Fans ønsker, at denne Gal Gadot- og Armie Hammer-film skal kasseres

Fans ønsker, at denne Gal Gadot- og Armie Hammer-film skal kasseres
Fans ønsker, at denne Gal Gadot- og Armie Hammer-film skal kasseres
Anonim

Hvis du leder efter en film med en kontroversiel rollebesætning, vil du blive presset til at finde endnu en propfuld af skæmmede stjerner end Kenneth Branaghs tilpasning af Agatha Christie klassiske mordmysterium, Death On The Nile. Genindspilningen af filmen fra 1978 og Branaghs andet udspil som detektiven Hercule Poirot efter Murder On The Orient Express fra 2017 er blevet udskudt flere gange, oprindeligt planlagt til en udgivelse i 2020 og nu flyttet tilbage til februar 2022.

Selvom coronavirus-restriktioner for biografgængere højst sandsynligt har spillet en rolle i den tilsyneladende uendelige udsættelse af Death On The Nile, har fans mistanke om, at dets skæbnesvangre repertoire af genkendelige navne også har haft en indflydelse. Gal Gadot og Armie Hammer fører rollelisten, hvor førstnævnte for nylig var blevet tiltænkt for hendes kontroversielle syn på Israel-Palæstina-konflikten, og sidstnævnte lægger sig lavt efter en strøm af anklager om seksuelt misbrug og, bizart nok, kannibalisme. Russell Brand skal også spille hovedrollen, og selvom han har ført et mere stille liv på det seneste, har han også flere skandaler bag sig.

Og det er ikke alt - nogle fans spekulerer i, at filmen er forbandet efter et andet rollebesætningsmedlem, Letitia Wright, blev latterliggjort på sociale medier for angiveligt at sprede sine anti-vaccinationssyn på settet til den kommende Black Panther-efterfølger. Nu opfordrer Twitter-brugere til, at filmen skal lægges i hvælvingerne og aldrig frigives, og i mellemtiden går de i byen på de stakkels casting-instruktører, som sandsynligvis seriøst fortryder deres beslutninger.

En person jokede, "DEATH ON THE NILE har officielt lige skudt forbi POLTERGEIST som 'den mest forbandede film nogensinde'", mens en anden tweeted, "en længe forsinket film med en kannibal, en anti-vaxxer og en zionist.disney burde bare smide filmen”. Mens andre roste 1978-tilpasningen af Christie-historien, hvis rollebesætning omfattede Maggie Smith og Bette Davis, som den bedst mulige tilpasning, hvilket gjorde Branaghs genfortælling unødvendig. En fan af den John Guillermin-instruerede klassiker skrev: "Jeg forstår ikke, hvorfor der er så meget diskussion om den nye Death On The Nile. Bare se denne i stedet, som Gud havde til hensigt dig."

Det ser ud til at være lige så godt, som nogen kan gætte på, om denne tilføjelse til Christies filmunivers nogensinde vil se dagens lys. Fans har bemærket, at Branagh selv, der skal producere såvel som medvirke i det uudgivne film, har været meget stille om det på trods af, at han helhjertet har promoveret sine andre projekter. Lad os bare håbe, at endnu et medvirkende medlem ikke beslutter sig for at lufte deres problematiske synspunkter mellem nu og februar næste år!

Anbefalede: