulere på, hvordan de ville overleve i en ekstremt høj version af nutidens verden. Intervieweren for ET Canada var imidlertid fokuseret på Dwight Schrutes hypotetiske scenarie, som Wilson spillede i den ni sæson lange klassiker The Office.

dwight schrute kontoret
dwight schrute kontoret

Wilson spillede glad ind i Schrutes taktik, hvis han blev placeret i en konspirationsmættet æra: "Han ville være all in. Han ville elske denne verden, han ville elske at være en del af den gruppe, der er besat af utopien og dystopien. bøger." Vi kan bare forestille os væggen fuld af forbundne figurer, avisudklip og dækket af noter.

Nødforanst altninger kan trække fans tilbage til den berømte brandøvelsesscene i The Office, hvor Schrute lader, som om der er en rigtig brand, og tester sine kolleger for at se, om de er forberedte. Spoiler, det er de ikke, og Oscar forsøger at flygte gennem en luftventil.

Realistiske forventninger

rainn wilson
rainn wilson

Skuespilleren tænkte over, at selvom Schrute ville blive besat af Utopias omstændigheder, var han måske ikke det stærkeste led, "Han ville blive oppe hele natten og hælde over spor. Jeg tror ikke, han ville være særlig god. på det, men han ville være fuldstændig engageret." Nå, Dwight at skære ansigtet af en mannequin under et HLR-seminar ville ikke flyve med Utopia-karaktererne Jessica og Thomas. Wilson har en pointe, men det betyder ikke, at vi ikke ville elske at se hans skøre fjols udfolde sig.

John Cusack deltog i interviewet, og efter at have lært, at Wilson kaldte ham en national skat, tilbød han den samme kompliment til sin medspiller. Han fort alte: "Jeg har altid været sådan en fan af ham i 'The Office' og alt det arbejde, han har udført. En fantastisk skuespiller." Vi må vente og se, hvordan Wilson spiller ind på hendes seriøse side i den vidt forskellige persona.

Anbefalede: