Disse berømte børnestjerner medvirkede næsten i 'The Parent Trap' i stedet for Lindsay Lohan

Indholdsfortegnelse:

Disse berømte børnestjerner medvirkede næsten i 'The Parent Trap' i stedet for Lindsay Lohan
Disse berømte børnestjerner medvirkede næsten i 'The Parent Trap' i stedet for Lindsay Lohan
Anonim

Lindsay Lohan har været i showbusiness siden 1992. Den New York-fødte skuespillerinde fik sin start i branchen med ikke-krediterede roller på Late Night med David Letterman og Sesame Street.

Men det var først i 1998, at hun blev et kendt navn efter at have fået de dobbelte hovedroller som Hallie Parker og Annie James i genindspilningen af The Parent Trap.

Lohan imponerede både kritikere og publikum med sine skuespilskoteletter, da hun vækkede de rødhårede tvillinger til live og hurtigt fandt hovedroller i flere andre projekter i løbet af de følgende år.

Men tingene kunne have været anderledes for Lohan, hvis hun ikke havde vundet rollen som tvillingerne i Nancy Meyers-filmen. Og i betragtning af at castingdirektørerne så mere end 1.500 andre håbefulde, kunne en anden meget vel være blevet castet.

Her er de andre berømte barnestjerner, der næsten medvirkede i The Parent Trap i stedet for Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan som Hallie Parker og Annie James

I genindspilningen fra 1998 af den klassiske film The Parent Trap, som oprindeligt blev udgivet i 1961 og havde Hayley Mills i hovedrollen, spiller Lindsay Lohan de dobbelte roller som Hallie Parker og Annie James.

De to tvillinger blev adskilt som spædbørn, da deres forældre gik fra hinanden, hvor Hallie boede i Napa med sin far Nick, og Annie boede i London med sin mor Elizabeth.

Da Nick og Elizabeth ubevidst sender deres døtre til den samme sommerlejr 12 år senere, regner pigerne ud af, at de er tvillinger og bytter plads, før de planlægger at få deres forældre sammen igen.

At spille Hallie og Annie lancerede Lindsay Lohan til international stjernestatus og banede vejen for mange andre succesrige roller, som hun påtog sig i sine teenageår. I løbet af de næste par år skulle Lohan medvirke i Freaky Friday fra 2003 og 2004's ikoniske film Mean Girls.

Mara Wilson kunne have medvirket i 'The Parent Trap'

Kritikere er generelt enige om, at Lindsay Lohan gjorde et fantastisk stykke arbejde med at portrættere begge tvillinger i The Parent Trap. Men der var nogle andre barnestjerner på det tidspunkt, der kom i betragtning til rollerne.

Den ene var Mara Wilson, som tidligere havde medvirket i kæmpefilm som Matilda i 1996 og Mrs. Doubtfire i 1993.

Men efter Wilsons audition følte casting-instruktørerne, at hun var lidt for ung til rollerne som Hallie og Annie. Wilson er født i 1987 og er et år yngre end Lohan.

Jena Malone blev tilbudt rollerne som Hallie og Annie

Ifølge Cheat Sheet deltog mere end 1.500 unge skuespillere på audition til The Parent Trap, og en barnestjerne, som casting-instruktørerne elskede, var Jena Malone.

På det tidspunkt havde den unge skuespillerinde blandt andet optrådt i Michael Jacksons Childhood-musikvideo og i et afsnit af Chicago Hope.

Denne gang var det Malone, der var tilbageholdende med at acceptere rollen. "Jeg takkede nej til Parent Trap som tre gange," sagde hun i et interview med AV Club i 2014.

Samme år medvirkede Malone som Anna Harrison i Stepmom, datter af Susan Sarandons karakter Jackie. Hun har haft en succesrig karriere i showbusiness og medvirkede som Johanna Mason i The Hunger Games-filmserien.

For nylig optrådte Malone som skurken Elizabeth i 2020-thrilleren Antebellum.

Scarlett Johansson tabte til Lindsay Lohan

En anden ung håbefuld, der gik til audition til rollerne som Hallie og Annie, var Scarlett Johansson.

I modsætning til Malone var Johansson fast besluttet på at få rollen i The Parent Trap, og da hun ikke gjorde det, tog det en følelsesmæssig vejafgift på hende.

"Da det kom til The Parent Trap, begyndte jeg at blive bitter," fort alte skuespillerinden til Metro UK i 2017. "Det var svært for mig."

Anne Hathaway gik også til audition med Nancy Meyers

Nova FM rapporterer, at Anne Hathaway også gik til audition til rollerne som Hallie og Annie foran instruktøren Nancy Meyers. På det tidspunkt var Anne Hathaway en ukendt barneskuespillerinde, og Nancy Meyers har siden afsløret, at hun ikke kan huske Hathaways audition.

Interessant nok gik Hathaway også til audition til Meyers' romantiske festlige film The Holiday i 2006, men blev afvist, fordi Meyers ønskede en britisk person til rollen. Til sidst gik rollen til Kate Winslet.

Hathaway fik sit store gennembrud, da hun medvirkede som Mia Thermopolis i 2001-filmen The Princess Diaries.

Mischa Barton var den første skuespillerinde til audition

Ud af de 1.500+ piger, der gik til audition til The Parent Trap, var der mindst ét andet nu berømt ansigt. Mange fans af The Parent Trap ved ikke, at Mischa Barton var den allerførste kandidat, som casting-direktøren så til rollen, ifølge BuzzFeed.

På det tidspunkt havde den London-fødte skuespillerinde optrådt i et par tv-film og tv-serier, herunder i 1996-serien KaBlam! hvor hun spillede Betty Ann Bongo.

Selvfølgelig fik Barton mainstream succes, da hun vandt rollen som Marissa Cooper i tv-serien The O. C. fra 2003

Anbefalede: