Hvor tæt var Brad Pitt på at spille Willy Wonka?

Indholdsfortegnelse:

Hvor tæt var Brad Pitt på at spille Willy Wonka?
Hvor tæt var Brad Pitt på at spille Willy Wonka?
Anonim

Brad Pitt er en af de mest berømte mænd på planeten, og han opnåede sin status i popkulturen ved at være en utrolig talentfuld skuespiller, der var i stand til at forankre et blockbuster-hit. Pitt har arbejdet med de bedste i branchen, og selvom hans ægteskaber og venskaber har skabt overskrifter, foretrækker folk det stadig bedst, når Pitt lyser op på det store lærred.

I årenes løb har Pitt skabt sig et navn ved at tackle interessante karakterer og trives i sine største roller, og der var engang et tidspunkt, hvor han overvejede Willy Wonka. Det er rigtigt, hvis tingene var gået anderledes, ville Brad Pitt have solgt slik til masserne.

Lad os tage et kig på, hvad der skete med Brad Pitt på vej til at spille Willy Wonka!

Pitt blev friet til at spille Wonka i 2000'erne

Som fans har fået at se gennem årene, er Brad Pitt blevet en af de fineste skuespillere i Hollywood, og han er mere end i stand til at påtage sig roller i alle former og størrelser, mens han leverer en utrolig præstation. I løbet af 2000'erne blev Brad Pitt faktisk kontaktet for at spille i Tim Burtons version af Willy Wonka.

Der var en række mennesker, der overvejede at spille Willy Wonka, da denne film var klar til at gøre store forretninger ved billetkontoret på grund af dens bånd til den legendariske film med Gene Wilder i hovedrollen. Det er overflødigt at sige, at der ville være en betydelig mængde hype omkring filmen, og enhver skuespiller, der skulle træde ind i rollen som Willy Wonka, ville have et stort ansvar på deres skuldre.

I løbet af denne særlige tid havde Brad Pitt allerede styrket sig selv som et enormt skuespillertalent, men han havde endnu ikke modtaget ham sin første Oscar-pris. På trods af dette var studiet, som gik sammen med hans produktionsselskab, stadig utroligt interesseret i at gøre ham til den berygtede slikvirksomhedsejer, og vi må forestille os, hvordan den film ville have set ud med Brad Pitt i hovedrollen.

I slutningen af dagen lykkedes det ikke for Brad Pitt, da han fik rollen som Willy Wonka. I stedet ville Tim Burton vende sig til et kendt ansigt for at tage karakteren på sig og bringe historien til live for en ny generation.

Johnny Depp Got The Role

Selv om Brad Pitts produktionsselskab var involveret i fremstillingen af Tim Burtons version af Willy Wonka, ville Pitt ikke ende med at få rollen i filmen. Johnny Depp ville være den, der påtager sig den moderne version af karakteren, mens han bringer sin excentriske stil til Tim Burtons vision.

Da det først blev opdaget, at Johnny Depp skulle påtage sig rollen som Willy Wonka, var folk utroligt interesserede i at se, hvad han ville bringe til bordet med karakteren. Tilbage i 1970'erne gav Gene Wilder en så ikonisk præstation som Willy Wonka, og mange mennesker følte, at der simpelthen ikke var nogen måde, at Johnny Depp ville leve op til disse høje forventninger.

I slutningen af dagen var det, som fans endte med at få, et meget mærkeligt bud på selve historien, som er stort set på linje med, hvad folk forventede af Tim Burton. Den version af karakteren, som Johnny Depp spillede, passede perfekt ind i Tim Burtons verden, men den var en skarp kontrast fra den karakter, som vi alle voksede op med at se.

Ikke desto mindre var filmen stadig en økonomisk succes, og den endte med at finde en række mennesker, der stadig nyder den den dag i dag. Faktisk er der en bemærkelsesværdig figur på TikTok, som er gået vir alt ved at klæde sig ud som Johnny Depps version af karakteren.

På trods af det faktum, at Johnny Depp endte med at få rollen i 2005-versionen af filmen, ser det ud som om en genindspilning kunne være i horisonten.

Der er buzz om at Pitt tager rollen i en genstart

Det er forbløffende, at der allerede er gået 15 år, siden Johnny Depp tog imod Willy Wonka, og hvis rygterne skal troes, er Brad Pitt igen i kamp om rollen.

Pitt er ikke en person, der er vant til at spille fjollede roller lavet til børn, men dette kunne være en interessant karakter for ham at tage på sig, da det vil give ham mulighed for at udnytte en helt anden side af sine skuespilevner.

Ifølge Ace Showbiz er der adskillige andre personer, der kæmper for rollen som Willy Wonka, inklusive Ryan Gosling og Donald Glover. Det er hård konkurrence, men som en Oscar-vinder, vil Brad Pitt helt sikkert give alle en løbe for pengene.

Så selvom han gik glip af en chance for at spille Willy Wonka for 15 år siden, har Brad Pitt nu en chance for at få store ting til at ske med karakteren på det store lærred. Lad os bare håbe, at denne film er bedre end den sidste, vi fik.

Anbefalede: