Twitter reagerer på Scarlett Johansson & Colin Jost venter deres første barn

Indholdsfortegnelse:

Twitter reagerer på Scarlett Johansson & Colin Jost venter deres første barn
Twitter reagerer på Scarlett Johansson & Colin Jost venter deres første barn
Anonim

Scarlett Johansson og Colin Jost venter deres første barn sammen!

Johansson var tidligere gift med den franske forretningsmand, Romain Dauriac, og de deler den seks-årige datter, Rose Dorothy Dauriac. Dette er dog Johansson og Josts første barn sammen, og de to kunne ikke være mere begejstrede for at stifte familie.

Scarlett Johansson har tilsyneladende forsøgt at flyve under radaren i de sidste par måneder. Offentligheden begyndte dog at spekulere på, hvor Johansson befandt sig siden hendes første solo Marvel filmudgivelser om to dage.

The Black Widow-skuespillerinden kan ikke rigtig holde sig lavmælt, da hun er en så højt profileret berømthed. Rygterne om en potentiel graviditet har svirret rundt, og nyheden er endelig blevet bekræftet af en insider.

Johansson har ikke deltaget i nogen af de seneste Black Widow-premierer og har zoomet ind på mange møder. Hun optrådte i The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen, næsten tilbage i juni for at promovere sin nye film.

ScarJo Virtual Appearance On The Tonight Show

Der var også en Black Widow-visning i Hamptons i fredags, men ScarJo var et no show. Johansson og Jost ejer et hjem i Montauk, så deres manglende deltagelse blev noteret og rejste endnu flere flag.

En kilde fra Hamptons fort alte PageSix: Scarlett tilbringer norm alt meget af sommeren ude i Amagansett og Montauk, og man så hende ofte gå tur med sine hunde på stranden eller få kaffe. Men denne sommer ser det ud til, at hun bevidst forsøger at holde en lav profil.

Fans reagerer på nyhederne

@abi_cadabbie skrev, "scarlett johansson er gravid… JEG KALDTE DET BOKSTAVELT. JEG SAGT AT GRUNDEN TIL, HUN IKKE GÅR TIL PREMIERE, ER FORDI HUN ER. JEG SÅ GLAD FOR HENDE."

@cnyhabitvol18 skrev: "SCARLETT JOHANSSON ER GRAVID NDIWNSIAJSIA, OG COLIN VIL BLI FAR OMGOMGOMGOMGOMGOMG."

Colin Jost-interview

Sidste år t alte Jost om faderskab og sit håb om potentielt at stifte familie med sin kone. "Det er mærkeligt, fordi en switch på en måde vendte for mig [med faderskab] - jeg ved det ikke - for et år eller to siden eller noget," sagde han til USA Today. "Det er helt klart i mine tanker. Det bliver, jeg er sikker på, meget udfordrende, men jeg tror også, det kunne være rigtig sjovt.

Spol frem et år senere, og Josts ønsker er gået i opfyldelse.

Johansson har efter sigende termin meget snart, og fans ønsker intet andet end det bedste for Scarlett og Colin.

Anbefalede: