Før Miley Cyrus spillede denne sanger næsten Hannah Montana

Indholdsfortegnelse:

Før Miley Cyrus spillede denne sanger næsten Hannah Montana
Før Miley Cyrus spillede denne sanger næsten Hannah Montana
Anonim

Igennem årene har Disney Channel været hjemsted for en række enorme shows, der har været i stand til at modstå tidens tand. Ikke alene har udsendelserne været en succes, men der har været en række bemærkelsesværdige kunstnere på vej fra kanalen, hvoraf nogle har gjort utrolige ting i branchen.

Hannah Montana var en enorm succes for netværket, der var med til at gøre Miley Cyrus til en mainstream-stjerne. Inden Cyrus fik sit livs rolle, var der dog en populær sangerinde, der blev tilbudt rollen.

Lad os tage et kig på, hvilken sangerinde der takkede nej til rollen som Hannah Montana.

JoJo havde en chance for at spille Hannah Montana

Hannah Montana er måske det største og mest populære show i Disney Channels historie, og det endte med at blive startpunktet for Miley Cyrus til mainstream. Før Cyrus fik jobbet, der ændrede hendes liv, kiggede Disney Channel på et par forskellige kunstnere til hovedrollen. På et tidspunkt blev koncerten endda tilbudt til ingen ringere end JoJo.

JoJo havde skabt sig et navn med sin kraftfulde sangstemme i en ung alder og var endda en populær pladekunstner, før hun blev tilbudt rollen. Hun havde en række hits under bæltet og var en bevist råvare på Billboard-hitlisterne. Som om det ikke var imponerende nok, havde kunstneren endda nogle bemærkelsesværdige skuespiloptrædener i projekter som The Bernie Mac Show. JoJo ville dog takke nej til rollen.

Da han t alte om at skrue ned for koncerten, sagde JoJo: "Ingen fortrydelse. Ingen fortrydelser overhovedet. Ja, Disney tilbød mig rollen…men det er ikke rigtig, hvad jeg selv ser."

Da JoJo gik bort fra rollen, var det tid for Disney Channel at finde en ny til at spille Hannah. Heldigvis havde en tidligere countrystjerne en datter, der var klar til at tage et skridt mod stjernestatus.

Miley Cyrus Gets The Gig

Hannah Montana Show
Hannah Montana Show

Før Miley Cyrus fik rollen som Hannah Montana, var den nærmest ukendt i branchen. Hun havde gjort noget arbejde, før hun blev castet som hovedrollen i showet, men hun havde endnu ikke været med i noget, der virkelig satte hende over toppen. Det ændrede sig, da Hannah Montana debuterede på Disney Channel og blev et fænomen, som ingen kunne stoppe.

Hannah Montana debuterede tilbage i 2006 og var en stor triumf for netværket, og efter fire sæsoner og 98 afsnit var det klart, at Disney havde noget særligt på deres hænder. Ikke alene var showet et kæmpe hit, men musikken, der blev udgivet til showet, samt merchandise, gjorde Disney en formue. Hannah Montana: The Movie tjente Disney 170 millioner dollars ved billetkontoret, hvilket yderligere beviser, at karakteren gik ned som en klassiker for netværket.

Til sidst var det tid for Miley Cyrus at gå væk fra karakteren for at cementere sin egen identitet i branchen. Efter års arbejde blev Miley og Hannah officielt adskilt fra hinanden, hvilket efterlod showet med en varig arv på Disney Channel. For nylig er der dog blevet hvisket om noget nyt, der sker med karakteren.

Kommer Hannah tilbage?

Hannah Montana film
Hannah Montana film

Lige sidste år var der nogle rumlen om et potentielt prequel-show, der fandt sted på Disney+, som utvivlsomt ville tiltrække et stort publikum på ingen tid. Der er ingen garanti for, at det vil ske, men i betragtning af, at streamingtjenesten gør sit bedste for at udnytte populære Disney-ejendomme, giver det mening, at Hannah Montana ville være med i overvejelserne.

Da Billy Ray Cyrus, Mileys far og Hannah Montana-medspiller, sagde om en prequel, sagde: "De taler om at lave en prequel, som for mig ville jeg gøre det med et hjerteslag. For det betyder, at jeg får min multe tilbage."

Tidligere i 2021 hyldede Miley Cyrus karakteren på hendes sociale medier, hvilket fik fans til at brænde op over potentialet i, at Miley støvede karakteren af til et fremtidigt projekt eller album. Det er stadig uvist, om Miley vil gå denne vej eller ej, men hvis hun gør det, så vil de fans, der voksede op med showet, være mere end villige til at gøre pladen til en succes.

Hannah Montana var et stort hit på den lille skærm, og havde tingene spillet anderledes ud, så ville JoJo have været den, der høstede frugterne af showets breakout-succes.

Anbefalede: