Hvem tjener mere, når Dwayne Johnson og Kevin Hart slår sig sammen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem tjener mere, når Dwayne Johnson og Kevin Hart slår sig sammen?
Hvem tjener mere, når Dwayne Johnson og Kevin Hart slår sig sammen?
Anonim

Den ene er en stor handlingsmand, og den anden er en komisk rockstjerne på størrelse med en halv liter. Dwayne "The Rock" Johnson og Kevin Hart har bragt store penge ind med deres kemi på skærmen og bromance fra det virkelige liv. Førstnævnte har tjent en pæn krone gennem årene på sine komediefilm, men den blegner i forhold til den succes, han har haft sammen med sin bedste ven og medspiller.

Kevin Hart og Dwayne Johnson i Central Intelligence
Kevin Hart og Dwayne Johnson i Central Intelligence

Tilsammen har DJ og Kevins film indtjent mere end 2 milliarder dollars. Men hvem fik broderparten hjem? Her er oversigten over, hvordan Dwayne Johnson og Kevin Hart har stået op mod hinanden gennem årene.

Kevin Hart tjente mere omkring 'Central Intelligence'

Kamekomedien fra 2016 var første gang, fans så de to i aktion sammen, i en Batman og Robin møder Starsky og Hutch helte-sidekick-kombination. Denne casting viste sig at være en genistreg, da filmen nåede 35 millioner dollars i salg i åbningsweekenden. Det år blev Dwayne Johnson Hollywoods bedst bet alte skuespiller med en rapporteret indtjening på 64,5 millioner dollars. Kevin Hart var dog den bedst bet alte entertainer, der afgrænsede sin medspiller med en cool $87,5 millioner i samlet indtjening.

Men det betyder ikke nødvendigvis, at Hart fik den større løn for rollen. Skuespilleren samlede sine penge ved at optræde over 100 stand-up-shows, der i gennemsnit indtjente $1 million ved hvert stop, hvorimod størstedelen af Dwaynes numre kom via forhåndsgebyrer fra Fast 8 ($20 millioner), Baywatch ($9 millioner) og Central Intelligence.

Så selvom Kevin fik det sidste grin det år, i betragtning af hans medstjernes meget lavere output, er det sikkert at udlede, at Rock fik mere bet alt i denne første head-to-head. De nøjagtige tal for filmen er tilsløret af Hollywood-chefer, men lidt gravearbejde afslører et tal på 14 millioner dollars for Dwayne Johnson og 10 millioner dollars for Kevin Hart.

Tjente Dwayne Johnson mest i 'Jumanji: Welcome To The Jungle'

Bare et år efter Central Intelligence ville Kevin Hart og The Rocks magiske partnerskab ramme et crescendo i Jumanji: Welcome to the Jungle – en lethjertet efterfølger til Joe Johnstons actionfantasi fra 1995 med Robin Williams i hovedrollen. Originalen var i sig selv et stort hit i 90'erne og indtjente 260 millioner dollars på verdensplan.

Sat 21 år efter begivenhederne i sin forgænger, bød Welcome to the Jungle på et nyt bud på det gamle brætspil – genstartet som et videospil – lavet efter mål til en mere moderne generation. Filmen var så succesfuld, at den blev Sonys næstmest indtjenende udgivelse i USA og den fjerde-mest samlet set.

For dette kolossale hit tog The Rock en kampesten med hjem på 19 millioner dollars alene i forhåndsgebyrer. Med en grundløn på 10 millioner dollars fik Kevin den korte ende af stokken, men han fik 7 % ekstra af billetkontorets fortjeneste, ligesom hans medstjerner Jack Black og Karen Gillan.

På den ende lykkedes det Dwayne Johnson at øge hele castet og forhandlede sig frem til hele 20 % back-end (efter cash breakeven) oven i sin grundløn. Dette var dog primært takket være, at Dwayne var en af filmens producere.

Hvem tjente flest penge i 'Jumanji 2'

To år efter succesen med Jumanji: Welcome to the Jungle, ville Sony tage en anden homerun med Jumanji: The Next Level. Da den første rate lige nåede 1 milliard dollars og en værdiskabende rollebesætning, der kan prale af cameos fra Danny Devito og Danny Glover, var DJ og Kevin klar og klar til en uventet vind.

Som skæbnen ville have det, faldt Jumanji 2 lidt under sin forgænger med en samlet verdensomspændende brutto på $658 millioner; men skuespillerne havde stadig noget at skrive hjem om.

Dwayne Johnsons deltagelse indbragte ham rapporterede $23,5 millioner på forhånd – en lønforhøjelse på 39,5 % fra Welcome to the Jungle. Det er uklart, om Kevin Harts tegnebog voksede noget højere, men hans pung var et sted i området omkring $10 millioner på forhånd plus en post-breakeven roy alty på 8%.

Kevin Hart havde en dyr Cameo i 'Hobbs &Shaw'

2019 så også Hobbs & Shaws tilbagevenden. Ved denne lejlighed slog Dwayne Johnson sig sammen med Jason Statham; gentager sin rolle som Luke Hobbs - den store dusørjæger fra Fast & Furious-serien. Kevin Hart var et kort indslag i actionfilmen og optrådte i kun to scener som en luftmarskal, der forsøger at blive rekrutteret til de to titelkarakterers mission.

Kevin Hart i Hobbs & Shaw
Kevin Hart i Hobbs & Shaw

Senere kom det frem, at Kevins uventede cameo sandsynligvis aldrig ville være sket, hvis det ikke var for hans tætte forhold til Rock. Med Dwaynes egne ord var Hart på turné, da han blev ringet op og spurgte, om han kunne nå optagelsen. Kevin har længe haft et ry for sin arbejdsmoral. Og så på typisk arbejdshest-manér steg komikeren på et fly fra Houston og fløj hele vejen til London; gik direkte til settet og lavede scenen.

Det er uvist, hvad Kevin Hart tjente for sine problemer, men Rock tog uden tvivl mere hjem som hovedstjerne og producer. Ifølge Variety fik DJ bet alt mindst 20 millioner dollars for rollen. Med alle disse enorme lønsedler og hans voksende liste over forretningsforetagender er det ingen overraskelse, at Dwayne Johnson er på vej til at blive milliardær i løbet af de næste par år.

Anbefalede: