Sandheden om Howard Stern og Taylor Hawkins' forhold

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Howard Stern og Taylor Hawkins' forhold
Sandheden om Howard Stern og Taylor Hawkins' forhold
Anonim

Taylor Hawkins efterlod en dyb personlig indvirkning på folk. Han fik dem ud af sengen. Han fik dem til at banke på deres skrivebord, som var det et trommesæt. Og måske fik han dem endda til at gøre lidt godt i denne verden. Taylor inspirerede altid til positivitet, loyalitet og venlighed, mens han stadig var den tot alt dårlige trommeslager af The Foo Fighters. Så da han på tragisk vis mistede livet i marts 2022, følte hans millioner af fans en kollektiv klump i halsen og måske noget, der manglede i deres hjerte.

Men det er ikke kun fans, der sørger over hans tab. Adskillige berømtheder har også delt hjerteskærende beskeder om sorg og kærlighed efter hans bortgang. Blandt dem er radiolegenden Howard Stern, der havde et unikt forhold til både Taylor og bandet, der gjorde ham til en superstjerne…

How Howard Stern Met Taylor Hawkins

Howard Sterns forhold til Taylor Hawkins går tilbage til 1998, hvor The Foo Fighters blev interviewet i hans roste, banebrydende og ofte kontroversielle radioprogram. Mens interviewet var stærkt, var segmentet vigtigt af en anden grund. Ifølge Foo Fighters-forsanger Dave Grohl var det i dette øjeblik, Howard gjorde en af deres sange til et hit.

"Everlong" er en af The Foo Fighters mest genkendelige sange. Men det var ikke på denne måde, før Howard bad dem om at lave en live akustisk version på hans sindssygt populære show. Med det samme fandt sangen nyt liv, blev enorm succesfuld og gjorde den originale version til et direkte hit.

Selvfølgelig var dette kun den første af The Foo Fighters mange optrædener på The Stern Show. Faktisk er de en af de hyppigste musikalske gæster. Derfor har Howard lært hvert af medlemmerne af bandet ret godt at kende, inklusive Taylor Hawkins.

Hvad Howard Stern sagde om Taylor Hawkins

Howard t alte om Taylors videregivelse af sit show i et længere afsnit, der roste trommeslageren for både hans musikalske evner og hans venlighed. Han udt alte, at Taylor var "en rigtig ven af showet", men også en, som han "elskede og beundrede".

"Jeg kan ikke fortælle dig, hvor ked af det jeg var, da jeg vågnede [og fandt ud af, at han bestod], efter at denne fyr har været med i showet så mange gange," sagde Howard til sit publikum og medvært Robin Quivers. "Han lignede en rockstjerne. Han havde talentet. Han havde alt. Han var en fremragende trommeslager."

Howard huskede også den første gang, bandet kom i studiet, og hvordan Robin tumlede over ham. Hendes lille forelsket i Taylor blev en løbsk gag, hver gang han kom i studiet.

"Jeg elskede ham," tilføjede Robin. "Jeg syntes, han var så sej og så sød."

Howard udt alte også, at han var blæst bagover af Taylors kærlighed og støtte til Dave Grohl, som han nemt kunne have været konkurrencedygtig med. Deres broderskab inspirerede ham personligt, og det var noget, man ikke behøvede at grave dybt for at finde. Taylor og Daves forbindelse var indlysende, åbenlyst kærlig og direkte smittende.

"Deres venskab var et af de store partnerskaber inden for musik," sagde Howard under sit show den 28. marts, før han forklarede, at Taylor i starten var nervøs for at tromme i den tidligere Nirvana-trommeslagers nye band. Men Dave troede på Taylor og vidste, at han ville være den bedst mulige person til at tage fat i The Foo Fighters.

"Selv i 1999 vidste Dave, at deres partnerskab ville vare," forklarede Howard. "Han tilbød at betale mig, hvis han nogensinde fyrede Taylor. Så meget troede han på ham."

Kærligheden gik selvfølgelig to veje. Howard spillede endda lyd fra Taylors sidste koncert, hvor han roste Dave for at give ham den karriere, han aldrig troede, han ville have.

På trods af at Dave gav Taylor sit store skud, var trommeslageren altid fuldstændig dedikeret til sit håndværk. Dette var noget, som Howard respekterede dybt og t alte om med Taylor ved adskillige lejligheder. Fans af The Howard Stern Show er klar over, at den selvudråbte King Of All Media tror på dedikeret praksis. Og det er præcis, hvad Taylor gjorde for at komme til tops i sin branche. Han var fuldstændig besat af trommespil. Han elskede hvert sekund af det. Og han forpligtede sig til at være den bedste, han kunne.

Mens den notorisk tilbagetrukne Howard Stern aldrig rigtig brugte tid sammen med Taylor Hawkins i sit personlige liv, er det tydeligt, at han elskede ham. Det faktum, at han så Taylor en eller to gange om året på sit show, etablerede en forbindelse og stenografi mellem dem. Det var også det, der gjorde det så svært for Howard, da han fandt ud af Taylors pludselige bortgang.

Anbefalede: