Sandheden om Taylor Swifts forhold til Sophie Turner

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Taylor Swifts forhold til Sophie Turner
Sandheden om Taylor Swifts forhold til Sophie Turner
Anonim

En ting, musikeren Taylor Swift og skuespillerinden Sophie Turner har til fælles, er sangeren Joe Jonas - han er Swifts ekskæreste og Turners nu mand. Fans kan dog ikke lade være med at undre sig over, hvor de to damer står, når det kommer til hinanden.

I dag tager vi et kig på, hvordan deres forhold er, og om de to er venner eller fjender. Fra hvordan deres veje krydses, til om de kan lide hinandens arbejde – fortsæt med at rulle for at finde ud af det!

8 Taylor Swift og Joe Jonas datede i 2008

Lad os starte med, at musikerne Taylor Swift og Joe Jonas datede fra juni til oktober 2008. Som de fleste fans ved, var deres brud meget emnet, da Joe slog op med Taylor i et 27-sekunders telefonopkald. Her er, hvad Joe senere afslørede om telefonsamtalen:

"For dem, der har udtrykt bekymring over "27 sekunders" telefonopkaldet, ringede jeg for at diskutere følelser med den anden person. Disse følelser blev åbenbart ikke godt modtaget. Jeg afsluttede ikke samtalen. Det gjorde en anden. Telefonopkald kan kun vare, så længe personen i den anden ende af linjen er villig til at tale."

7 Sophie Turner begyndte at date Joe Jonas i 2016

Joe Jonas begyndte at date Game of Thrones-stjernen Sophie Turner i oktober 2016, og et år senere blev parret forlovet. De to begynder at knytte bånd i et kapelbryllup i Las Vegas den 1. maj 2019, hvorefter de besluttede at holde endnu et, mere ekstravagant bryllup i Paris, Frankrig den 29. juni 2019.

6 Taylor Swift og Sophie Turner optrådte sammen på 'The Graham Norton Show'

Selvfølgelig havde ingen nogensinde forventet, at Taylor Swift og Sophie Turner ville knytte bånd, men det virker bestemt, som om de to damer faktisk kan lide hinanden. I 2019 deltog de begge i Graham Norton Show, og det virkede bestemt, som om der ikke var noget ondt blod mellem de to.

5 Taylor Swift skrev sangen 'Mr. Perfectly Fine' Om Joe Jonas

Det er ingen hemmelighed, at Taylor Swift ofte skriver sange om sine partnere, så det er bestemt ikke overraskende, at fans synes at synes, hun også har skrevet en om Joe Jonas. Især sangen "Mr. Perfectly Fine" ser ud til at handle om Jonas Brother, og i omkvædet af den rister Swift helt sikkert sangeren:

"Hej Hr. Helt i orden/Hvordan har dit hjerte det efter at have knust mit? / Hr. Altid på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, skat / Hej Hr. Afslappet grusomt / Hr. Alt drejer sig om dig / Jeg har været frøken elendighed siden dit farvel / Og du er hr. Helt i orden."

4 Sophie Turner delte sangen på sine Instagram-historier

De, der følger Sophie Turner på Instagram, ved helt sikkert allerede, at dronningen i nord er en kæmpe Swiftie. Faktisk var Turner ligeglad med, at Taylor Swift steger sin mand Joe Jonas i "Mr. Perfectly Fine" - hun delte faktisk på Instagram-historier, at hun lytter til sangen, og udover det skrev hun "It's ikke IKKE en bop @TaylorSwift."

Selvfølgelig gik dette ikke ubemærket hen af Taylor Swift, som reagerede på historien ved at genposte den og tilføje "Forever bending the knee for the [queen] of the north."

3 Taylor Swift sendte Joe og Sophies datter en gave

Swifties kommer til at finde ud af en masse om Taylor Swifts liv gennem hendes sange, og en detalje, der ikke gik ubemærket hen, er det faktum, at hun i sin sang "Invisible String" synger, "Cold was the steel of my økse at slibe / For drengene der knuste mit hjerte / Nu sender jeg gaver til deres babyer." Selvfølgelig var fans hurtige til at konkludere, at hun taler om Joe Jonas, da hans kone Sophie Turner fødte deres datter Willa i juli 2020.

2 Sophie Turner roste Taylor Swifts 10-minutters version af 'All Too Well'

I efteråret udgav Taylor Swift en 10-minutters version af sangen "All Too Well" fra hendes album Red. Sangen har været en fan-favorit i årevis, og det virker som om Sophie – ligesom resten af Taylor Swifts fandom – ikke var klar til den fulde version. Da sangen og musikvideoen udkom, besluttede Game of Thornes-stjernen endnu engang at give Taylor Swift et shoutout på sin Instagram-historie ved at skrive "Jeg har det slet ikke godt @TaylorSwift."

1 Sophie Turner og Joe Jonas deltog i Taylor Swifts 'SNL'-forestilling

Og endelig afslutter vi listen med, at Sophie Turner og Joe Jonas deltog i Taylor Swifts "All Too Well"-optræden på Saturday Night Live i november sidste år. Selvom Joe Jonas og Taylor Swift bestemt ikke sluttede tingene på en god note tilbage i 2008, ser det bestemt ud til, at de har formået at komme forbi det. Joe's kone Sophie Turner ser jo bestemt ud til at være en stor fan af hans eks.

Anbefalede: