Britney Spears-fans siger, at hendes kæreste giver dem "dårlige vibes", mens ægteskabsrygterne svirrer

Britney Spears-fans siger, at hendes kæreste giver dem "dårlige vibes", mens ægteskabsrygterne svirrer
Britney Spears-fans siger, at hendes kæreste giver dem "dårlige vibes", mens ægteskabsrygterne svirrer
Anonim

Britney Spears har været i et forhold med personlig træner Sam Asghari i næsten fem år.

Ifølge TMZ har parret t alt om ægteskab, selvom den Teheran-fødte fitnessmodel endnu ikke har friet til sangeren.

Den 39-årige popstjerne afslørede for nylig under sin konservatoriumshøring, at hun ville giftes og få flere børn. Spears hævdede, at hendes konservatorer – inklusive hendes far Jamie Spears – forhindrer hende i at gøre det ved ikke at lade hende få fjernet sin spiral.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CQHsEGEAUB2/[/EMBED_INSTA]

Nogle fans spekulerede på, at parret kunne blive forlovet under deres Maui-ferie i sidste uge, men insideren afslørede, at et forslag ikke fandt sted.

Britney mødte op i retten den 23. juni og opfordrede sin far - der har fungeret som hendes konservator for at kontrollere hendes personlige og forretningsmæssige anliggender - i fængsel.

"Sometimes"-sangerinden sagde lidenskabeligt: "Jeg vil gerne gradvist bevæge mig fremad, og jeg vil gerne have den rigtige vare, jeg vil være i stand til at blive gift og få en baby. Jeg fik at vide lige nu i konservatorium, jeg er ikke i stand til at blive gift eller få en baby, jeg har en (spiral) i mig selv lige nu, så jeg bliver ikke gravid."

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CQHobEuLfnr/[/EMBED_INSTA]Mens Asghari t alte imod Britneys far Jamie i marts og kaldte ham en "total dck", er fans stadig skeptisk over for hans hensigter.

"Denne fyr giver mig dårlige vibes. Han er dårlige nyheder for hende, og er overrasket over, at dette såkaldte konservatorium ikke undersøger ham," skrev en person online.

"Britney får en tekniker. Ikke en wanna be star," tilføjede et sekund.

"Sam er ikke interesseret i ægteskab, medmindre han kan gøre det uden en ægtepagt," kommenterede en tredjedel.

Sam Asghari fort alte Forbes i marts, at han gerne ville stifte familie med "Ups…I Did It Again"-sangeren.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CLdDxKXAcOg/[/EMBED_INSTA]

"Jeg vil tage min karriere til det næste skridt, når det kommer til skuespil. Jeg vil også tage mit forhold til det næste skridt. Jeg har ikke noget imod at blive far. Jeg vil gerne være en ung far," sagde "Black Monday"-skuespilleren.

Britney er allerede mor til sønnerne Sean Preston, 15, og Jayden James, 14, med eksmanden Kevin Federline. Den Grammy-prisvindende kunstner har i øjeblikket kun 30 % forældremyndighed over sine drenge.

Anbefalede: