Her er grunden til, at Beyonce ændrer sin e-mail-adresse hver uge

Her er grunden til, at Beyonce ændrer sin e-mail-adresse hver uge
Her er grunden til, at Beyonce ændrer sin e-mail-adresse hver uge
Anonim

Som vi alle ved og har diskuteret i de sidste par årtier, er Beyoncé bae, en diva og alt, hvad vi nogensinde har ønsket os. Men vidste du, at hun også er dronningen af at skjule sig for alle de millioner af fans? Der er ingen tvivl om, at en kæmpe megastjerne som hende ville tage så mange forholdsregler som hun kan for at sikre, at hun ikke ville blive spammet eller trollet.

The Shape of You-sanger, Ed Sheeran, afslørede til Entertainment Tonight i et interview om hans og Beyoncés nye single, Perfect at the iHeartRadio Jingle Ball, at Pretty Hurts-sangerinden ændrer sin e-mailadresse hver uge!

"Jeg har en e-mail-adresse, som jeg e-mailer [for at komme i kontakt med Beyoncé], som faktisk ændres hver uge," grinede Sheeran. "Hun er meget god til…"

"Skjuler du?" Keltie Knight, foreslog intervieweren med det samme."Ja," sagde Sheeran, 26, enig. "Det er sådan set, hvad jeg inspirerer til at være, tror jeg."

Ed Sheeran afslørede også nogle flere pointer om hans og Beyoncés duet. Tilsyneladende har projektet været i gang siden maj. "Det er klart, at hun har tvillinger, og vi blev færdige i september, så jeg har holdt fast i det siden da."

Beyoncé fødte sine tvillinger Rumi og Sir Carter i juni. Ed roste også Beyoncé og afslørede, at hun ubesværet havde naglet sangen, som om hun og sangen var helt ment til at være det.

"Den originale version af "Perfect" var bare en akustisk guitar, og hun ringede til mig og sagde: "Jeg ved ikke, hvordan du har det med det her, men jeg har taget alle instrumenterne af den, og det er det bliver bare akustisk guitar, '

Og jeg tænkte: 'Åh, det er fantastisk, fordi det plejede at være det!' Når vi så kom sammen, var det ikke så mange sedler, det var meget som en frem og tilbage ting, som: 'Hvad syntes du om det her?' Eller 'Hvad synes du om det her?' og vi var nok i studiet i fire timer."

Det er sikkert at sige, at ingen i verden kan kontakte Beyoncé undtagen dem, der rent faktisk kender hende. Når du er lige så berømt som hjerteknuseren selv, skal du helt sikkert tage enhver lille beskyttelse, du kan, for at beskytte dit privatliv.

Fans teoretiserer, at Beyoncé sandsynligvis skal have forskellige e-mailadresser, når det passer hende; en til hendes familie, en til hendes team og en til hendes arbejdsliv. Men som et resultat viser det bare, hvor svært det er at være et ikon, og hvor meget tålmodighed du har brug for at have tid til at ændre din e-mail hver uge. Det er faktisk slet ikke overraskende i betragtning af, at du er på Beyoncé-berømt-niveau.

Ikke desto mindre er der ingen, der dømmer Beyoncé, fordi det er hendes liv, og vi skal alle værdsætte og støtte, hvad hun end gør, hvis hun føler sig tryg ved at skifte e-mail hver uge.

Duoens Perfect-sang er ironisk nok den perfekte sang til at ændre dit humør. Glem ikke at lytte til den, hvis du ikke allerede har gjort det!

Beyoncé Knowles er sangerinde, sangskriver, skuespillerinde, pladeproducer og danser. Hun er gift med Jay-Z og er mor til 3 børn; Blue Ivy, Rumi og Sir Carter. Hun modtog adskillige priser og blev placeret på tredjepladsen på VH1's 2012, '100 Greatest Women in Music'-liste. Hun er også den eneste kvindelige kunstner, der har debuteret alle sine studiealbum på nummer 1.

Anbefalede: