MCU: Tjente Scarlett Johansson mere end Chris Evans for 'The Avengers'?

Indholdsfortegnelse:

MCU: Tjente Scarlett Johansson mere end Chris Evans for 'The Avengers'?
MCU: Tjente Scarlett Johansson mere end Chris Evans for 'The Avengers'?
Anonim

Marvel og DC er de to største spillere i superheltefilmspillet, og hvert studie har lavet nogle bangere i løbet af det sidste årti. Mens DC har gjort det godt, har Marvel virkelig taget spillet til et andet niveau, hvor MCU er filmindustriens nye ansigt. Med perfekt castede karakterer og fantastiske historier har MCU ikke vist tegn på at blive langsommere.

I løbet af de første tre faser af MCU var Chris Evans og Scarlett Johansson medvirkende til at tage franchisen til et andet niveau, og de vil for altid være originale medlemmer af Avengers. Mens begge tjente masser af penge, tjente Scarlett faktisk mere end Chris for den første Avengers-film.

Så, hvordan var forskellen i løn for de to kunstnere? Lad os se nærmere og se, hvordan tingene gik for dem to!

Scarlett Double Up on Evans For The Avengers

Kasket og sort enke
Kasket og sort enke

Dengang Marvel Cinematic Universe endelig samler sine største helte til The Avengers, var det tid til, at studiet begyndte at skyde noget seriøst ud for sine største stjerner. Det var i denne periode, at Johansson fordoblede Chris Evans løn.

Ifølge The Hollywood Reporter blev Chris Evans bet alt mellem $2 og $3 millioner for den første Avengers-film, og Scarlett Johansson siges at have tjent mindst dobbelt så meget, som han gjorde. Dette er ret interessant, når man tager i betragtning, at Chris Evans allerede havde overtaget hovedrollen i sin egen Marvel-film, og Scarlett Johanssons karakter havde været lidt mere end en sekundær brik i MCU på det tidspunkt.

En anden ting, der skal tages i betragtning, når man ser på The Hollywood Reporters rapport, er, at der var bonusser involveret med alle kunstnere, hvilket betyder, at deres grundløn kunne have været meget lavere, og at incitamenter er det, der i sidste ende førte dem til deres enorme lønningsdage.

Det er klart, at Scarlett Johanssons agent gjorde et enestående stykke arbejde med at gå til bat for hende under forhandlingerne, fordi hun tjente en betragtelig sum penge lige fra springet. Som vi vil se, ville tingene til sidst jævne sig over tid, da Chris Evans blev en meget større stjerne.

Things Even Up For Age Of Ultron

Kasket og sort enke
Kasket og sort enke

Efter nogle flere film kom ind i kampen i MCU, var det igen tid til at samle Jordens Mægtigste Helte for at nedkæmpe en massiv styrke. Resultatet af dette var filmen Avengers: Age of Ultron, og lønforskellen mellem Scarlett Johansson og Chris Evans ville blive en saga blot.

Ifølge Business Insider ville Chris Evans og Scarlett Johansson få lønstigninger og begynde at tjene 15 millioner dollars pr. svirp. Takket være den gigantiske succes med den første Avengers-film var skuespillerne i stand til at få en meget højere løn og tage tingene til et nyt niveau for deres nettoværdi.

En af de primære forskelle denne gang i forhold til den første Avengers-film var, at Chris Evans var blevet en massiv stjerne takket være Captain America-filmenes monumentale succes og hans karakters vækst i popularitet. På grund af dette og på grund af Scarlett Johanssons mangel på solofilm, ville det give lidt mening for hende at fortsætte med at tjene flere penge end ham.

Som vi kunne se, var Avengers: Age of Ultron et kæmpe hit ved billetkontoret, og alle involverede kunstnere blev pænt kompenseret. Dette var en tendens, der ville fortsætte for de næste to Avengers-film.

De forbliver lige for Infinity War And Endgame

Kasket og sort enke
Kasket og sort enke

Nu hvor lønforskellen var lige stor mellem Scarlett Johansson og Chris Evans, var det tid til at holde tingene på en pæn, jævn køl for Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame.

Disse to film ville sætte en flot bue på Infinity Saga for MCU'en, og de ville begge fortsætte med at blive en monumental succes ved billetkontoret, hvor hver af dem ville generere over $2 milliarder på verdensplan, ifølge Box Office Mojo.

Det ser ud til, at begge karakterer vil have en minimal rolle at spille i MCU'en fremover, i betragtning af hvad der skete under begivenhederne i Avengers: Endgame, selvom vi ved, at Scarlett Johansson får hende på Black Widow-filmen, som udkommer senere i år.

Når det hele er sagt og gjort, vil begge medvirkende have tjent utroligt mange penge på deres tid i MCU, så det er interessant at se, at Scarlett ikke tjente Chris under deres første indtog i MCU. franchise.

MCU tog Chris og Scarletts karrierer til et helt andet niveau i løbet af 2010'erne, og hver medvirkende vil have gode minder om at tjene millioner, mens de ændrede filmbranchen for altid.

Anbefalede: