Hvor tæt kom Paul Walker på at spille Anakin Skywalker?

Indholdsfortegnelse:

Hvor tæt kom Paul Walker på at spille Anakin Skywalker?
Hvor tæt kom Paul Walker på at spille Anakin Skywalker?
Anonim

Som en af de vigtigste filmfranchises gennem årene har Star Wars vist en enorm udholdenhed gennem årene. Sikker på, andre franchises som MCU og Harry Potter har også været store succeser, men der kan ikke benægtes vigtigheden af Star Wars og dens overordnede indflydelse på popkulturen.

I slutningen af 90'erne og begyndelsen af 2000'erne var prequel-trilogien klar til at gå i gang, og fans var klar til at se nye og klassiske karakterer mødes for at fortælle historien om, hvordan galaksen kom til at være i uro. En ung Paul Walker var klar til en prestigefyldt rolle, selvom han til sidst tabte på den enorme skuespilkoncert.

Lad os se tilbage og se, hvad der skete.

Han gik til audition for rollen som Anakin

Da 90'erne nærmede sig sin afslutning, kom nyheden om, at en ny Star Wars-trilogi ville komme i biografen. Dette var en tid, hvor Star Wars-medierne ikke var nær så udbredte, som det er nu, og hypen for den nye trilogi var gennem taget. Trilogien søgte at caste nogen til at spille en voksen Anakin Skywalker i afsnit II og III, og i løbet af denne tid var Paul Walker klar til rollen.

Forud for dette havde Walker allerede arbejdet i mange år i branchen. Skuespilleren startede faktisk med at optræde professionelt tilbage i 80'erne, og han ville fortsætte med at stoppe, mens han ledte efter rollen, der ville tage hans karriere til et andet niveau. Varsity Blues og She's All That var to succesrige film for Walker, der begyndte at vise mainstream-publikummet, at han havde et væld af stjernepotentiale.

Så godt dette end var, så stod Walker over for hård konkurrence om rollen. Navne som Leonardo DiCaprio og Ryan Phillippe var også i kamp for Anakin, hvilket blot beviser, hvor stor en aftale denne rolle ville blive i prequel-trilogien.

På trods af at alt gik rigtigt for Walker i løbet af denne tid, fandt de folk, der lavede Attack of the Clones, den rigtige person til jobbet.

Hayden Christensen Gets The Part

På trods af at han var tot alt ukendt, var Hayden Christensen manden, der slog alle resten ud for rollen som Anakin. Dette var en kæmpe sejr for den unge kunstner, men ikke alle var glade for hans succes.

Når han t alte med TeenMovieline, sagde Walker: "Jeg var virkelig ked af, at jeg ikke fik rollen som Anakin. Men der cirkulerede rygter, så jeg ved ikke, hvor tæt jeg var på at få det. Josh Jackson var tilsyneladende også i forhandlinger om at spille Anakin. Du kan ikke sige noget, men en del af mig tænkte…"Du må hellere ikke komme over mig!" Samtidig ville du være glad, hvis han får det i stedet for Hayden Christensen, nogle nej- navngiver fra Canada."

Av. Det er klart, at tabet til Christensen var en øm snak for Walker i den tid, men han ville have det fint efter at have fået rollen som Brian O'Conner i en lille film kaldet The Fast and the Furious.

Attack of the Clones og Revenge of the Sith blev begge store økonomiske succeser ved billetkontoret, men de modtog også en tæsk fra kritikere og fans. Det lader til, at ingen ikke kan lide Star Wars mere end Star Wars-fans, og prequels levede i skændsel i årevis. Tiden har dog en sjov måde at ændre tingene på, og nogle nylige Star Wars-nyheder har taget fandom med storm.

Christensen vender tilbage til Star Wars

Der kan ikke benægtes, at franchisen har haft nogle rystende op- og nedture, siden den blev opkøbt af Disney, men én ting, der virkelig har taget tingene til et andet niveau, er succesen med The Mandalorian. Takket være dette bringer Disney masser af friske Star Wars-shows til live, inklusive Obi-Wan Kenobi, som vil se Christensen vende tilbage til franchisen.

I betragtning af at kunstneren ikke har deltaget i et Star Wars-projekt siden 2005, blev nyheden om hans tilbagevenden mødt med tordnende bifald. Han har ikke været så aktiv i skuespil i de seneste år, men at vende tilbage for at spille Darth Vader kunne have en dyb indvirkning på, at han får flere roller.

Hvis Obi-Wan Kenobi er noget som The Mandalorian med hensyn til succes, så vil Disney få fans til at strømme til Disney+ og blive ved. Det kunne være en kæmpe gevinst for studiet, og det kunne være en utrolig forløsningsbue for Hayden Christensen.

Paul Walker var i kamp for Anakin Skywalker, og selvom han gik glip af en stor rolle, endte det med at gå fint for alle involverede parter.

Anbefalede: