Charlize Theron medvirkede i disse store filmfranchiser

Indholdsfortegnelse:

Charlize Theron medvirkede i disse store filmfranchiser
Charlize Theron medvirkede i disse store filmfranchiser
Anonim

Hollywood-stjernen Charlize Theron blev berømt i 90'erne, og lige siden har hun været en fast bestanddel i filmindustrien. Skuespillerinden - der gik fra at være model til en Oscar-vinder - anslås i øjeblikket at have en imponerende nettoværdi på $160 millioner.

I dag tager vi et kig på alle de berømte franchises, som Charlize Theron har været en del af indtil videre. Fra Mad Max til Fast & Furious – fortsæt med at rulle for at se, hvilke berømte filmfranchises skuespillerinden optrådte i.

8 I 2015 medvirkede Charlize Theron i 'Mad Max: Fury Road'

Kicking the list off er den post-apokalyptiske action-franchise Mad Max. I 2015 spillede Charlize Theron hovedrollen i den fjerde del, Mad Max: Fury Road. I den spiller hun Imperator Furiosa, og hun spiller sammen med Tom Hardy, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Rosie Huntington-Whiteley og Zoë Kravitz. Det blev faktisk afsløret, at tingene blev spændt mellem Theron og Hardy, mens filmen blev optaget. Filmen har i øjeblikket en rating på 8,1 på IMDb, og den endte med at tjene 374,7 millioner dollars ved billetkontoret. Indtil videre har Mad Max-franchisen fire rater, men mindst to mere er planlagt.

7 I 2012 spillede Charlize Theron med i 'Snow White And The Huntsman', og i 2016 gentog hun sin rolle i 'The Huntsman: Winter's War'

Næste på listen er fantasyfilmen Snow White and the Huntsman fra 2012 og dens efterfølger/prequel - The Huntsman: Winter's War fra 2016. I filmene portrætterer Charlize Theron dronning Ravenna, og hun spiller sammen med Chris Hemsworth, Kristen Stewart, Emily Blunt, Sam Claflin og Jessica Chastain..

Filmene er baseret på det tyske eventyr Snehvide, og begge har i øjeblikket en vurdering på 6,1 på IMDb. Snow White and the Huntsman endte med at tjene 396,6 millioner dollars, mens The Huntsman: Winter's War tjente 165 millioner dollars ved billetkontoret.

6 I 2015 medvirkede Charlize Theron i 'Prometheus'

Lad os gå videre til sci-fi-gyserfilmen Prometheus fra 2012. I den spiller Charlize Theron Meredith Vickers, og hun spiller sammen med Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba og Logan Marshall-Green. Filmen er den femte del i Alien-serien, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,0 på IMDb. Prometheus endte med at tjene 403,4 millioner dollars ved billetkontoret. Indtil videre har franchisen i alt otte rater.

5 I 2017 kunne fans se Charlize Theron i 'The Fate Of The Furious' - og i 2021 gentog hun rollen i 'F9: The Fast Saga'

Charlize Theron optrådte også i er action-thriller-serien Fast & Furious. Skuespillerinden portrætterer Cipher i 2017-filmen The Fate of the Furious samt 2021-filmen F9: The Fast Saga. Udover Theron har filmene også hovedrollerne Vin Diesel, Kurt Russell, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges og Nathalie Emmanuel. The Fate of the Furious har en rating på 6,6 på IMDb, og den endte med at tjene 1,236 milliarder dollars ved billetkontoret – mens F9: The Fast Saga er vurderet til 5,2, og den indtjente 726,2 millioner dollars. I øjeblikket har franchisen 9 rater, og mindst to mere er planlagt.

4 I 2019 sluttede Charlize Theron sig til stemmebesætningen i 'The Addams Family', og i 2021 deltog hun i efterfølgeren

De eneste animerede film på dagens liste er den sorte komedie The Addams Family fra 2019 og dens 2021-efterfølger The Addams Family 2. I dem. Charlize Theron er stemmen bag Morticia Addams, og hun får selskab af skuespillere som Oscar Isaac, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Snoop Dogg og Bette Midler.

The Addams Family har i øjeblikket en rating på 5,8 på IMDb, og den tjente 203,7 millioner dollars ved billetkontoret - mens dens efterfølger har en rating på 5,4 på IMDb, og den tjente 110,2 millioner dollar i billetkontoret.

3 I 1995 havde Charlize Theron sin skuespillerdebut i 'Children Of The Corn III: Urban Harvest'

En ting, som mange måske ikke ved, er, at Charlize Theron faktisk havde sin skuespillerdebut i en franchise, men hun var ikke krediteret. I 1995 optrådte skuespillerinden i slasher-filmen Children of the Corn III: Urban Harvest, som er den tredje film i Children of the Corn-serien. Filmen har Daniel Cerny, Ron Melendez, Michael Ensign, Jon Clair i hovedrollerne – og den har i øjeblikket en 4,2-rating på IMDb. Indtil videre har Children of the Corn-franchisen 11 film.

2 Bonus: Charlize Theron medvirkede i 'Atomic Blonde'

Selvom dette teknisk set ikke er en franchise endnu - det kan det være. I 2017 fik fans at se Charlize Theron som Lorraine Broughton i actionthrilleren Atomic Blonde. Udover Theron har filmen også James McAvoy, John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan og Sofia Boutella i hovedrollerne. Den har i øjeblikket en rating på 6,7 på IMDb, og den endte med at tjene 100 millioner dollars ved billetkontoret. I øjeblikket er en efterfølger til Atomic Blonde under udvikling.

1 Bonus: Charlize Theron medvirkede i 'The Old Guard'

Og endelig slutter vi af med endnu en Charlize Theron-film, der forventes at få en efterfølger - denne gang taler vi om 2020-superheltefilmen The Old Guard. I den spiller Theron Andy/Andromache fra Scythia, og hun spiller sammen med KiKi Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling og Veronica Ngo. The Old Guard blev udgivet på Netflix, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,7 på IMDb. En efterfølger til filmen er i øjeblikket under udvikling.

Anbefalede: