Fans ønskede, at Robin Williams havde spillet denne rolle i 'Harry Potter

Indholdsfortegnelse:

Fans ønskede, at Robin Williams havde spillet denne rolle i 'Harry Potter
Fans ønskede, at Robin Williams havde spillet denne rolle i 'Harry Potter
Anonim

En af de mest usædvanlige ting ved ' Harry Potter'-filmene, da de startede i 2001, var bestemt det unge medvirkende, der blev globale superstjerner og voksede op med at bringe franchisen til livet. Filmene ville være helt anderledes, hvis nogen af rollebesætningen blev ændret - men det forhindrer stadig ikke fans i at ønske, at Robin Williams havde været en del af franchisen.

Skuespiller Robin Williams med glasws
Skuespiller Robin Williams med glasws

Harry, Ron, Hermione og de omkringliggende karakterer var alle perfekt castet til den otte-films franchise, og ingen kan benægte, at de voksne også var fremragende, såsom Alan Rickman, som fans mener fortjente en Oscar for hver rolle han spillede i sin karriere, var et perfekt valg for Severus Snape.

Det er sikkert at sige, at alle fra 'Harry Potter'-castet gjorde et fantastisk stykke arbejde med at bringe karaktererne, som de er i de vildt berømte bøger til live.

En del af de perfekte castingvalg til 'Harry Potter' var en regel, der kun var britisk. Det var med andre ord kun britiske skuespillere, der fik lov til rollerne, og reglen var så alvorlig, at den amerikanske instruktør Chris Columbus fik sin datter castet i en lille rolle i 'Harry Potter', men hun fik ikke lov til at tale på grund af ikke at være britisk.

Den samme regel, som gjorde Columbus' datter tavse, resulterede også i, at Robin Williams blev afvist fra filmen.

Fans ville have Robin Williams som denne 'Harry Potter'-karakter

Denne kun-britiske regel betød, at favoritter fra staterne ikke havde en chance. Som forventet gik internettet amok, da det opdagede, at Robin Williams var blevet afvist fra 'Harry Potter', og denne nyhed fik sub-Reddit til at diskutere karakterer, som Robin Williams ville have været perfekt til, hvis han var blevet castet i 'Harry Potter'-filmene.

Robin Williams - Hagrid - Harry Potter
Robin Williams - Hagrid - Harry Potter

Robin Williams ønskede at spille Hagrid, og Jumanji-skuespilleren, der virkede blid, fik folk til at føle sig godt tilpas i hans nærvær og kunne lide at få folk til at grine, ville unægtelig have lavet den perfekte Hagrid.

Men det er også svært at forestille sig andre end Robbie Coltrane spille den blide halvgigant, da han også var den skuespiller, som 'Harry Potter'-forfatteren J. K. Rowling havde også i tankerne Hagrid.

Overraskende nok er der en anden karakter, som fans synes, Robin Williams ville have været perfekt som - Professor Dumbledore.

"Jeg kunne se [Robin Williams] som Hagrid eller Dumbledore," begyndte en Redditor, hvilket fik en anden til at være uenig og sagde, at Williams ville have lavet en dårlig Dumbledore.

"Men [Williams] havde det glimt i øjnene, som Dumbledore blev beskrevet som at have," påpegede en Redditor, "og jeg kunne forestille mig, at han var lethjertet det meste af tiden, men blev skræmmende i sjældne tilfælde, hvor han måtte sætte foden ned (som i at kæmpe mod Voldemort eller forhøre Barty Crouch, ikke "roligt" spørge Harry, om han lagde sit navn i Ildpokalen)."

"Hvorfor ikke Lupin?" en Redditor svarede til en anden, der sagde, at de ikke kunne forestille sig Williams som professor i forsvar mod mørke kunst fra den tredje 'Harry Potter'-film.

"Har du set Dead Poets Society? Eller endda Good Will Hunting? Hans portrættering af en mentor med indsigt i den smerte, verden kan håndtere en person, gør ham fantastisk til rollen som den modvillige varulv!"

Kunne Robin Williams have spillet denne karakter fra 'Harry Potter'-bøgerne?

Robin Williams var berygtet for at få publikum til at grine, indtil de græd. Hans non-stop sind bragte glæde til millioner. Han mestrede evnerne til komisk timing og vidste, hvordan man udfører en fejlfri rutine af slapstick-typen.

En af hans bedste præstationer skal være i Mrs. Doubtfire, da faren prøver at komme tilbage til sine børn ved at forklæde sig selv som barnepige.

Mrs Doubtfire Cast poserede foran en hvid baggrund
Mrs Doubtfire Cast poserede foran en hvid baggrund

Fans er vant til at se Robin Williams i rollerne som helten (Jumanji, Hook), læreren eller guiden (Good Will Hunting, Dead Poet's Society) eller fornuftens elskelige jokey-stemme (Aladdin) - men Robin Williams's talenter lå bestemt i at få folk til at grine, hvilket tyder på, at han ville have lavet en genial Peeves, hvis bare de havde haft poltergeist med en forkærlighed for pranks og afvikle elever fra 'Harry Potter'-bøgerne i filmene.

Men selvfølgelig ville Robin Williams have udmærket sig i enhver rolle i 'Harry Potter'-filmene, men han fortjente bestemt en hovedrolle. Han ville utvivlsomt have lavet en god Dumbledore, især hvis Dumbledore i filmene var blevet lidt mere tro mod bøgerne, hvor Dumbledore utvivlsomt er sjovere og mærkeligere.

Det er dog noget, fans aldrig vil se, og det er altid bittersødt at tænke på Robin Williams, da han stadig er dybt savnet og for altid vil blive husket som skuespilleren, der bragte så meget glæde til verden.

Anbefalede: