Her er grunden til, at Blake Lively 'freaking out' om sin seneste prisnominering

Indholdsfortegnelse:

Her er grunden til, at Blake Lively 'freaking out' om sin seneste prisnominering
Her er grunden til, at Blake Lively 'freaking out' om sin seneste prisnominering
Anonim

Blake Lively er for nylig blevet nomineret for sin instruktørdebut af Taylor Swifts musikvideo, 'I Bet You Think About Me.' Hun var med til at skrive musikvideoen til sangen med Chris Stapleton, som vises på Red (Taylor's Version).). Videoen fik over 32 millioner visninger på YouTube.

Musikvideoen er blevet nomineret til 'årets video' på Academy of Country Music. Dagen efter Livelys instruktørdebut af Swifts musikvideo tog hun til Instagram med et billede bag kulisserne fra videoen med en billedtekst, der var alt for velkendt blandt Taylor Swifts fans. 'Der sker ikke meget i øjeblikket' var den samme billedtekst, som Swift brugte på en selfie, der blev lagt på Instagram tre måneder før udgivelsen af hendes overraskelsesalbum, Folklore i 2020.

Nomineringen kan give Blake Lively en anerkendelse for sin rolle som instruktør og producer. ACM Awards udsendes den 7. marts 2022, men duoen fejrer allerede nomineringen. Blake Lively lagde et indlæg på sin Instagram-historie med en GIF, hvor der stod "Jeg flipper ud".

Ryan Reynolds, Livelys mand, tog også til sin Instagram-historie for at dele sin begejstring for de to. Det samme gjorde Taylor Swift selv, og lykønske Lively, Miles og Keleigh Teller, der optræder i videoen som brudepar.

'I bet You Think About Me' var et mesterværk

Musikvideoen skildrer en bryllupsdag, og Taylor Swift spiller brudgommens tidligere kæreste spillet af Miles Teller. Videoen starter med, at Tellers karakter praktiserer sine løfter i et spejl. Taylor interagerer med gæster ved brylluppet og ødelægger kagen og slår brudgommen af den.

Swift er klædt i helt rødt i hele videoen udover en scene senere i videoen, hvor hun har en brudekjole på, der senere bliver helt rød. Denne detalje fungerer så godt på grund af den røde genindspilning. Lively gjorde et godt stykke arbejde med at repræsentere albummet gennem videoen.

Taylor er set ødelægge bryllupskagen og konstant dukke op i dyrebare øjeblikke som bryllupstaler. Hun forærer bruden et rødt tørklæde, der refererer til hendes sang 'All Too Well', som også blev genudgivet på Red (Taylor's Version). Endnu en pletfri detalje.

Swift går meget op i at bruge påskeæg i sine musikvideoer, hvilket lader fans spekulere i, hvad hendes kommende projekter bliver. Lively gjorde det samme, da hun deltog i en SNL-efterfest med Swift iført en rød hjerteformet ring, som kunne ses i musikvideoen 'I Bet You Think About Me'. I videoen, da Swift ødelægger kagen, kan hun ses iført den samme hjerteformede ring, som Lively bar.

Taylor Swift og Blake Livelys venskab

Taylor Swift og Blake Lively har haft et vidunderligt venskab siden 2015. Selvom det startede med, at fans tænkte, at Lively skyggede Swift på Instagram. Lively postede en L'oreal-kampagne på sin Instagram med en billedtekst, som fans troede var en udgravning af Taylor Swifts 'Bad Blood'-musikvideo. Hun t alte hurtigt ud for at sige, hvilken total Swiftie hun faktisk er. Hun postede et billede af sin mand Ryan Reynolds' familie med Taylor Swift backstage på turnéen i 1989.

De to er kommet tættere på for hvert år, der går. Lively har vist stor støtte til Swifts overraskende syvende album Folklore. De har begge offentligt støttet hinandens karrierer.

I 2015 mødtes Swift og Lively i Australien og tilbragte dagen sammen i forlystelsesparken Warner Bros. Movie World i Queensland. Gennem årene har de tilbragt den fjerde juli, nytårsaften og Taylors 30 års fødselsdag sammen.

Senest dukkede Blake Lively og Ryan Reynolds op for at støtte Taylor Swifts optræden til Saturday Night Live tilbage i november. Denne optræden var vigtig, det var første gang Swift opførte sin genudgivelse af 'All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version)' fra genindspilningen af Red (Taylor's Version), som Lively var en del af sammen med nummeret 'I bet You Think About Me. Omtrent på samme tid (måneden før) taggede Taylor endda sammen med Lively og Reynolds, da de gik på trick eller trakterede med deres børn i New York City.

Blake Lively og Ryan Reynolds involvering i Swifts musik

Swift har endda fremhævet Lively og Reynolds børn i hendes musik. Deres datter James har en stemmekomo i begyndelsen af nummeret 'Gorgeous' på Swifts album Reputation. I albummet Folklore bruger Swift navnene James, Inez og Betty på nummeret 'betty.'

Taylor Swift og Blake Livelys venskab er yndigt, men ACM-nomineringen af 'årets video' er en stor milepæl for duoen; ikke kun er de gode venner i deres personlige liv, men de er også helt klart fantastiske samarbejdspartnere i branchen.

Anbefalede: