Hvorfor brugte Spice Girls ikke deres rigtige navne?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor brugte Spice Girls ikke deres rigtige navne?
Hvorfor brugte Spice Girls ikke deres rigtige navne?
Anonim

I 1990'erne dominerede The Spice Girls pophitlisterne og verden. De var den største pigegruppe på planeten med en række nummer et hits og var også blevet modeikoner takket være deres uforglemmelige karakteristiske stil.

Næsten tre årtier senere har fans stadig et blødt sted i deres hjerter for denne banebrydende pigegruppe, som måske eller måske ikke genforenes til endnu en verdensturné. Selvom alle fem Spice Girls er blevet mødre, arbejder de stadig på deres egne personlige projekter i og uden for rampelyset, så endnu en genforening er måske i kortene (krydser fingre!).

Et af de dvælende spørgsmål, som millennials har om den superpopulære gruppe, er ræsonnementet bag deres brug af øgenavne. Kendt som Ginger, Scary, Sporty, Posh og Baby, var The Spice Girls endnu mere ikoniske på grund af deres mindeværdige betegnelser. Læs videre for at finde ud af, hvorfor de ikke bare brugte deres rigtige navne.

Who Are The Spice Girls?

Til et tusindårigt publikum behøver The Spice Girls ingen introduktion. En af de mest berømte pigegrupper i verden, The Spice Girls blev kendte navne i 1990'erne med massive hits som Wannabe, Stop og Spice Up Your Life.

Består af fem britiske sangere, The Spice Girls var Melanie Brown, Scary Spice, Victoria Beckham, Posh Spice, Emma Bunton, Baby Spice, Geri Halliwell, Ginger Spice og Melanie Chisholm, Sporty Spice. Pigerne var mest aktive mellem 1994 og 2000, men kom tilbage mellem 2007 og 2008, i 2012 og i 2016.

Hvordan kom Spice Girls på deres berømte kaldenavne?

Sammen med deres iørefaldende musik og karakteristiske 90'er-stil, inklusive Union Jack-kjoler, hjalp The Spice Girls' kaldenavne dem til at blive ikoniske rundt om i verden. Interessant nok kom pigerne ikke på ideen om kælenavne på egen hånd.

Ifølge BuzzFeed gav en journalist (Peter Lorraine, der fungerede som redaktør på Top of the Pops) dem deres kaldenavne på et indfald, da han ikke kunne være ulejlighed at huske alle deres navne.

“Det var faktisk en doven journalist, der ikke kunne være generet til at huske alle vores navne, så han gav os bare kaldenavne, fort alte Mel B til HuffPost Live (via BuzzFeed).

Hvorfor kaldte Spice Girls kaldenavne i stedet for deres rigtige navne?

Lorraine har måske givet dem deres kaldenavne, men hvorfor holdt de sig til dem i stedet for at bruge deres egne navne? Mel B forklarede, at pigerne alle kunne lide deres navne, så de besluttede simpelthen at følge strømmen:

“Og vi tænkte: 'Åh, den slags virker. Jeg gider ikke mit navn. Kan du lide dit navn? Baby? Posh?' Vi tænkte: 'Lad os bare gå med det'."

Hvor kom Spice Girls' kaldenavne fra?

Kælenavnene i sig selv var angiveligt inspireret af hver enkelt sangers personlighed."Posh var den første, der blev tænkt på, fordi Victoria ser ret sofistikeret ud," huskede Mel B. “Resten var egentlig ret nemme, fordi pigernes karakterer allerede var rigtig stærke. Navnene sprang ud af os."

Mel B selv fik angiveligt navnet Scary Spice, fordi hendes personlighed var ekstremt højlydt og dominerede rummet.

Geri blev døbt Ginger på grund af sit røde hår, Emma var den yngste i gruppen og blev således kaldt Baby, og Mel C plejede at kalde folk "Old Sport" på grund af hendes kærlighed til The Great Gatsby. Derudover var hun kendt for sin uber-atletiske figur!

Spice-pigerne blev et salgsargument

Når Mel C ser tilbage på de tidlige dage med at være i pigegruppen, afslørede Mel C, at pigerne dukkede op på en krydderihylde på forsiden af magasinet Top of the Pops, hvilket var med til at cementere deres image som The Spice Girls i folks sind.

"En uge satte de en krydderihylde, og de gav os disse navne, og de sad bare fast, og det var det!" sangeren forklarede (via Just Jared).

Hun forklarede også, at showet gav mange af tidens popstjerner kælenavne, selvom de ikke holdt så godt som The Spice Girls gjorde:

“Og de plejede bare at lave noget fjollet forrest i magasinet hver uge, de gav ligesom … det var Britney Spears var stor på det tidspunkt, og de kaldte hende 'Broccoli Spears' og Natalie Imbruglia var 'Natalie Umbrella Stand', og de havde bare disse navne."

Kan The Spice Girls lide deres kaldenavne?

Nogle kritikere har antydet, at det er problematisk for den hvide Peter Lorraine at have givet Mel B, en farvet kvinde, tilnavnet Scary. Når det er sagt, bekræftede Mel i sit interview med HuffPost Live, at hun kan lide sit kaldenavn.

"Jeg er meget venlig i dit ansigt," sagde hun. »Jeg var endnu mere dengang. Jeg var, hvad, 17, 18, ligesom, 'Hvad! Hvad vil du?!’ Så jeg kunne vel være kommet ud som Scary. Men jeg kan godt lide mit navn."

Mel C bekræftede også, at pigerne nød at have kaldenavne og omfavnede dem: "Vi omfavnede dem på en måde, og i staterne, sådan kender folk os, kender de ikke engang vores rigtige navne. Det var virkelig, det var en sjov ting, vi elskede det, fordi jeg synes, vi virkelig blev karikaturer af vores faktiske jeg og ud, og de kaldenavne hjælper det."

Anbefalede: