Robin Williams spillede næsten denne ikoniske 'Harry Potter'-karakter

Indholdsfortegnelse:

Robin Williams spillede næsten denne ikoniske 'Harry Potter'-karakter
Robin Williams spillede næsten denne ikoniske 'Harry Potter'-karakter
Anonim

Robin Williams er en af de sjoveste og mest talentfulde skuespillere nogensinde, og selvom han ikke længere er blandt os, lever hans arv videre takket være det geniale værk, han udgav i løbet af sin levetid. Med den ene klassiske film efter den næste vil Williams' arbejde være svært for nogen at konkurrere med.

På et tidspunkt var skuespilleren interesseret i at optræde i Harry Potter franchisen. Folkene, der lavede den første film, var villige til at tage imod hans opkald, men en regel, som produktionen indførte, forhindrede ham i nogensinde at få jobbet.

Lad os se, hvilken karakter Robin Williams ville spille i Harry Potter-serien.

Robin Williams var en stor filmstjerne

Robin Williams Flubber
Robin Williams Flubber

Større Hollywood-skuespillere plejer at komme i betragtning til store roller i projekter, der har et væld af potentiale. Dette skyldes, at studier søger at caste dem med en dokumenteret track record i modsætning til ukendte varer i et forsøg på at sælge flere billetter ved billetkontoret. Takket være at være en stor stjerne giver det mening, at mange film betragtede Robin Williams for en stor rolle på et tidspunkt.

Skuespilleren var oprindeligt en tv-stjerne, der var i stand til at lave en fantastisk overgang til filmskuespil, mens hans karriere fortsatte. Især i slutningen af 80'erne og 90'erne gik Williams fra sjov skuespiller til ægte A-listetalent takket være succesen med film, der har været i stand til at modstå tidens tand. Film som Dead Poets Soviet, Hook, Aladdin, Mrs. Doubtfire og Good Morning, Vietnam gjorde alle Williams til en af de største stjerner i sin æra.

Det er klart, at skuespilleren gjorde et exceptionelt stykke arbejde med at vælge de rigtige roller, som han blev tilbudt, men det betyder ikke, at han scorede alle de roller, han kom i betragtning til. For eksempel var Williams klar til roller i store film som Batman, JFK, Big og flere, men disse blev aldrig til noget. Faktisk smed hans navn i hatten for en rolle i Harry Potter-serien, før den erobrede billetkontoret.

J. K. Rowling ønskede kun britiske skuespillere

Troldmandens sten
Troldmandens sten

Det er nemt at se tilbage på, hvad Harry Potter-serien præsterede på det store lærred og bare antage, at tingene faldt let på plads, men castingprocessen var en, der skulle være perfekt, for at tingene kunne fungere. For yderligere at komplicere sagerne blev der indført en regel om, at hovedrolleindehaverne i filmen skulle være britiske uden undtagelser.

Som fans af franchisen ved, foregår bøgerne og filmene alle på tværs af dammen, og J. K. Rowling ville sikre sig, at skuespillerne var så autentiske over for deres karakterer som muligt. Selvom denne strategi klart gav pote, da franchisen blev en monumental succes, begrænsede den mængden af mennesker, der blev overvejet til rollerne. Ikke kun det, men det betød også, at mange skuespillere, der ønskede at være med i franchisen, ikke engang ville komme i betragtning.

Tidligt i castingprocessen var Robin Williams interesseret i en stor rolle i franchisen. Faktisk var der et par forskellige roller, som Williams selv ønskede at spille, men takket være, at reglen var på plads, fik Williams aldrig en fair shake.

Han ville spille Hagrid

Hagrid Harry Potter
Hagrid Harry Potter

Det er blevet rapporteret, at Robin Williams ville have spillet Hagrid, hvis han havde det på sin måde. Dette ville dog ikke ske.

Janet Hirshenson, der fungerede som casting-instruktør, sagde: "Robin havde ringet, fordi han virkelig ville være med i filmen, men det var kun britisk påbud, og da han først sagde nej til Robin, var han' Jeg vil ikke sige ja til nogen andre, det er helt sikkert. Det kunne ikke være."

Ifølge Williams selv: "Der var et par dele, jeg ville have ønsket at spille, men der var et forbud mod at [bruge] amerikanske skuespillere."

I sidste ende blev Robbie Coltrane castet som Keeper of Keys and Grounds i franchisen, og for at være retfærdig over for Coltrane var han absolut perfektion i rollen. Ikke alene kunne han få humoren frem i Hagrid, men han kunne også skildre den blødere og venligere side af karakteren. Det var et perfekt eksempel på franchisefremstillingen og den fantastiske beslutning om casting.

Robin Williams kunne meget vel have været fantastisk som Hagrid i Harry Potter-serien, men en casting-regel forhindrede i sidste ende, at dette nogensinde skete.

Anbefalede: