Hver gang Craig Ferguson helt tabte det på 'The Late Late Show

Indholdsfortegnelse:

Hver gang Craig Ferguson helt tabte det på 'The Late Late Show
Hver gang Craig Ferguson helt tabte det på 'The Late Late Show
Anonim

Craig Ferguson kunne ikke beherske latteren, mens han var vært for The Late Late Show. Det er en af de mange grunde til, at Craig legemliggjorde den type talkshowvært, som verden har brug for lige nu. I modsætning til så mange af hans forgængere var Craig ikke åbenlyst politisk, og han var heller ikke falsk. Han havde det bare sjovt med at dekonstruere genren sammen med sin homoseksuelle genstartskelet-sidekick Geoff Peterson. Selvfølgelig er Geoff en af de 'mennesker', der fik Craig til at grine mest. Selvom mange af hans berømthedsgæster også gjorde det, er der ingen tvivl om, at Craigs mest berømte latterangreb var forårsaget af den satiriske sidemand, som Josh Robert Thompson gav udtryk for.

Uanset om Craig absolut mistede det på grund af sin medvært eller en af hans berømte talkshowgæster, elskede fans det. Det gør de faktisk stadig. "Craig Ferguson Laugh Attacks" er meget søgt på Youtube. Takket være Youtube-kanaler som JayLeno Fly kan fans nyde dem. År efter sin afgang fra The Late Late Show i 2014, inspirerer den skotske komiker stadig fans til at grave i hans ikoniske øjeblikke. Dette er fordi Craig bringer autentisk glæde. Og der er ikke noget mere glædeligt, end når han får sig selv til at græde efter at have sprængt en tarm. Her er de sjoveste gange, Craig tabte sig af grin…

12 Geoff Peterson og Craig nyder "Simple Pleasures Of Daffy Dook"

Craig begyndte at grine som en lille dreng efter at have imiteret en tysk person, der udtaler "Daffy Duck". Bag Geoff Petersons kontroller begyndte Josh Robert Thompson også at grine. Craig kunne selvfølgelig ikke lade være og fortsatte med sin accent, hvilket gjorde e-mail-segmentet til et virkelig sjovt segment.

11 Craig Ferguson og Kristen Bells "Elephant"-samtale

En simpel samtale mellem to venner kan blive til et af de sjoveste øjeblikke. Det er præcis, hvad der skete, da den tilbagevendende gæst Kristen Bell sad med i e-mail-segmentet, og de to t alte om elefanter. Craig mistede det tot alt, efter han spruttede den samme tilfældige elefant tilbage, som Kristen fort alte ham tidligere.

10 Margaret Thatcher-joken Craig kunne ikke komme igennem

Craig fik sig selv til at grine, mens han forsøgte at lave en joke baseret på et gammelt citat af Margaret Thatcher om, at mænd får tingene sagt, og kvinder får tingene gjort. "Jeg elsker denne joke!" sagde Craig gennem tårer af latter halvvejs i forsøget på at få det ud. Det tog ham faktisk op til et helt minut at stoppe sig selv fra at grine og faktisk afslutte vittigheden.

9 Steve Carrell og Craig Ferguson kan ikke komme igennem med at spise østers

Under sit show i New Orleans sluttede Steve Carrell sig til Craig for at spise nogle østers. Selvom opgaven virkede simpel nok, kunne ingen af komikerne komme igennem stykket uden at grine og græde. Men det var at spise krydret peber, der virkelig satte dem over kanten.

8 "Kunne det være en possum?"

Under et interview med Sophia Bush fik Craig sig selv til at grine tilfældigt, efter at han foreslog, at en possum kravlede rundt på hendes loftsrum og ikke et spøgelse.

7 Craig spørger Scarlett Johansson, om hun lavede "Jew-Yoga"

"Kan du lave Ju-Jitsu og yoga og sådan noget?" Craig spurgte Scarlett, mens hun promoverede sin rolle som Black Widow i Iron Man 2. "Hvad med en kombination af begge dele, jøde-yoga…" Da dette slap ud af sin mund, begyndte Craig at få sig selv til at grine og tryglede den jødiske skuespiller om ikke at svare på hans hylende morsomme slip-up. "Det var en oprigtigt ærlig fejl," grinede Craig.

6 Kører ind i Wilfred Brimley på en salatbar

I 2011 fort alte Craig en historie om, hvordan han løb ind i den berømte skuespiller Wilfred Brimley på en salatbar. Geoff spurgte ham, om Wilfred råbte ad Craig om diabetes, med henvisning til de berømte tv-reklamer, som Wilfred engang lavede om sygdommen. Så snart Geoff begyndte at lave sit Wilfred Brimley-indtryk, kunne Craig ikke beherske sig.

5 Praktikanterne i sekretariatet fik Craig til at grine

Mens han forsøgte at appellere til Chuck Norris om at tilgive ham for at have gjort grin med ham, kom Secretariat (Craigs falske hest) hen og nussede op til ham. Halvvejs gennem biddet begyndte Craig at grine, da han påstod, at han kunne høre de to praktikanter inde i hestekostumet grine. "Jeg kan høre hesten fnise inde i mit hoved!"

4 Robin Williams havde Craig i sømme

Under en af den afdøde komikers mange optrædener i Craigs show, havde han talkshowværten i sting. Mens der var mange øjeblikke under interviewet, hvor Craig mistede det, var der ingen, der fik ham til at grine så meget, som da Robin gjorde lidt ved at opkalde dine børn efter kønssygdomme.

3 Craig And The Bored Studio Publikumsmedlem

Da Craig fik øje på en kedet publikummer, der forfalskede et klap ved en af sine vittigheder, kunne han ikke lade være med at bryde ud i grin."Det var så fantastisk," sagde Craig. "Jeg har aldrig haft nogen, der hade mig så meget og klappet på samme tid, undtagen da jeg var gift." Selvfølgelig kunne Craig ikke dy sig og refererer løbende øjeblikket gennem showet. Han opdragede også et andet publikum fra dagen før, som tilfældigt rejste sig gennem hele showet. Så snart han begyndte at fortælle denne historie, mistede Craig den igen.

2 At spille prins Charles fik ham til at grine

I løbet af The Late Late Show klædte Craig sig ud som mange tilbagevendende karakterer, hvoraf de fleste fik ham til at grine på et eller andet tidspunkt. En af hans mest berømte var prins Charles. Selvfølgelig var hans Prins Charles-kostume langt fra smigrende. Under lidt med Malin Akerman fik Craig øje på sit outfit i kameraets monitor og begyndte tilfældigt at grine.

1 Geoff Peterson har en plads over alt og taler i harmonika-lyde

Uden tvivl var et af de mest berømte Craig Ferguson latterangreb, da Geoff Peterson påstod, at han havde et hus i New Orleans. Øjeblikket skete, da Craig læste e-mails fra fans. Og med hver e-mail hævdede Geoff, at han havde en plads på hver af de steder, fansene skrev fra. Selvom øjeblikket kan virke harmløst nok, fik det faktisk Craig til at miste det. Han begyndte faktisk at græde af grin. Men det øjeblik, der skubbede Craig ud over kanten, var, da Geoff begyndte at frigive mundharmonikalyde fra sin mund.

Anbefalede: