Hvordan LeBron James' kone har støttet hans karriere

Indholdsfortegnelse:

Hvordan LeBron James' kone har støttet hans karriere
Hvordan LeBron James' kone har støttet hans karriere
Anonim

Kong LeBron James har været igennem meget gennem årene, som mange professionelle basketballspillere i NBA har. Det kan være svært at rejse rundt i løbet af sæsonen og være væk fra familien. LeBron har været nødt til at stå over for rygter om ham og hans karriere, som han har valgt ikke at udtale sig offentligt om. Heldigvis for LeBron har han altid haft én person i sit hjørne, uanset hvilke kontroversielle historier der kom ud om ham. Denne person er hans kone Savannah Brinson.

LeBron og Savannah skriver om hinanden på sociale medier, men har holdt deres forhold ude af offentligheden så meget som muligt. Savannah har haft sæder på forreste række for at se LeBron James' stigning fra at være en high school basketballspiller til at spille i NBA og tjene sin titel som King James. Selvom der er mange søde detaljer om deres forhold, kender fans ikke til. Fans er heller ikke klar over, hvor meget Savannahs uendelige kærlighed og støtte har betydet for LeBron gennem årene med hans succes.

Hvor længe har LeBron James været sammen med sin kone?

LeBron James og hans kone Savannah Brinson gik på forskellige gymnasier og endte med at mødes til en fodboldkamp. LeBron var på fodboldholdet, og Savannah var cheerleader på modstanderholdet. Der var en umiddelbar forbindelse mellem Savannah og LeBron. Under deres chat bad LeBron Savannah om at se ham spille til hans high schools basketballkamp, og hun accepterede. Savannah var imponeret over, hvor stor en basketballspiller LeBron var. Efter kampen fulgte Savannah LeBron til hans holds gruppe-hangout på en restaurant efter en af hans kampe. Kort efter gik parret på flere dates og blev til sidst et par og var hinandens date til deres bal.

I 2011 var LeBron James og Savannah Brinson til en nytårsfest på Miami Beachs Shelborne Hotel. Festen skulle også fejre LeBrons fødselsdag. Han var dog ikke den eneste, der fejrede den aften. LeBron lavede et overraskende forslag til sin high school-kæreste Savannah med en diamantring med en pæreformet ædelsten. Parret fejrede deres 8 års ægteskab i september 2021. LeBron James fejrede sin bryllupsdag med sin kone Savannah Brinson-James ved at skrive et opslag på Instagram med en sød billedtekst.

LeBron James-fans er ikke de eneste, der ser ham som en konge, det gør hans kone også. Savannah fort alte Cleveland Magazine, at LeBron behandler mig med så meget respekt, at det er svært ikke at elske ham. Med den måde, han er sammen med mig og børnene og hans mor og bare alle, der er omkring ham. Han er en virkelig, ydmyg fyr for alt, hvad han har, og alt, hvad han har gjort.” Parret har stadig formået at holde deres forhold stærkt og har støttet hinanden gennem deres bestræbelser.

Hvordan har Savannah Brinson støttet LeBron James?

Savannah var i tvivl i begyndelsen af, at LeBron James nogensinde kom ind i NBA. Hun vidste, at han kun havde 0,3 % chance for at komme til NBA. Savannah troede på, at LeBron ville være en hjembyhelt for sin æra, og det ville være det. Alligevel vaklede hendes støtte til LeBron aldrig og håbede, at hans drømme ville gå i opfyldelse på trods af oddsene. I 2003 blev LeBron topvalget til NBA Draft og blev valgt af sit hjembyhold, Cleveland Cavaliers.

Savannah har været der for LeBron, siden før han kom til NBA og er blevet der lige siden. Hun har set og støttet ham gennem alle de op- og nedture, der følger med at være professionel basketballspiller. Det er især nyttigt, når LeBron ikke altid ved, hvem der er hans rigtige venner. Essence Magazine kaldte Savannah en væsentlig del af LeBron James' succes gennem årene. Hun har været der for at lytte til ham, når han har brug for at tale.

Efter deres forlovelse nytårsaften kom LeBron til Oprah Winfrey i et interview om hans beslutning om at fri til Savannah. Han nævnte også, hvor let en beslutning det var at træffe. Han vidste, at Savannah var den rette for ham og følte, at timingen var den helt rigtige. Savannah har været der for ham i meget lang tid og været der for ham gennem så meget. Han ønskede at fortsætte med at have hende i sit liv og altid være ved hans side og vil også altid være ved hendes side.

Savannah er også frivilligt flyttet til andre byer, da LeBron blev handlet eller underskrev en aftale med et andet hold. LeBron har altid værdsat den kærlighed og støtte, han har modtaget fra sin nu-hustru Savannah. Han er blevet ved med at kalde hende sin sidemand, som altid har ryggen og er en, han ved, han kan stole på uanset hvad.

Anbefalede: