Hvordan en teenager Reese Witherspoon Majorly blæste hendes 'Cape Fear'-audition

Indholdsfortegnelse:

Hvordan en teenager Reese Witherspoon Majorly blæste hendes 'Cape Fear'-audition
Hvordan en teenager Reese Witherspoon Majorly blæste hendes 'Cape Fear'-audition
Anonim

I disse dage er Reese Witherspoon en af de rigeste og mest succesrige skuespillerinder i verden. Hun har en række stor succesfilm under bælte, lige fra den ikoniske Legally Blonde franchise til hendes portrættering af countrymusikstjernen June Carter i 2005's Walk the Line.

At dømme efter, hvad vi nu ved om hendes skuespillertalent, er det svært at tro, at Witherspoon nogensinde kunne ødelægge en audition. Men som det viser sig, blæste hun en audition i teenageårene, der kunne have givet hende en rolle i en ikonisk film.

Cape Fear er en klassisk psykologisk thriller og uden tvivl en af de bedste film, Robert De Niro nogensinde har lavet. Oprindeligt gik Reese Witherspoon til audition for rollen som Danielle Bowden, teenagedatteren af hovedpersonen Sam Bowden, spillet af Nick Nolte. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan Witherspoon blæste auditionen, hvilket banede vejen for, at rollen går til Juliette Lewis.

Filmen 'Cape Fear'

Cape Fear blev udgivet i 1991 og er en af Martin Scorseses mest berømte psykologiske thrillere. Den følger historien om forsvarsadvokat Sam Bowden, spillet af Nick Nolte, som bliver forfulgt af sin tidligere klient, det sadistiske sex-rovdyr Max Cady, spillet af Robert De Niro.

Max har netop afsluttet afsoningen af en 14-årig fængsel for at have overfaldet en ung kvinde og chikaneret Sam og hans familie for at hævne sig på sin tidligere advokat, efter at Sam skjulte beviser, der ville have hjulpet Max med at få en mildere dom. De Niro giver en virkelig afslappende præstation af Max Cady og gjorde alt for at forberede sig til rollen.

I filmen har Sam en datter, Danielle, som også bliver truet, da Max angriber sin familie. Danielle blev spillet af Juliette Lewis, men adskillige unge skuespillerinder på det tidspunkt gik på audition for karakteren, herunder Reese Witherspoon.

Reese Witherspoon på tidspunktet for audition

Da Cape Fear først udkom i 1991, var Reese Witherspoon kun 15 år gammel. Men hun havde allerede erfaring med showbusiness. Ifølge IMDb begyndte Reese at modellere i en alder af syv, placeret først i en Ten-State talentmesse i en alder af 11, og fik sin første store skuespillerrolle i 1990, da hun spillede Dani Trant i The Man in the Moon. Hendes agent skaffede hende en audition til Cape Fear, men det var ikke meningen.

How Reese Witherspoon blæste hendes 'Cape Fear'-audition

I et interview fra 1999 afslørede Witherspoon, at hendes Cape Fear-audition var den anden filmaudition, hun nogensinde havde lavet i sit liv. Først vidste hun ikke, hvilke store stjerner Martin Scorsese og Robert De Niro var.

"Min agent fort alte mig, at jeg ville møde Martin Scorsese," huskede Witherspoon (via Mental Floss). "Jeg sagde, 'Hvem er han?' Så nævnte han navnet Robert De Niro. Jeg sagde: 'Aldrig hørt om ham. Men da den unge skuespillerinde kom til audition, genkendte hun Robert De Niro. Og hendes nerver fik overhånd.

“Da jeg gik ind, genkendte jeg De Niro, og jeg mistede den lige. Min hånd rystede, og jeg var en sprudlende idiot.'' At være så starstruck kostede hende auditionen, men det er sikkert at sige, at Witherspoons karriere kom sig pænt.

Drew Barrymore blæste også hendes audition

Reese Witherspoon er ikke den eneste berømte skuespillerinde, der uden held har været til audition til filmen. Drew Barrymore var en af de mange andre teenagepiger, der gik til audition til rollen som Danielle Bowden. Selvom hun ikke blev stjernetruffet som Witherspoon, "overdrev hun" ifølge Mental Floss.

I et interview fra 2000 afslørede Barrymore, at auditionen var "den største katastrofe" i hendes liv og efterlod Scorsese med det indtryk, at hun var "dog doo-doo."

Juliette Lewis var mere afslappet ved at arbejde med Robert De Niro

Selvfølgelig gik rollen som Danielle til sidst til Juliette Lewis. I et interview med LA Times afslørede Lewis, at hun var meget mere afslappet omkring arbejdet med De Niro, og derfor led hun ikke af samme type nerver ved sin audition.

"Norm alt når folk siger 'Åh min Gud, Bob (De Niro),' er de nervøse for at møde ham og sådan noget, fordi de føler sig utilstrækkelige - er det det rigtige ord? - eller ikke så godt som (han er),” sagde Lewis (via LA Times). "Og jeg siger ikke, at jeg er så god som ham. Jeg er bare sikker på mine egne evner. Ja. Og det er jeg."

Hvad skete der da Juliette Lewis mødte Robert De Niro

Lewis og De Niro mødtes første gang på et Beverly Hills-hotelværelse, hvor han interviewede hende, før hun fløj til New York for at mødes med Martin Scorsese. Og ifølge Lewis var De Niro den, der var utilpas.

"Det var til min fordel, fordi jeg vidste, at det ikke var en normal situation for (De Niro), at interviewe unge piger," huskede skuespillerinden (via LA Times).

“Jeg kunne mærke, at han var lidt utilpas. Jeg mener, alle de andre piger kom ind med deres mødre. Så jeg sagde noget for at berolige ham. Jeg opsummerede alt meget hurtigt, hvilket betyder, at jeg ikke fort alte ham en udførlig historie om alle de stykker (lort) arbejde, jeg havde lavet. Jeg sagde: 'Hvis du vil se, om jeg kan optræde, så se lige denne uges film, jeg har lavet.'

Anbefalede: