Den $500 millioner-rolle, der ikke var beregnet til at være for Jim Carrey

Indholdsfortegnelse:

Den $500 millioner-rolle, der ikke var beregnet til at være for Jim Carrey
Den $500 millioner-rolle, der ikke var beregnet til at være for Jim Carrey
Anonim

Det er praktisk t alt umuligt at få alle de roller, du går efter i Hollywood. Selvom stjerner burde elske at tackle alle projekter, der kommer deres vej, er sandheden, at der er mange faktorer, der forhindrer dette i at ske. Uanset om det er på grund af at takke nej til det, være en dårlig pasform eller noget midt imellem, går skuespillere glip af roller hele tiden.

Jim Carrey er en af de største kunstnere i sin tid, og selvom han har haft utallige succesfilm, er han også gået glip af et væld af film, som han kunne have udmærket sig i.

Lad os tage et kig på en bemærkelsesværdig rolle, som Carrey gik glip af, i en film, der tjente næsten 500 millioner dollars.

Jim Carrey er en komedielegende

Som måske den største komiske kunstner i sin æra, er Jim Carrey en person, der har efterladt et varigt indtryk på filmfans. Komediestjernen er måske ikke så produktiv med sit output, som han engang var, men det tager ikke væk fra det, han var i stand til at opnå i løbet af de højeste år af sin karriere.

Efter at have skåret tænderne over på scenen, var Carrey i stand til at få roller i film- og tv-projekter. In Living Color var det perfekte show for skuespilleren til virkelig at skinne, og derfra blev tingene kun større og bedre.

Carrey ville hurtigt erobre 90'erne med sine største film, og han førte sin succes ind i 200'erne og frem.

Igen, hans output er ikke, hvad det engang var, men folk elsker stadig stjernen.

Carrey har haft et væld af store filmroller, men selv han har ikke været immun over for at gå glip af nogle store muligheder.

Jim Carrey gik glip af store film

Over på NotStarring er der en omfattende liste over de projekter, som Jim Carrey har været i kamp for. Som du kunne forestille dig, har studierne sat ham i spidsen for massive projekter, og nogle af dem, som han var op til, ville have været enorme for hans karriere.

For eksempel har Carrey været op til film som Austin Powers som Dr. Evil, The Aviator som Howard Hughes, Elf og endda Edward Scissorhands. Det er en virkelig vild liste, og den ridser næppe overfladen af projekter, som han har været i kamp for.

På et tidspunkt skulle Carrey og Steven Spielberg lave Meet the Parents, men efter mange skift ville Ben Stiller medvirke i filmen, som blev instrueret af Jay Roach.

Carrey medvirkede ikke i filmen, men han ydede et stort bidrag, der fandt vej til filmens sidste klip.

Ifølge CheatSheet, "Tilsyneladende var det Carreys idé at give hovedpersonen i Meet the Parents det suggestive efternavn Focker."

Carrey gik ikke kun glip af disse film, men han tabte også på en anden, der tjente en formue ved billetkontoret.

Han var optaget af rollen som Willy Wonka

Så, hvilken hovedrolle var Jim Carrey op til? Utroligt nok var skuespilleren en af mange, der var klar til rollen som Willy Wonka i Tim Burtons Charlie and the Chocolate Factory.

Filmen, der blev udgivet tilbage i 2005, var et meget ventet indslag, hovedsageligt på grund af Burtons ombord. I løbet af den tid havde filmskaberen stadig en seriøs glans over sit navn, og fans vidste, at han kunne lave nogle fantastiske ting med kildematerialet.

Samlet set ville der være nogle vilde navne til hovedrollen i filmen. Sammen med Jim Carrey kom navne som Nicolas Cage, John Cleese, Robert De Niro, Michael Keaton, Brad Pitt og endda Adam Sandler alle i betragtning til hovedrollen.

Der er en pokkers liste over kunstnere at vælge imellem, men i stedet for at kaste terningerne på en, han ikke tidligere havde arbejdet sammen med, hentede Burton Johnny Depp, som han havde en lang historie med.

I et interview åbnede Depp op om, hvordan han udviklede sit syn på karakteren.

"Visse ingredienser, du tilføjer til disse karakterer – Willy Wonka, for eksempel, jeg forestillede mig, hvordan George Bush ville være… utroligt stenet, og dermed blev min Willy Wonka født," afslørede skuespilleren.

Ved billetkontoret var filmen i stand til at nå relativt tæt på $500 millioner. Det er ikke en dårlig billet til Depp og Burton, og selvom filmen på ingen måde betragtes som en klassiker, har den stadig sine fans.

Jim Carrey kunne have gjort nogle usædvanlige ting som Willy Wonka i Tum Burtons version af Ronald Dahl-romanen, men Johnny Depp fik koncerten og hjalp med at få filmen til at få succes i billetkontoret.

Anbefalede: