Hvordan Blake Lively og Ryan Reynolds valgte deres døtres unikke navne

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Blake Lively og Ryan Reynolds valgte deres døtres unikke navne
Hvordan Blake Lively og Ryan Reynolds valgte deres døtres unikke navne
Anonim

Sammen med at skabe to succesfulde Hollywood-filmkarrierer er Ryan Reynolds og Blake Lively de travle forældre til tre børn. De startede deres familie med James, en datter født i 2014, efterfulgt af Inez, en anden datter født i 2016. Selvom Ryan var bange for, at parrets tredje baby skulle blive en dreng, endte Blake med at føde en anden pige: Betty, født i 2019.

Begge skuespillere har åbnet op om forældreskab gennem årene og indimellem t alt med medierne om deres børn. Blake slog som berømt paparazzierne ned i 2021, efter at de forfulgte hendes børn og postede billeder på sociale medier af deres ansigter, der minder pressen om, at hun ikke vil tillade, at hendes børn bliver udnyttet. Blake og Ryan har også t alt om inspirationen bag deres døtres unikke navne. Læs videre for at finde ud af, hvordan de besluttede sig for James, Inez og Betty til deres børn.

Hvorfor navngav Ryan og Blake deres første datter James?

Efter deres bryllup i 2012 bød Blake Lively og Ryan Reynolds deres første barn velkommen i december 2014: James. Da James traditionelt er kendt som et mandsnavn, blev fans straks nysgerrige efter parrets beslutning om at give navnet til deres datter.

Ifølge Life and Style gik parret med navnet James, fordi det var en måde at ære Ryans far, James. Mens James Reynolds nåede at møde sit barnebarn, der var opkaldt efter ham, døde han desværre i 2015.

"Det føltes rigtigt," forklarede Ryan i et interview fra 2018.

Inspirationen til at opkalde deres datter efter James kan stamme fra det faktum, at Ryan havde et komplekst forhold til sin far. Life and Style rapporterer, at de to ikke altid var tætte, men Blake hjalp ham med at reparere sit forhold til sin far, før han døde af Parkinsons sygdom.

"Alle familieforhold kommer med nogle komplikationer," sagde Ryan i sit 2018-interview. »På godt og ondt fører alle veje hertil. I slutningen af dagen er det nemmere at fokusere på de gode ting end de dårlige. Min far døde kort efter min datters fødsel, men han fik hende at se, hvilket gør mig glad."

Med hensyn til at vælge et unikt babynavn, afslørede Ryan i et interview fra 2016, at navnet James er ganske norm alt: "I spektret af mærkelige celebrity babynavne føler jeg, at vi ikke rigtig bryder nogen ny vej her. Jeg mener, jeg kaldte hende ikke Summer Squash Meadowlark eller noget."

Hvorfor navngav Ryan og Blake deres anden datter Inez?

To år efter at have modtaget James, fik Blake og Ryan endnu en datter: Inez. Parret bekræftede ikke officielt navnet på deres nye baby, før forskellige publikationer rapporterede, at hendes navn var Inez (de stavede det forkert som Ines), da babyen var tre måneder gammel.

Denne gang har ingen af forældrene forklaret, hvorfor de gik med navnet. Selv rapporterer, at navnet betyder "hellig" eller "kysk" og er en variation af navnet Agnes, som stammer fra græsk.

Publikationen påpeger også, at navnet kan have forskellige stavemåder på forskellige sprog. På fransk og spansk staves det f.eks. som henholdsvis Inès eller Inés.

Life and Style citerer et interview fra 2018, hvor Blake bekræftede stavningen af hendes anden datters navn: "Jeg fik en ny baby, Inez, med et 'z', selvom alle siger, at det er med et 's'. Jeg ved ikke hvorfor, fortæl venligst Wikipedia."

Hvorfor navngav Ryan og Blake deres tredje datter Betty?

Blake og Ryan hilste deres tredje datter velkommen i oktober 2019. De bekræftede dog ikke hendes navn, før Taylor Swift - der er bedste venner med parret - afslørede det i sin sang fra 2020 Betty.

I sangen refererer Taylor også til James og Inez som en ode til sine nære venner i linjerne "Betty, I will not make assumptions" og "You heard the rumours from Inez" og "She said" James, kom ind, lad os køre'".

The Gossip Girl-skuespillerinden kastede lidt lys over inspirationen bag navnet, da hun t alte om sin serie af alkoholfrie mixere, Betty Buzz. Som det viser sig, er navnet Betty en hyldest til hendes afdøde far.

"Min fars navn var Ernest Brown Jr., men han var kendt som Ernie Lively," forklarede Blake (via Us Weekly). "Han opgav sit efternavn, da han giftede sig med min mor, [ Elaine Lively], og enhver succes, han eller jeg, har oplevet, har været i et navn, der ikke er hans.

“Så da jeg arbejdede hårdt på at opbygge denne virksomhed, ønskede jeg, at enhver succes skulle ske i et navn, der var meningsfuldt for ham. Betty var hans mor og hans søsters navn. Ernie ville heller ikke være det bedste navn til en mixer."

Ernie Lively døde desværre i juni 2021 af hjertekomplikationer.

Anbefalede: