Fans synes, at denne elskede 'How I Met Your Mother'-karakter faktisk er den værste

Indholdsfortegnelse:

Fans synes, at denne elskede 'How I Met Your Mother'-karakter faktisk er den værste
Fans synes, at denne elskede 'How I Met Your Mother'-karakter faktisk er den værste
Anonim

I årenes løb har der været mange shows, der gik ned ad bakke. For eksempel er det almindeligt kendt, at Dexter havde en forfærdelig finale, og dens sidste par sæsoner var ikke nær så gode som showets storhedsår. Desværre for How I Met Your Mother er stort set alle enige om, at serien ikke var nær så god i de sidste år. For eksempel, ligesom Dexter, er How I Met Your Mothers finale ofte inkluderet på lister over de værste serieafslutninger i tv-historien.

Når de fleste tv-serier går ned ad bakke, resulterer det desværre ofte i, at fans begynder at ikke lide karakterer, de engang elskede på grund af inkonsekvent skrivning. Selvfølgelig har alle deres egne meninger, men de fleste How I Met Your Mother-fans er enige om, at seriens bedste karakterer forblev sympatiske til slutningen., På trods af det udnævnte en undersøgelse af How I Met Your Mother-fans engang en af seriens mest elskede karakterer som seriens værste hovedrolle.

Den mest udskældte karakter

Fra det øjeblik, hvor How I Met Your Mothers premiereafsnit starter, er det helt klart, at serien ønsker, at seerne skal elske sin hovedperson, Ted Mosby. Mosby fungerer trods alt som seriens fortæller, hele serien er baseret på, at han finder kærligheden, og det er tydeligt, at seerne formodes at elske tanken om, at han er en håbløs romantiker.

Naturligvis betyder det ikke, at bare fordi folk, der kører et show, ønsker, at seerne skal elske én karakter, betyder det ikke, at fans vil overholde det. For eksempel, uanset hvor hårdt folkene bag How I Met Your Mother ønsker, at fans skal elske Ted Mosby, er der bred enighed om, at han er et forfærdeligt menneske. Faktisk er der masser af artikler, der viser årsagerne til, at Mosby er den værste. Af den grund burde ingen ønske at være Ted i deres vennegruppe.

chokerende undersøgelsesresultater

I betragtning af den almindelige følelse om Ted Mosby, virker det mærkeligt, at nogen ville føle behov for at bruge tid på at spørge fans, hvem seriens værste karakter er. På trods af det besluttede folkene bag looper.com i 2021 at undersøge 619 How I Met Your Mother-fans for at stille netop det spørgsmål.

Utroligt nok, ifølge looper.com, hed 27 % af de mennesker, de adspurgte, Marshall Eriksen How I Met Your Mothers værste hovedperson. I artiklen, hvori de afslørede deres resultater, citerede looper.com en Reddit-bruger, der skrev "Marshall har altid svært ved at acceptere, at ikke alle deler hans syn på verden". Artiklen nævnte også dengang Marshall "tøsede" Robin, og da han inviterede Lilys far til Thanksgiving uden at fortælle hende det.

Typiske fund

I livet er der mange mennesker, der begynder at stille spørgsmålstegn ved deres egne meninger, når de først har opdaget, at mange mennesker er uenige med dem. Som et resultat heraf virker det sandsynligt, at nogle mennesker, der erfarede, at en undersøgelse ved navn Marshall Eriksen How I Met Your Mothers værste karakter kan have konkluderet, at de var forkerte i at kunne lide ham tidligere. Men selvom Lilys skuespiller Alyson Hannigan ikke ønskede at kysse Jason Segel, forbliver hans karakter Marshall populær blandt de fleste How I Met Your Mother-seere.

For at bevise, at Marshall Eriksen forbliver elsket, skal du blot google ordene "mest populære How I Met Your Mother-karakter" eller sådan noget. De fleste lister, der rangerer How I Met Your Mother-karaktererne, har trods alt Marshall på enten første- eller andenpladsen. Med det i tankerne er det klart, at Loopers undersøgelse havde fascinerende, men ikke-repræsentative resultater.

Anbefalede: