Hvor tæt kom Brad Pitt på at spille Jason Bourne?

Indholdsfortegnelse:

Hvor tæt kom Brad Pitt på at spille Jason Bourne?
Hvor tæt kom Brad Pitt på at spille Jason Bourne?
Anonim

Som en af de største skuespillere i hele Hollywood er Brad Pitt ikke fremmed for at medvirke i store film og tjene millioner, mens han gør det. Pitt fik en ydmyg start, men lige siden han brød ud i 90'erne, har han været en af de mest succesrige skuespillere i hele Hollywood.

I begyndelsen af 2000'erne kom Jason Bourne endelig til det store lærred, og Brad Pitt blev tilbudt rollen. I sidste ende ville Pitt ikke medvirke i franchisen, hvilket åbnede døren for den rigtige fyr til at komme med og forsegle aftalen.

Lad os se, hvor tæt Brad Pitt kom på at spille Jason Bourne.

Pitt blev tilbudt rollen som Jason Bourne

Brad Pitt spion spil
Brad Pitt spion spil

At være en af de bedste skuespillere i Hollywood betyder, at store tilbud kommer til dig med jævne mellemrum. Når alt kommer til alt, ønsker et studie intet andet end at caste en gennemprøvet vare med en succeshistorie i deres største roller. På grund af dette var Brad Pitt et oplagt valg for studiet til at spille Jason Bourne på det store lærred.

Før han kom i betragtning til rollen, havde Pitt allerede etableret sig som en af de største skuespillere i hele Hollywood. Pitt havde allerede medvirket i film som Thelma & Louise, True Romance, Interview with the Vampire, Legends of the Fall, Seven og en hel masse mere, før han blev tilbudt rollen som Jason Bourne. Manden trykkede stort set penge til filmstudier.

Nu var Pitt ikke kun i betragtning til rollen, men det samme var et par andre bemærkelsesværdige stjerner, som alle kunne have gjort et godt stykke arbejde i deres egen ret. Ifølge US Weekly var Russell Crowe og Sylvester Stallone også oppe til rollen. Crowe virker som en bedre pasform end Stallone, især i betragtning af at castingen fandt sted omkring 2000 eller deromkring.

Mens alle tre navne til rollen er spændende, virkede studiet opsat på at få Brad Pitt til at spille Bourne på det store lærred. Skuespilleren skulle dog give rollen videre, selvom det ikke skyldtes manglende interesse fra hans side.

Han takkede nej til at filme 'Spy Game'

Brad Pitt spion spil
Brad Pitt spion spil

Ifølge Variety tilbage i 2000 overvejede Brad Pitt at spille med i filmen, men på grund af en forpligtelse til at filme Spy Game, ville Pitt ikke være i stand til at påtage sig rollen. Hans manglende tilgængelighed åbnede døren på vid gab for en anden til at snuppe koncerten, og det var ingen ringere end Matt Damon, der fik chancen for at indkassere og tjene penge ved at spille hovedrollen som spionen.

Spy Game blev udgivet tilbage i 2001 og var en okay succes for Brad Pitt. Filmen havde et monsterbudget på 115 millioner dollars, og den var kun i stand til at tjene 143 millioner dollars i løbet af sin biograf. Studiet håbede bestemt på at tjene meget mere tilbage, især i betragtning af, at filmen havde både Brad Pitt og Robert Redford i hovedrollerne, men star power garanterer ikke box office-succes.

Damon fik i mellemtiden bolden til at rulle med The Bourne Identity, og derfra ville tingene eskalere for både skuespilleren og den spirende franchise.

'The Bourne Identity' var et kæmpehit

Jason Bourne Matt Damon
Jason Bourne Matt Damon

The Bourne Identity blev udgivet i 2002 og var en stor succes for både Matt Damon og studiet. At have et indbygget publikum takket være karakterens navneværdi fra bøgerne var et godt løft for projektet, og efter at have tjent 214 millioner dollars mod et budget på kun 60 millioner dollars, blev en helt ny filmfranchise født.

Igennem årene har Matt Damon spillet Jason Bourne i fire forskellige film, som alle har tjent et betydeligt beløb på billetkontoret. Ikke alene gjorde filmene bank, men Damon har selv indkasseret, mens han spillede Jason Bourne på det store lærred. Faktisk har Damon tjent op til 26 millioner dollars for en enkelt Bourne-film, hvilket placerer ham blandt Hollywood-eliten i løn.

På trods af at han gik glip af at spille Jason Bourne, har Brad Pitt været Brad Pitt. Han har tjent millioner af dollars ved at få primære roller i succesrige film, og han har været en af de bedste filmstjerner i branchen i årevis nu. I de senere år tog Pitt endda sin første Oscar med hjem for sin stjernepræstation i Once Upon a Time in Hollywood. Pitt og Damon spillede endda sammen i Ocean's-trilogien, som var en sjov franchise i sig selv.

Brad Pitt havde en chance for at spille Jason Bourne, men planlægningskonflikter åbnede døren for, at Matt Damon kunne få en rolle, der har skaffet ham millioner.

Anbefalede: