Adam Sandler valgte den forkerte film, og den tjente 284 millioner dollars mere end den, han valgte

Indholdsfortegnelse:

Adam Sandler valgte den forkerte film, og den tjente 284 millioner dollars mere end den, han valgte
Adam Sandler valgte den forkerte film, og den tjente 284 millioner dollars mere end den, han valgte
Anonim

I betragtning af hans berømmelse og formue har Adam Sandler sandsynligvis få fortrydelser, når det kommer til sin karriere. En konstant kritik af Sandler har dog været hans manglende evne til at komme ud af sin komfortzone og påtage sig lignende roller gang på gang.

'The Longest Yard' var et eksempel på det for mange år siden. Selvom givet nogle af hans seneste projekter sammen med 'Netflix' er det sikkert at sige, at Sandler har vendt siden og forsøgt at skildre forskellige slags roller.

Sandler ville måske have ønsket at tage den vej i begyndelsen af 2000'erne. Han havde en chance for at optræde i noget helt andet. Så mange A-lister kom i betragtning til rollen, inklusive Brad Pitt, Johnny Depp og Will Smith.

I sidste ende besluttede Sandler sig for den sikre rute, og filmen havde en anstændig succes, og indbragte 191 millioner dollars på et budget på 82 millioner dollars. Havde Sandler taget en anden vej, blev den modsatte film mere end det dobbelte.

Lad os tage et kig på den film, Sandler valgte, sammen med den, han ikke gjorde.

Ikke alle var imponeret over hans film

længste gård
længste gård

Det er ikke den bedste støtte, når den fyr, der tidligere har portrætteret rollen, sagde, at han ikke så den. Selvom Burt Reynolds optrådte i filmen, havde han ingen interesse i at se den, "Jeg så ikke. Jeg ville ikke se den. Der var ligesom syv mennesker på et kontor. Og de t alte alle om, hvordan de var vil lave det bedste billede af The Longest Yard," siger Reynolds. "Og jeg sagde: 'Nå, jeg håber, du gør en god en. Men jeg tror ikke, du kommer til at gøre en bedre.'"

Sandler selv indrømmede at det ikke var let at leve op til Reynolds, men han gjorde op for det: "Jeg er ikke helt så glat som Burt, men jeg kompenserer for det med noget sødme. Jeg forstår ikke sexen appel, men jeg kan søde dig ihjel."

Det modsatte projekt, som også blev udgivet i 2005, indtjente $475 millioner på et budget på $150 millioner. Det, der var Sandlers tab, viste sig at være Johnny Depps gevinst.

Willy Wonka Soars

Willy Wonka trivedes i biograferne, og filmen blev mødt positivt. Meget af det har at gøre med Depp, han finder let ved at portrættere fiktive karakterer, hvilket var en kæmpe nøgle til filmens succes, "Det er meget, meget vigtigt for mig, uanset hvem personen er, at spille den person med den største grad af sandhed, som jeg er i stand til at bringe," sagde han om at spille rigtige mennesker. "Men at spille en karakter som Jack Sparrow eller Willy Wonka, det kræver intet andet end en grad af ansvar for historiens hensigt – ansvar over for filmskaber til at levere varen. Mere end noget andet kommer det bare ned til fantasi: hvad er ingredienserne til denne karakter?"

willy wonka plakat
willy wonka plakat

En anden stor faktor var forholdet mellem Burton og Depp fra tidligere år, tingene er meget glattere, når to personer er fortrolige med hinanden, var Depp enig: "Det hele stammer fra Tims tapperhed. Tidligt for "Edward Scissorhands "Vi havde dette fantastiske møde og på en eller anden måde forbundet. Jeg havde aldrig forventet, at han ville kaste mig i den rolle."

"Jeg havde aldrig forventet, at han ville tage risikoen på mig, hvilket var en rigtig stor risiko på det tidspunkt. Det gjorde han bare, og på en eller anden måde er der denne form for gensidig forståelse af tingene og en gensidig fascination af mennesker, mennesker væsener, særheder, karakterfejl, menneskelige tics og alt det der."

Depp hentede inspiration over alt, han brugte endda George W. Bush som motivation for karakteren.

Selvfølgelig så han også originalen et par gange, selvom han gjorde delen til sin egen, "Jeg så originalen, da jeg var barn. Jeg endte med at se den med mine børn, indtil det var tid for mig til at spille rollen som Willy Wonka. (Så), når mine børn satte dvd'en i, løb jeg til det næste rum, fordi jeg overhovedet ikke ønskede at blive påvirket. Jeg var virkelig bevidst om at sikre, at jeg gik til et andet område end Gene Wilder. Jeg elskede hans karakter. Jeg elskede Willy Wonka som barn. Han var helt sikkert den bedste ting i det."

Depp trivedes, og i sidste ende var casting-valget den rigtige beslutning. Adams karriere led ikke på grund af det, og år senere ville han endelig tage nogle dristige beslutninger i filmvalg.

Det hele lykkedes.

Anbefalede: