Fald Scarlett Johansson for Colin Jost, før de to blev en genstand?

Indholdsfortegnelse:

Fald Scarlett Johansson for Colin Jost, før de to blev en genstand?
Fald Scarlett Johansson for Colin Jost, før de to blev en genstand?
Anonim

En absolut megastjerne, ifølge Business Insider Scarlett Johansson er den 6th mest succesrige skuespiller nogensinde, når man tænker på livstids billetkontorkvitteringer alene. Hvis det ikke var imponerende nok, og det er det bestemt, så har Johansson også modtaget en masse kritikerros gennem årene og været i opløbet til mange priser. Faktisk blev Johansson i 2020 nomineret til 2 skuespiller Oscars for sit arbejde i Jojo Rabbit and Marriage Story. Den imponerende præstation gør Scarlet til en del af en shortliste over folk, der har præsteret den bedrift.

Oven på den massive succes, som den uber-fitte Scarlett Johansson har haft i sin karriere i løbet af de sidste mange år, ser det ud til, at hun også har været heldig i sit kærlighedsliv. Forlovet med Saturday Night Live-co-head-skribenten og Weekend Update-medværten Colin Jost fra maj 2019, udefra ser parret ud til at være ekstremt lykkelige sammen.

Som mange andre kendte par er der stor interesse for Scarlet Johansson og Colin Josts forhold. For eksempel har mange fans spekuleret på, hvornår de officielt blev et par i første omgang, og hvor længe før det, de havde øjne for hinanden.

Scarletts liv, før hun fandt sin mand til at blive

Længe før hun blev actionstjerne, steg Johansson frem på grund af sit fremragende arbejde i film som Ghost World, The Prestige og Vicky Cristina Barcelona, blandt andre. Bedst kendt i dag for at spille Black Widow i Marvel Cinematic Universe, kan det hævdes, at Scarlett Johansson var limen, der holdt franchisen sammen i lang tid.

Når det kommer til Scarlett Johanssons personlige liv, ser det ud til, at nogle mislykkede forhold har hjulpet hende med at finde ud af, hvad hun har brug for i en partner. Tidligere gift med den elskede canadiske skuespiller Ryan Reynolds gik parret ned ad gangen i 2007 for kun at gå fra hinanden i 2010 og skilles året efter. Gift for anden gang i 2012, fødte Johansson Romain Dauriacs datter Rose, før de gik fra hinanden i 2016 og blev skilt i 2017.

Colin Jost's Rise to Fame

Der er ingen tvivl om, at Colin Jost ikke er så berømt som sin forlovede. Hvis han datede næsten alle andre i underholdningsindustrien, ville han være mere dygtig end sin partner. Intelligent nok til at gå på Harvard University, nåede han også at blive præsident for Harvard Lampoon, hvilket beviser, at han altid har haft flair for komedie.

Ansat som Saturday Night Live-skribent i 2005, i løbet af de næste mange år blev han forfremmet mere end én gang og fungerede som showets co-head-skribent fra 2012 til 2015 og 2017 indtil i dag. Ud over Josts centrale SNL-rolle bag kulisserne er han en af medankrene i det enormt populære Weekend Update-segment.

Når Colin Jost ikke arbejder utrætteligt på SNL, har han brugt år på at arbejde på sin stand-up-komedie-karriere. Hele den indsats har heller ikke været for intet, da han har fort alt vittigheder på forskellige aftenshows og på Just for Laughs-festivalen.

Relationstidslinje

Mens hun t alte med The Hollywood Reporter om første gang, hun mødte Colin Jost, afslørede Scarlet Johansson, at det var, da hun var vært på Saturday Night Live i november 2010. Medvirkende i en "dum parodi", som Jost skrev, lagde Johansson mærke til, da Colin var på sættet. "Det er mit første minde om ham. Han virkede meget selvsikker på det tidspunkt. Jeg ved ikke, om han havde det sådan, men i det miljø, hvis du ikke er sikker som forfatter, bliver dine ting bare aldrig produceret."

Set på en date sammen i juli 2017, ifølge The Daily Mail, datede Jost og Johansson stadig andre mennesker et par uger før det, hvilket ville betyde, at de ikke var officielle endnu. Men før den dato brugte Johansson og Jost efter sigende meget tid sammen til en SNL wrap-fest og "hyggede sig mindst to gange … i baren foran alle." Oven i det hævder magasinet Life & Style, at Kate McKinnon satte Johansson og Jost op på deres første date mellem marts og maj 2017. Hvis hvis rapporter er korrekte, ser det ud til, at parret kan være faldet for hinanden, før de blev en officiel vare.

Når vi lægger det nøjagtige tidspunkt til side for, hvornår Scarlett Johansson først blev betaget af Colin Jost, er det vigtige, at de ser ud til at være ovenud lykkelige sammen. Når alt kommer til alt, ud over deres planer om at gå ned ad gangen på et tidspunkt i en ikke alt for fjern fremtid, sagde Scarlett noget virkelig rørende, da hun senest var vært for Saturday Night Live. "Dette sted betyder så meget for mig. Jeg har så mange venner her, og jeg mødte mit livs kærlighed her." Med hensyn til offentlige udfoldelser af hengivenhed bliver det virkelig ikke meget bedre end det.

Anbefalede: