Denne DC-superhelt var 'Twilight'-forfatteren Stephenie Meyers favorit til at spille Edward Cullen

Indholdsfortegnelse:

Denne DC-superhelt var 'Twilight'-forfatteren Stephenie Meyers favorit til at spille Edward Cullen
Denne DC-superhelt var 'Twilight'-forfatteren Stephenie Meyers favorit til at spille Edward Cullen
Anonim

Den romantiske vampyrfantasi Twilight lancerede Robert Pattinson i søgelyset, men mange ved måske ikke, at Pattinson ikke var Twilight-forfatteren Stephenie Meyers favorit til at spille hovedrollen. Filmen fra 2008 er en del af en saga om Twilight-film og er den første i serien. Baseret på bogen skrevet af Meyer's med samme titel, fortsatte Twilight-franchisen med at være en af de mest populære i historien. Indtil nu har franchisen indbragt over 2,5 milliarder dollars ved billetkontoret og viste sig at være utrolig lukrativ for studierne, såvel som de nu store skuespillere, der blev kastet til berømmelse.

Twilight er instrueret af Catherine Hardwicke og følger livet for en teenagepige Bella Swan og en vampyr, Edward Cullen, og forholdet, der udspiller sig mellem de to, da Cullen forsøger at redde Bella fra vampyrer, der søger onde hensigter. Den engelske skuespiller Pattinson blev castet som Cullen og ville forblive i rollen i alle fem film. Som et resultat af denne rolle steg hans karriere i vejret, og han blev en af de bedst bet alte skuespillere i verden. Det er svært at forestille sig nogen anden i rollen, men Pattinson var ikke Meyers topvalg. Faktisk var en DC-superhelt…

Robert Pattinson Edward Cullen
Robert Pattinson Edward Cullen

Hvordan Pattinson blev medvirket

Pattinson var engang en kæmpende skuespiller, der kæmpede for at vinde roller i håb om at sikre det store job. Efter nogle skuffende forsøg på store film, kom hans chance endelig. Efter at have skåret sin rolle i dramaet Vanity Fair fra 2004, fik han et skud til at komme på audition for Harry Potter, fordi casting-direktøren havde det så dårligt med, at hans første store del blev klippet uden hans vidende. Solidiseret som en voksende skuespiller ville han lande rollen som Cullen i Twilight. Selvom han var talentfuld, kæmpede han i begyndelsen for at få rollen som en vampyr fast, men da han fandt ud af det, blev han en teenager-sensation og etableret filmstjerne. Han er siden gået med at spille hovedrollen i anerkendte film som The Lighthouse, Tenet og den nye film, The Devil All the Time.

Henry Cavill
Henry Cavill

Meyers favorit til at spille Cullen

Mens Pattinson blev den perfekte vampyr til at falde for Bella Swan, havde Twilight-forfatteren Meyer andre planer for sin førende mandlige karakter. Meyers drømmecasting for Edward Cullen var Henry Cavill, den mejslede skuespiller, der nu er berømt for sin rolle som DC's Superman. Meyer mente, at Cavill var den perfekte casting, men hans alder viste sig at være et lille problem for rollens ideelle karakteristika. Meyer var så betaget af Cavill, at hun foreslog, at han blev castet som Cullens adoptivfar, Carlisle. På grund af ukendte årsager blev Cavill faktisk aldrig kontaktet til rollen, og Meyers vision blev overladt til Pattinson.

Meyer havde andre planer for hendes drømmecast, der omfattede andre berømte ansigter bortset fra blot Pattinson. Kristen Stewart blev castet som Bella Swan, der satte sin karriere i gang med film som Snow White and the Hunstman og Charlie's Angels. Men Meyer havde øjnene på en anden kvindelig skuespillerinde for Swan i Emily Browning. Udover ikke at have chancen for at spille Bella, har den australske skuespillerinde gjort en stor karriere for sig selv i branchen med hovedrollen i film og tv-serier, herunder American Gods og The Affair.

taylor Lautner
taylor Lautner

Jacob Black blev en betydningsfuld karakter i filmene på grund af hans tætte forhold til Bella, og fans blev til sidst stillet op mod hinanden som medlemmer af Team Edward eller Team Jacob. Meyer, der er berømt spillet af Taylor Lautner, ville have Sky High-alun Steven Strait til at medvirke i rollen. Mens Strait manglede rollen, viste Lautner sig at være den perfekte casting for Black. Med hensyn til den anden rolle, som Meyer så for Cavill, ville den til sidst gå til Peter Facinelli. Facinelli blev castet som Carlisle Cullen og Meyer så aldrig hendes drømmemand cast. Desværre ønskede Meyer også, at Charlie Hunnam skulle spille rollen som Carlisle, men måtte acceptere valget i Facinelli. På trods af, at hendes drømmecasting ikke blev udmøntet, viste franchisen sig stadig vildt vellykket.

Henry Cavill
Henry Cavill

Hvem er Henry Cavill

Den britiske skuespiller har skabt sig et navn som Superman, men også som Ger alt Rivia i Netflix' The Witcher og Showtime's The Tudors. Men hans succes er ikke kommet uden trial and error, og mange auditions, han deltog tidligt på, ville komme til kort. Faktisk ville Cavill tabe på to store roller til Pattinson. Den første var Cedric Diggory i Harry Potter and the Goblet of Fire og derefter Edward Cullen i Twilight. På trods af fans og Meyer, der rod i Cavill, virkede det som om, at casting- og producereholdene havde andre planer for retningerne for begge film. Cavill blev også overvejet til rollen som James Bond i Casino Royale, men til ingen nytte. Det hele bet alte sig for Cavill i sidste ende, for DC-superhelten er nu en hjerteknuser og ambassadør og talsmand for The Royal Marines Charity.

Anbefalede: