Dette er Saoirse Ronans mest profitable film

Indholdsfortegnelse:

Dette er Saoirse Ronans mest profitable film
Dette er Saoirse Ronans mest profitable film
Anonim

Der er ingen tvivl om, at skuespillerinden Saoirse Ronan havde adskillige mindeværdige roller siden sin skuespillerdebut i 2003. Senest kan fans se skuespillerinden i Wes Andersons The French Dispatch - en film, vi har udelukket fra denne liste, simpelthen fordi den stadig er i biografen.

I dag tager vi et kig på, hvilken af Saoirse Ronans film, hendes mest profitable er. Hvis du undrer dig over, hvilken film der tjente over 200 millioner dollars ved billetkontoret - så fortsæt med at rulle!

10 'Loving Vincent' - Box Office: $42,1 Million

Kicking the list off er den eksperimentelle animerede biografiske dramafilm fra 2017, Loving Vincent, som fortæller historien om maleren Vincent van Gogh. I den er Saoirse Ronan stemmen bag Marguerite Gachet, og hun spiller sammen med Robert Gulaczyk, Douglas Booth, Jerome Flynn, Helen McCrory og Chris O'Dowd. I øjeblikket har filmen en vurdering på 7,8 på IMDb. Loving Vincent blev lavet på et budget på $5,5 millioner, og det endte med at tjene $42,1 millioner i billetkontoret.

9 'Mary Queen Of Scots' - Box Office: $46,7 millioner

Næste på listen er den historiske dramafilm Mary Queen of Scots fra 2018, hvor Saoirse Ronan spiller Mary, Queen of Scots. Udover Ronan har filmen også Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn, David Tennant og Guy Pearce i hovedrollerne. Mary Queen of Scots er baseret på biografien Queen of Scots fra 2004: The True Life of Mary Stuart skrevet af John Guy, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,3 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $25 millioner, og den endte med at tjene $46,7 millioner i billetkontoret.

8 'Brooklyn' - Box Office: $62,1 Million

Lad os gå videre til den romantiske dramafilm Brooklyn fra 2015. I den spiller Saoirse Ronan Eilis Lacey, og hun spiller sammen med Domhnall Gleeson, Emory Cohen, Jim Broadbent, Julie W alters og Jessica Paré.

Brooklyn fortæller historien om en irsk immigrant, der finder vej i 1950'ernes Brooklyn - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,5 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 11 millioner dollars, og den endte med at tjene 62,1 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'Værten' - Box Office: $63,3 millioner

Den romantiske sci-fi-thriller The Host fra 2013 er den næste. I den portrætterer Saoirse Ronan Melanie Stryder / Wanderer a.k.a. Wanda, og hun spiller sammen med Jake Abel, Max Irons, Frances Fisher, Chandler Canterbury og Diane Kruger. Værten er baseret på 2008-romanen af samme navn skrevet af Twilight-forfatteren Stephenie Meyer, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,9 på IMDb. Værten blev oprettet på et budget på $40 millioner, og den endte med at tjene $63,3 millioner ved billetkontoret.

6 'Hanna' - Box Office: $65,3 millioner

Næste på listen er actionthrillerfilmen Hanna fra 2011, hvor Saoirse Ronan spiller titelkarakteren. Udover Ronan har filmen også Eric Bana, Tom Hollander, Olivia Williams, Jason Flemyng og Cate Blanchett i hovedrollerne. I øjeblikket har filmen - som følger en seksten-årig pige opdraget af en tidligere CIA-agent - en vurdering på 6,8 på IMDb. Hanna blev lavet på et budget på 30 millioner dollars, og det endte med at tjene 65,3 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'Lady Bird' - Box Office: $79 millioner

De fem bedste på listen åbner op for den voksende komedie-dramafilm fra 2017, Lady Bird. I den spiller Saoirse Ronan Christine "Lady Bird" MacPherson, og hun spiller sammen med sin nære ven Timothée Chalamet.

Udover de to spiller filmen også Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges, Beanie Feldstein og Stephen McKinley. Lady Bird fortæller historien om en high school senior og hendes vanskelige forhold til sin mor - og den har i øjeblikket en 7,4 rating på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $10 millioner, og den endte med at tjene $79 millioner i billetkontoret.

4 'The Lovely Bones' - Box Office: $93,6 millioner

Næste på listen er det overnaturlige thriller-drama The Lovely Bones fra 2009. I den spiller Saoirse Ronan Susie Salmon, og hun spiller sammen med Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon, Stanley Tucci og Michael Imperioli. Filmen følger en ung pige, der er blevet myrdet og holder øje med sin familie og sin morder fra skærsilden. I øjeblikket har den en vurdering på 6,7 på IMDb. The Lovely Bones blev lavet på et budget på $65 millioner, og det endte med at tjene $93,6 millioner ved billetkontoret.

3 'Atonement' - Box Office: $131 Million

Det romantiske krigsdrama Atonement fra 2007, hvor Saoirse Ronan spiller Briony Tallis, åbner op for top tre på dagens liste. Udover Ronan har filmen også James McAvoy, Keira Knightley, Romola Garai, Vanessa Redgrave og Benedict Cumberbatch i hovedrollerne. I øjeblikket har Atonement - som følger en forbrydelse og dens konsekvenser i løbet af seks årtier - en vurdering på 7,8 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på 30 millioner dollars, og den endte med at tjene 131 millioner dollars ved billetkontoret.

2 'The Grand Budapest Hotel' - Box Office: $172,9 millioner

Den andenplads på dagens liste er komedie-dramaet The Grand Budapest Hotel fra 2014, hvor Saoirse Ronan spiller Agatha. Udover skuespillerinden har filmen også Ralph Fiennes, Adrien Brody, Jude Law, Bill Murray og Owen Wilson i hovedrollerne. Filmen følger historien om en lobbydreng, der bliver ejer af et aldrende højklassehotel - og det har i øjeblikket en 8,1-bedømmelse på IMDb. Grand Budapest Hotel blev lavet på et budget på 25 millioner dollars, og det endte med at tjene 172,9 millioner dollars ved billetkontoret.

1 'Little Women' - Box Office: $218,9 millioner

Og endelig afsluttes listen med 2019-dramaet Little Women, der er baseret på romanen fra 1868 af samme navn af Louisa May Alcott. I den spiller Saoirse Ronan Josephine "Jo" March, og hun spiller sammen med Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Laura Dern, Timothée Chalamet og Meryl Streep. I øjeblikket har Little Women en vurdering på 7,8 på IMDb. Filmen blev lavet på et budget på $40 millioner, og den tjente hele $218.9 millioner ved billetkontoret.

Anbefalede: