Her er grunden til, at Adam Sandler afviste at arbejde med Quentin Tarantino

Indholdsfortegnelse:

Her er grunden til, at Adam Sandler afviste at arbejde med Quentin Tarantino
Her er grunden til, at Adam Sandler afviste at arbejde med Quentin Tarantino
Anonim

Nu og igen i Hollywood bliver fans behandlet med usandsynlige parringer, der har potentialet til at ændre spillet. The Avengers, der kom sammen, vendte manuskriptet i MCU, mens Vin Diesel og Dwayne Johnson arbejdede sammen bragte Fast & Furious-franchisen til et andet niveau. Nogle gange bliver disse crossovers dog urealiseret og efterlader fans skuffede.

Før indspilningen af Inglourious Basterds var Quentin Tarantino ved at sammensætte sit drømmecast, og han var klar til at have Adam Sandler i en betydelig rolle i filmen. Ingen kunne have set noget lignende komme, men i sidste ende blev det aldrig til.

Så hvorfor var Sandler nødt til at afvise Quentin? Lad os tage et kig på denne unikke historie!

Sandler bliver tilbudt en rolle i uhyggelige basterds

Adam Sandler er det perfekte eksempel på en, der har set og gjort næsten alt i løbet af sin tid i underholdningsindustrien, og selvom han er mere kendt for sit komiske bud på tingene, har han stadig haft muligheder for at skinne i dramatiske roller. Det er klart, at manden har skuespillertalent, da Quentin Tarantino ville have ham til at optræde i filmen Inglourious Basterds.

Som vi har set gennem årene, er Quentin Tarantino en person, der har et sandt øje for talent, og han ved, hvordan han kaster sine roller til perfektion. For eksempel har Christoph W altz været en person, der har medvirket i flere Tarantino-film, og han kunne ikke have været et bedre valg for de karakterer, han har portrætteret gennem årene.

Mens nogle mennesker ville have haft svært ved at se Sandler i en Tarantino-film for alle de år siden, har film som Uncut Gems gjort et utroligt stykke arbejde med at vise, hvad Sandler faktisk bringer til bordet som performer. Naturligvis har dette skift i opfattelse fået folk til at spekulere på, hvad der kunne have været.

Mange mennesker anser Inglourious Basterds for at være en af, hvis ikke, Quentin Tarantinos bedste film til dato, og Adam Sandler ville have bragt noget helt unikt til den rolle, han var klar til. Det, der er fedt at se her, er, at han ikke var i kø for at spille en karakter, der ville bringe letsindighed til filmen.

Han skulle spille Donny Donowitz

Quentin Tarantinos vision om, at Adam Sandler skulle optræde i hans film, var en, der ville kræve, at Sandler skulle spille en karakter, der var det modsatte af, hvad fans havde set før. I stedet for en sjov fyr ville Adam Sandler have spillet en af de mest voldelige og ondskabsfulde karakterer i hele filmen.

Ifølge Huff Post skulle Sandler spille Donny Donowitz. For dem, der har set filmen, ved de absolut, at Donny Donowitz ikke er en, der skal spøges med, og selvom han har nogle få øjeblikke, der er sjove i filmen, er han bedst kendt for at være en, der trives i brutale scenarier.

At se Sandler påtage sig rollen som Donny Donowitz ville have været noget, der fik folk på vagt i starten, men ærligt t alt viser hans seneste optræden i Uncut Gems, at han faktisk har rækkevidde i sine skuespilevner. Eli Roth passede enestående i rollen, men nu hvor verden kender til Sandlers potentielle rollebesætning, må vi undre os over, hvad der kunne have været.

At afslå et forsøg på at arbejde med Quentin Tarantino er naturligvis noget, som få mennesker nogensinde ville gøre, så man ville antage, at Adam Sandler ville have en rigtig god grund til at forpasse en chance for at arbejde med den legendariske instruktør.

Han lavede 'Sjove mennesker' i stedet

I stedet for at få rollen som Donny Donowitz i Inglourious Basterds, besluttede Adam Sandler at lave et andet projekt ifølge Huff Post.

Selv om det ikke betragtes som en klassisk Sandler-film som The Waterboy eller Happy Gilmore, er Funny People en film, der fandt et anstændigt publikum, mens den var i biografen. Der var masser af forventning til at se, hvad Sandler og Seth Rogen kunne bringe til det store lærred i en film sammen, men dette var en atypisk Sandler-film, så den vision, som de fleste mennesker håbede på, er en, der aldrig blev til noget.

Adam Sandler er en, der altid har gjort tingene på sin egen måde, så vi kan ikke rigtig klandre ham for ikke at arbejde med Quentin Tarantino. Det er klart, at alt, hvad Adam Sandler har lavet i årenes løb, har virket, da han er en af de mest succesrige filmstjerner gennem tiderne, som har været en massiv kraft på Netflix, lige siden han lavede en eksklusiv aftale.

Skulle Tarantino komme og banke på igen, kan Sandler dog have et andet svar.

Anbefalede: