Hvorfor optræder Britney Spears sjældent i talkshows?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor optræder Britney Spears sjældent i talkshows?
Hvorfor optræder Britney Spears sjældent i talkshows?
Anonim

Britney Spears er en af de største popstjerner, der pryder musikindustrien, men det ser ud til, at fans ikke har set meget til hende på det seneste. Mens de fleste talkshows er i venteposition eller aflytning hjemmefra i øjeblikket, virker det som om, at selv en pandemi ikke kan bebrejdes Britneys fravær. Stjernens sidste store optræden var på "The Ellen Show" tilbage i 2018, hvor "Baby One More Time"-sangerinden afslørede, at hun var i gang med et helt nyt Las Vegas-residency, "Domination".

På trods af at hele projektet blev skrottet med lidt forklaring, var det det sidste, fans så af Britney Spears. Sangerinden er ret aktiv på sociale medier, men med den nuværende FreeBritney-bevægelse ser det ud til, at hendes manglende talkshow-optrædener ikke er noget Britney kontrollerer. Her er alt, hvad vi ved om, hvad Britney har været i gang med, og den egentlige grund til, at hun sjældent optræder i talkshows!

Gi mig, giv mere

Britney Spears er tilbedt af millioner og atter millioner af fans fra hele verden, men med et navn så stort som Britney, hvorfor ser vi ikke mere til hende på vores tv? Mens fans ville elske at se mere af Brit på hit-talkshows som "Jimmy Kimmel Live", "The Graham Norton Show" eller "The Late Show With Stephen Colbert", ser det ud til, at det ikke vil ske i den nærmeste fremtid. Britney Spears' sidste store talkshow-optræden var helt tilbage i 2018 på "The Ellen Show".

Sangerinden aflagde Ellen DeGeneres et besøg for at promovere sit nyeste projekt, "Domination", Britneys splinternye Las Vegas-residency. Stjernen så ud til at være ekstremt begejstret for at gå i gang med et nyt show, men opholdet blev hurtigt aflyst kun få dage efter den store åbning. Opholdet, som forventedes at begynde den 13. februar 2019, blev skrottet på grund af helbredsproblemer omkring Britneys far, Jamie Spears.

Mens fans var skuffede over nyhederne, ser det ud til, at dette var gode nyheder i betragtning af Britneys situation omkring hendes konservatorium, og hendes far ville kun blive værre i 2020. Med næsten 2 år uden talkshow-optrædener er fans nu undrer sig over, hvorfor Britney ikke ønsker at lave sit-down interviews længere, og det er sikkert at sige, at det virkelig ikke er hendes beslutning.

Tilbage i 2007 gennemgik Britney Spears et af de største offentlige sammenbrud i popkulturens historie. Mens problemer omkring mental sundhed sandsynligvis ville blive håndteret anderledes i dag, var dette overhovedet ikke tilfældet for Britney Spears. Stjernen blev anset for uegnet til ikke kun at tage sig af sine børn, men sig selv. Fra 2008 blev Britney officielt sat under et konservatorium, også kendt som et juridisk værgemål, af sin far, Jamie Spears.

I dette særlige tilfælde blev Britney Spears frataget alle rettigheder, inklusive økonomiske, personlige og forældremyndighedsrettigheder, som alle blev givet til hendes far og en advokat. Fans var ikke tilfredse med Brits situation, men dette er, hvad der blev betragtet som den bedste beslutning for stjernen og hendes tilstand. Selvom dette kan være tilfældet, arbejdede Britney stadig uendeligt på at promovere turnéer, hendes ophold på "The X-Factor", et ophold i Vegas og fire studiealbum, på trods af at hun var "uegnet" til at tage sig af sig selv.

Britneys økonomiske og personlige aktiver er alle kontrolleret af hendes far og konservatorteam, men det stopper ikke der. Britney må ikke forlade sit hjem uden tilladelse fra sine konservatorer. Så selvom vi ville elske at se mere Britney på utallige talkshows, er det virkelig ikke hendes beslutning, Britney Spears er juridisk set ikke hendes egen person. Når det er sagt, er alle beslutninger omkring, hvorvidt hun kan arbejde eller ej, indgå kontrakter eller optræde i et talkshow, styret af et hold af mennesker.

Dette har ført til en masse FreeBritney-bevægelse, som først har taget fart efter antallet af tvivlsomme opslag, Britney har uploadet til sin Instagram. Uanset om hun danser, laver et mini-modeshow eller svarer på spørgsmål fra fans, som ingen faktisk stiller, har hun ret travlt online, som igen overvåges og kontrolleres af hendes hold.

Spørgsmålet er blevet så varmt et emne, at det er sandsynligt, at Britneys team ikke ønsker, at hun taler til nogen som helst presse af frygt for at dele eller sige noget, hun ikke må. "Slave 4 U"-sangerinden er i øjeblikket midt i en retskamp for at eliminere sin far som den eneste konservator for altid. Mens hendes bøn blev afvist, er fans fortsat optimistiske om, at Britney vil få en form for frihed før end senere. Når tiden kommer, ser vi helt frem til, at popprinsessen vender tilbage!

Anbefalede: