Scarlett Johansson er gravid med Colin Josts datter, som han angiveligt har afsløret

Indholdsfortegnelse:

Scarlett Johansson er gravid med Colin Josts datter, som han angiveligt har afsløret
Scarlett Johansson er gravid med Colin Josts datter, som han angiveligt har afsløret
Anonim

Den amerikanske komiker og Saturday Night Live-stjernen Colin Jost sluttede sig til skuespillerinden Scarlett Johansson i 2020, og de venter deres første barn sammen! Johansson har en datter; Rose Dorothy Dauriac fra sit tidligere ægteskab med den franske journalist Romain Dauriac.

Scarlett og Colins graviditet blev annonceret i juli 2021, og skuespillerinden har angiveligt termin snart. I en blind genstand delt af Instagram-berømthedssladderkontoen DeuxMoi, delte en kilde, at Colin Jost afslørede deres babys køn ved sit show i New York.

Det er en pige?

DeuxMoi via Instagram
DeuxMoi via Instagram

I henhold til kilden er Scarlett gravid med sin anden datter - parrets første sammen!

"COLIN JOST - lidt te, men ikke rigtig, jeg var til hans show i West Nyack NY, og vi var nødt til at låse vores telefoner op, men han t alte om, hvordan han snart bliver far og blev ved med at omtale babyen som "hun '," skrev kilden.

Jost og Johansson har endnu ikke afsløret kønnet på deres baby, og fans formodede, at parret ønskede at holde graviditeten lavprofileret. The Black Widow-skuespillerinden afholdt sig fra at deltage i nogen personlige pressebegivenheder og interviews til MCU-filmen, der optrådte eksternt via Zoom, hvilket oprindeligt udløste rygter om hendes graviditet.

"Scarlett har faktisk termin snart, jeg ved, at hun og Colin er begejstrede," delte insideren med PageSix, og en anden bekræftede, "Scarlett er gravid, men har holdt det meget stille. Hun har holdt en meget lav profil."

Parret mødtes første gang på optagelserne til Saturday Night Live i begyndelsen af 2000'erne, men de begyndte ikke at date før over et årti senere, i maj 2017. Scarlett og Colin offentliggjorde deres forhold senere samme år, og blev hemmeligt gift i oktober 2020 i New York City.

MCU-skuespillerinden deler et privat forhold med sin mand og afslørede for nylig, at han nægtede at hjælpe hende med at øve hendes replikker for Black Widow, fordi han var bange for spoilere!

Oscar-vinderen har også været i nyhederne for hendes retssag mod Disney Studios, for at have brudt hendes kontrakt og ikke givet filmen en eksklusiv biografpremiere. Johansson blev angiveligt bet alt 20 millioner dollars for sin rolle, men tabte mange flere penge, efter at studiet besluttede at udgive filmen på deres streamingtjeneste Disney+, i stedet for at holde den i biograferne alene.

Anbefalede: